Sikkens Rubbol AZ Plus | SIKKENS Hoogglans Alkyd Aflak

Op voorraad
SKU
Sikkens Rubbol AZ Plus
Speciale prijs € 33,88 Normale prijs € 55,90

Maximale aantal karakters: 255

Sikkens rubbol AZ is een universele aflak van Sikkens. Sikkens rubbol AZ geeft optimale bescherming en zit met de levensduur net iets onder de Sikkens Rubbol XD Gloss

Sikkens rubbol AZ Plus

Sikkens Rubbol AZ  is een mooi aflak voor het aflakken van kozijen en deuren. De Sikkens rubbol AZ is een mooie hoogglans voor een wat voordeligere prijs dan de Sikkens rubbol XD Gloss. De Sikkens rubbol AZ heeft wel een korter levenduur. De levensduur is afhankelijk van verschilldende factoren bijv: zon, wind, ondergrond. De beste ondergrond voor de Sikkens rubbol AZ plus is de Sikkens rubbol Primer plus. Met de juiste voorbehandeling kan dit product tot wel 7 jaar blijven zitten. Wij raden u aan om dit product aan te brengen met een profesionele kwast of roller. Wij kunnen de Sikkens rubbol AZ in elke mogelijke kleur mengen met onze mengmachine s ook in de pupulaire RAL kleuren.


Hoogglans verf op alkyd basis voor buiten

Als je voor de Sikkens rubbol az kiest kies je voor kwaliteit, deze hoogglanzende alkyd aflak gaat tot wel 7 jaar. Hoogglans heeft een langere levensduur dan zijdeglans. Doordat het oppervlakte gladder is zal vuil zich mindersnel gaan hechten. Ook is het schoonmaken een stuk makkelijker hierdoor. Naast de Sikkens producten is het ook zeker de moeite waard om onze Verfmenger Prof producten eens te bekijken.


Sikkens outlet dealer

Met het officieele outlet dealerschap zorgen wij er altijd voor dat de klant het juiste product zal krijgen in de juiste kleur. Wij hebben ook de beschikken over een aantal door AKZO onderhouden mengmachines.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


  • Uitstekend glansbehoud.
  • Uitstekende vloeiing.
  • 6 tot 7 jaar schildersvrij
  • Super dekkracht
  • Weervastheid.
  • Goede lichtechtheid.

Voor meer info over Sikkens rubbol AZ plus drukt je op meer info hieronder

In deze blog vind je nog meer info ove Sikkens Rubbol AZ en de andere Sikkens rubbol producten. Wat zijn nu precies de verschillen? Zijn er vergelijkbare producten?

Afbeeldingsresultaat voor meer info button

Download hier de specifieke details


Wat leveren wij naast onze Sikkens verf producten nog meer?

 

 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol AZ Plus | SIKKENS Hoogglans Alkyd Aflak