Bezig met laden...

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer | Rezisto Primer van Sikkens

Op voorraad
SKU
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
 37,10  55,39

Maximaal 255 tekens

Sikkens Rubbol BL Rezisto primer is te gebruiken onde alle Sikkens Rubbol Rezisto producten en zal de levensduur verhogen de de uitstekde hechting. Sikkens rubbol rezisto primer zal ook prima hechten over plamuur en is uitstekend schuurbaar.

Sikkens rubbol BL rezisto primer | Rezisto Primer | Sikkens watergedragen grondverf

Deze grondverf is geschikt voor het gronden van hout, MDF en het overgronden van bestaande terpentine-gedragen verflagen. U dient eerst goed te ontvetten en schuren. Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is de ideale primer voor watergedragen verf zoals Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin en Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss. Wil u uw trap gaan schilderen met dit product? Daar is de Sikkens rubbol BL Rezisto namelijk zeer geschikt voor doordat hij slijt en krasvast is. Voor meer info kijk dan bij Handige tips. Voor het aanbrengen van Sikkens rubbol rezisto producten is het verstandig een synthethiche kwast te gebruiken. Wil je gaan aflakken met Rezito producten? Gebruik dan ook de Rezisto Primer voor de juiste hechting komt de technologie nog beter tot zijn recht.


Wat maakt de Sikkens BL Rezisto Primer zo bijzonder?

Door de speciale technologie maakt huitvet geen kans meer. Hierdoor zal de lak langer goed blijven en ben je ook van die vervelende vingertasten af. Dit product is voor binnen en buiten, wij adviseren echter om het allen binnen te gebruiken. Dit is de aflak voor binnen. Het is ook van belang dat de Sikkens Rubbol BL rezito primer onder de uiteindelijke aflak komt. Hierdoor is de hechting optimaal en het systeem passend.


Sikkens outlet dealer

Verfmenger is een van de officieele outlet dealers van Sikkens. Hiermee ben je altijd gegarandeed dat de Sikkens verf orrigineel is en dat de kleur klopt.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Handige punten over Sikkens rubbol bl Rezisto primer

  • Vullende gronfverf
  • Goed dekken
  • Licht isolerend
  • Snelle droging en doorharding
  • Geurarm

Wil je meer info over Sikkens rubbol rezisto producten klik dan op meer info

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze Sikkens verf producten nog meer?

 

 
Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Glans Mat
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Trap
Ondergrond Hout
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer | Rezisto Primer van Sikkens
Uw waardering