Bezig met laden...

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin | Slijt en krasvast zijdeglans voor binnen.

Op voorraad
SKU
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
 45,38  67,82

Maximaal 255 tekens

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is de meestverkochte watergedragen aflak van Sikkens. Dit product is kras en slijtvast en kan tegen huidvet. Dit product zal je dan ook niet teleurstellen. Koop nu de Sikkens Rezisto Satin online bij Verfmenger.com

Sikkens rubbol BL rezisto Satin | Rezisto Satin | Zijdeglans watergedragen aflak van Sikkens

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een zijdeglans aflak welke binnen en buiten te gebruiken is. Wij adviseren echter alleen binnen. Dit product is zo bijzonder doordat hij op acryl basis is maar toch keihard wordt. Ook is de Sikkens BL Rezisto Zijdeglans kras en Slijtvast en huidvet resistant. Sikkens rubbol BL Rezisto is onze bestverkochte watergedragen aflak. Voor de verwerking van dit product raden wij aan om eerst te reinigen met een ontvetter. Kaal hout te gronden met Sikkens Rubbol BL Primer, hierna kun je aflakken met de Sikkens Rubbol BL Satin. Mocht je toch nog meer tips willen hebben? Bijvoorbeeld over het schilderen van een trap, kijk dan bij onze Handige tips. Door de speciale Rezisto technologie is het van groot belang om op kaal hout eerst de Sikkens Rezisto primer aan te brengen, alleen nu heb je de juiste hechting waardoor het Rezisto systeem optimaal to zijn recht zal komen.


Waarom is deze Rezisto Zijdeglans Aflak zo bijzonder?

De Sikkens rubbol BL Satin is zo bijzonder door de nieuwste technologie. Welke huidvet resistant is, wat wil zeggen dat je geen vingertasten meer op de deuren of plinten zult zien. Ook blijft deze lak hierdoor langer goed doordat huidvet geen kans meer zal krijgen.


Sikkens outlet dealer (ook voor de watergedragen Rezisto alkakken)

Doordat wij gebruik maken van de juiste mengpasta s en verfmengmachines ben je er altijd zeker van de het product ook de juiste kwaliteit zal hebben. Doordat de Sikkens rubbol BL Satin een watergedragen verf is, is het van belang om ook met deze basis de juiste kleur te creeren. Met onze moderne machine s is dit natuurlijk geen enkel probleem. Wil je toch meer te weten komen over de mengmachine of het mengen van verf? klik dan op meer info.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Sikkens rubbol BL Rezisto Satin 

  • Huidvet resistant
  • Kras- en slijtvast
  • Zijdeglans
  • Super snel droog
  • Niet vergelend
  • Stinkt niet

Meer info over Sikkens rubbol BL Rezisto producten klink dan hieronder voor de blog

Afbeeldingsresultaat voor meer info button

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Glans Zijdeglans
Levensduur 4 tot 6 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Trap
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin | Slijt en krasvast zijdeglans voor binnen.
Uw waardering

Vergelijkbare producten