Bezig met laden...

Sikkens Rubbol Finura Satin | Sikkens Alkyd Zijdeglans Aflak van Sikkens

Op voorraad
SKU
Sikkens Rubbol Finura Satin
 37,51  68,79

Maximaal 255 tekens

Sikkens Rubbol Finura Satin is ideaal voor binnen werkzaamheden maar ook geschikt voor buiten. Sikkens Rubbol Finura Satin zal veel minder vergelen dan dadere aflakken op alkyd basis en is bovendien zeer slijt en krasvast, wat ideaal is voor vloeren en trappen. Sikkens Rubbol Finura Satin is makkelijk aan te brengen met een kwast of roller en staat bekend om zijn uitstekende verwerkingseigenschappen.

Sikkens rubbol Finura Satin | Finura Satin | Zijdeglans aflak van Sikkens = Finura Satin

Gemodificeerde traditionele alkydhars voor het lakken van hout en bijvoorbeeld staal en met een juiste primer ook diverse kunststoffen,die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld.Doordat de Sikkens Rubbol Finura Satin slijt en krasvast is, is hij zeer geschikt voor het schilderen van trappen en plinten. Wij hebben bij onze Handige tips hierover een stukje geschreven. Als ondergrond kun je het beste de Sikkens rubbol primer gebruiken  Voor het aanbrengen van deze Sikkens Zijdeglans raden wij aan om een profesionele kwast te gebruiken. Dit product is er ook in hoogglans Sikkens rubbol Finura High-Gloss.


Handige punten van Sikkens rubbol Finura Satin

  • Eenvoudige laagdiktebeheersing.
  • Goede vloeiing.
  • Alkyd
  • Zowel binnen als buiten toepasbaar
  • Kras- en slijtvast.
  • Donkervergeling
  • Hoge dekkracht.
  • Profesioneel product

Waarmee kan ik de Sikkens rubbol Finura Satin het beste vergelijken?

De Sikkens rubbol finura satin is een mooie aflak die ook nog eensj kras en slijtvast is. De Sigma S2U Satin is dit ook!! De Sigma S2U Satin vergeeld helaas wel meer in donkere ruimtes. De Sikkens rubbol finura Satin is ook een stuk voordeliger in prijs. Alle andere producten bijvoorbeeld de Sikkens rubbol Rezisto Satin is op waterbasis. Wel hebben die dezelfde eigenschappen. De Sikkens rubbol Finura heeft een levernduur van ongeveer 6 jaar.


Wat maakt de Sikkens Rubbol Finura zo bijzonder?

De Sikkens rubbol finura is uniek in zijn soort. Hij is zowel geschikt voor binnen als voor buiten. Slijt en krasvast, maar het belangrijkste is dat hij bijna niet vergeeld. Alkyd verf vergeeld altijd binnenshuis in het donker. Deze verf is speciaal ontwikkeld om zo min mogelijk te vergelen. Wil je een oersterke verf voor binnen die tegen een stootje kan? Sikkens rubbol Finura Satin!!


Zijdeglans verf op Alkyd basis voor binnen en buiten.

De Sikkens rubbbol Finura Satin is een zijdeglanzende verf op alkydbasis geschikt voor zowel binnen als buitenshuis. Wij raden echter voor buitenshuis aan altijd een hoogglans aflak te gebruiken. Hoogglans verf is makkelijker te reinigen en vuil hecht zich minder snel aan de verf door de gladdere oppervlakte.


Hoe kun je Sikkens rubbol Finura Satin het beste aanbrengen?

Voor de juiste ondergrond heb je de Sikkens Rubbol primer plus nodig. Als deze er op de juiste manier op zit kun je er voor kiezen om de Sikkens rubbol Finura Satin aan te brengen met een profesionele kwast of roller. Wij adviseren om een roller bij de grotere oppervlaktes te gebruiken. Met een kwast kun je natuurlijk in de kleinere ruimtes komen. Een kwast heeft wel als grote voordeel dat deze de verf er wat dikker op zet.


Sikkens outlet dealer

Wil je er ook zeker van zijn dat alle producten 100% de juiste kleur hebben? Bij Verfmenger.com geven wij die garantie doordat wij officieel Sikkens Outlet zijn. Wij werken alleen met Nederlandse producten en de juiste mengpasta s. Met onze mengmachine s maken wij supersnel de juiste kleur.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Kom nu nog meer te weten over Sikkens Rubbol Finura Satin en Sikkens Verfproducten. Kijk op onze blog.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


RAL 9010 of RAL 9001 welke moet ik nu hebben? Welke kleur wordt vaak binnen gekozen?

Voor de sikkens rubbol Finura Satin is de meestgekozen kleur RAL 9010. Ral 9010 is net het witter er even af, Ral 9001 komt vaak wat geler over en ziet er binnen al snel verrookt uit. Ral 9001 wordt vaak aan de buitenkant van huizen gebruikt vooral monumentale panden. U kunt altijd de kleuren vergelijken in onze kleurenkiezer.


Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Zijdeglans
Levensduur 4 tot 6 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Trap
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol Finura Satin | Sikkens Alkyd Zijdeglans Aflak van Sikkens
Uw waardering

Vergelijkbare producten