Bezig met laden...

Sikkens SB Gloss + Sikkens Grondlak + kwast | Voordeel pakket

Op voorraad
SKU
Sikkens SB + Primer + Kwast 12 (witte kwast)
 79,70  86,58

Maximaal 255 tekens

Sikkens SB voordeel pakket

Sikkens SB is een van de prokstukken van Sikkens. Sikkens rubbol SB is de meest verkochte aflak onder de schilder. Deze al jarenoude formule heeft inmiddels zijn waarde bewezen. Sikkens Rubbol Sb gaat tot wel 8 jaar meer.

Sikkens Rubbol Primer 

De Sikkens rubbol primer gebruik je onder de Sikkens rubbol sb voor de juiste hechting op kaal hout. Deze primer is makkelijk aan te brengen en is goed vullend. Deze grondlak is met terpetine te verdunnen.


Verfmenger Prof Kwast '' 14 ''

De kwasten van Verfmenger Prof staan al jaren garand voor een uitstekende kwaliteit. Wij hebben deze kwast bij de Sikkens rubbol SB en Sikkens rubbol primer meegeleverd door zijn uitstekende veropname en afgifte. Heb je naast deze kwast nog meer kwasten nodig? Kijk dan bij kwasten. Wil je meer informatie of kwasten? Lees dan verder in onze blog.


Sikkens Rubbol Voordeel pakketten

Wij hebben altijd voordeelpaketten. Kijk bij Voordeel pakketten voor meer info.


Sikkens Rubbol SB PLus

Kom nu nog meer te weten over al onze Sikkens Rubbol Producten. Wat zijn precies de verschillen? Hoer moet ik dit deze producten aanbrengen Lees nu verder in de   Afbeeldingsresultaat voor meer info button    Afbeeldingsresultaat voor meer info button

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens SB Gloss + Sikkens Grondlak + kwast | Voordeel pakket
Uw waardering