Bezig met laden...

Sudwest Acryl All-Grund 0.75 L | MULTIPRIMER AQUA

Op voorraad
SKU
Sudwest All grund acryl
 29,04  36,30

Sudwest Allgrund Acryl

Sudwest all-grund is een sneldrogende hechtprimer op acryl basis (waterbasis) Sudwest Allgrund geeft een uitstekende hechting op staal aluminium ijzer en kunstoffen. Allgrund is ook geschikt voor hout waar je normaal een normale primer zult gebruiken kun je ook kiezen voor deze mutiprimer. Doordat de Sudwest Allgrund geschikt is voor binnen en buiten maar ook roest en corosie werend kiest bijna elke schilde voor deze multiprimer. Na het aanbrengen van deze primer kun je aflakken met elke willekeurige acryl aflak. Deze watergedragen multiprimer geeft zelfs een uitstekende hechting op RVS en Messing. 

Sudwest Allgrund Acryl belangrijke punten

  • Hechting
  • Roestwerend
  • Schuurbaar
  • Uitstekende dekking
  • Tot 100 graden
  • Professioneel product
  • Snelle droging
  • Overschilderbaar met Acryl Aflakken

Hoe breng ik Sudwest Allgrund Acryl aan?

De meeste schilders weten natuurlijk wel hoe dit product het beste is aan te brengen. Voor de DHZ en vakman adviseren wij een professionele kwast of roller te gebruiken.

Allgrund Alkyd 

Schilders mogen binnen alleen met Acryl verf werken. Voor een particulier of vakman mag dit natuurlijk wel van de ARBO. De Alkyd versie is nog iets sterker dan de watergedragen variant.

Sudwest Multiprimer kun je vergelijken met:

Sudwest historie

Suwest staat voor meer dan 80 jaar ervaring en werd in 1937 onder begeleiding van Herr Georg Schöffler en zijn schoonzoon “Johannes Kaffenberger” opgericht. De merknaam en zijn patenten werd door het octrooibureau in 1938 daadwerkelijk vastgelegd. Tot de dag van vandaag staat het merk Sudwest synoniem voor ultieme hechting op diverse ondergronden in de schildersbranche.

MEER PRODUCTKWALITEIT VOOR HOGE KLANTTEVREDENHEID

De producten van het bedrijf, is de som van tientallen jaren ervaring, onderbouwde know-how en een sterke innovatiekracht. Moderne productie faciliteiten en permanente controle garanderen een gelijkblijvende hoge kwaliteit volgens de nieuwste wetenschappelijke kennis. Dit kwaliteitsniveau resulteert in een lange levensduur, praktische verwerking en de hoogst mogelijke haalbare milieu condities onder andere het product. Een mooi voorbeeld van het combineren van kennis en kwaliteit is Sudwest All GrundNaast deze primer heeft het bedrijf ook in samenwerking met wetenschappers het product Lotuson ontwikkeld, dit is een hoogwaardige nanocoating met indrukwekkende eigenschappen voor gevels.

MEER ZEKERHEID VOOR DE TOEKOMST DOOR DUURZAME CONCEPTEN

Ecologisch evenwicht, economische voordelen en sociale verantwoording: deze termen zorgen voor duurzaamheid bij de ontwikkeling van nieuwe producten zoals onder andere het primer concept met de Allgrund en de Acryl Allgrung

MEER FLEXIBILITEIT EN EFFICIËNTIE VOOR OPTIMAAL ECONOMISCH RESULTAAT

De eenvoudige verwerking, enorme dekkracht en het gunstige verbruik van de lakken en kleuren, zijn een garantie voor efficiëntie en doelmatige verwerking. Hierdoor kan de verwerker naast een esthetische goed resultaat, ook daadwerkelijk geld verdienen met de producten van Sudwest.

MEER ONDERSTEUNING DOOR BETERE SAMENWERKING

Sudwest zorgt in samenwerking met zijn leveranciers voor een professionele service en kwaliteit, door de volgende USP`s: binnen 24 uur geleverd, innovatieve producten en gratis klantspecifieke adviezen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sudwest Acryl All-Grund 0.75 L | MULTIPRIMER AQUA
Uw waardering