Bezig met laden...

Tenco Bootlak Kleur

Niet op voorraad
SKU
Tenco Bootlak Kleur

Tenco Bootlak Kleur 

Een zeer hoogglanzende aflak voor boven de waterlijn op basis van polyurethaan-alkydhars en kleurvaste pigmenten.
Uitstekend dekkend, weervast en zeer duurzaam. De ideale verwerkingstijd en optimale vloeiing waarborgen een strak eindresultaat.

Tenco Bootlak Kleur eigenschappen

  • Verschillende kleuren
  • Kras en slijtvast
  • Alkyd basis
  • Boven de waterlijm

Tenco Bootlak Kleur 

Tenco Bootlak Kleur is een dekkende bootlak voor boven de waterlijn en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tenco Bootlak Kleur is kras en slijtvast en van professioenle kwaliteit

Tenco Bootlak Kleur fabrieks omschrijving

Tenco bootlak is een zeer hoogglanzende aflak voor boven de waterlijn op basis van polyurethaan-alkydhars en kleurvaste pigmenten. Uitstekend dekkend, weervast en zeer duurzaam. De ideale verwerkingstijd en optimale vloeiing waarborgen een strak eindresultaat. Tenco bootlak is verkrijgbaar in 13 prachtige watersportkleuren. Gebruik Tenco bootlak kleur altijd in combinatie met Tenco bootprimer. Ook is Tenco bootlak kleur geschikt om bestaande één-component PU-boot en jachtlakken te overschilderen ongeacht welk merk.

 

Wat zijn de voordelen van bootverff?

Er zijn vele varianten bootverf. Een goede bootverf is: 

 

  • bestand tegen weer en wind
  • bestand tegen verschillende chemicalien en benzine
  • stoot- kras- en slijtvast

Zijn er ook nadelen?

Bootverf is niet goedkoop. Toch is de toepassing ervan noodzakelijk voor de juiste bescherming van uw boot. Maar zoals veel zaken geldt: u kunt beter voorkomen dan verhelpen. Daarom wordt aangeraden om alvorens het verven altijd verfresten en eventuele roestplekken te verwijderen. Dit scheelt enorm op termijn.  

 

Waarom bootverf van Verfmenger?

Wij leveren kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Daarbij streven we naar een zo kort mogelijke levertijd. Deze is daarom ook maximaal 2 dagen. Ons team bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Blijkt uw product toch niet helemaal te zijn wat u ervan had verwacht, kunt u binnen veertien dagen gratis retourneren. 

 

Wilt u meer weten over onze producten? 

Neem vooral een kijkje in ons assortiment! Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag. 

 

Welke verfmerken verkopen wij nog meer?

 

We hebben een ruim assortiment met kwaliteitsproducten. Denk aan de volgende merken: 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tenco Bootlak Kleur
Uw waardering