Bezig met laden...

Tenco Steigerhoutbeits

Op voorraad
SKU
Tenco Steigerhoutbeits tenco
 26,54  29,61

Tenco Steigerhout Beits

Tenco Steigerhout Beits is een semi transparante beits voorhet behandelen van steigerhout, dit kunne steigerhouten meubelen of andere steigerhout objecten. Tenco Steigerhout Beits laat de houtstructuur zichtbaar en geeft de juiste bescherming. Tenco Steigerhout Beits is verkrijgbaar in 3 kleuren.

Tenco Steigerhout Beits kenmerken

  • Semi transparant
  • 3 kleuren
  • Steugerhout
  • Waterbasis

Tenco Steigerhout Beits kleuren

Tenco Steigerhout Beits is verkrijgbaar in 3 kleuren. Tenco Steigerhout Beits white wash, Tenco Steigerhout Beits gray wash en Tenco Steigerhout Beits antraciet wash

Tenco Steigerhout Beits waar kan ik die voor gebruiken?

Geeft uw houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking van Tenco Steigerhout Beits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar.

En biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals: meubelen, hekken, schuttingen, etc.

Tenco Steigerhout Beits fabrieks beschrijving

Tenco Steigerhout Beits is een transparante beits op acrylbasis met water als oplosmiddel. Tenco Steigerhout Beits accentueert de houtnerf en beschermt het hout tegen weersinvloeden, is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Tenco Steigerhout Beits is reuk arm en minder belastend voor het milieu. De juiste kleur ontstaat na droging. 

Tenco Steigerhout Beits is bestemd voor zachte houtsoorten zoals ruw vurenhout en geeft uw houten objecten, in de tuin of woning, een nostalgische afwerking en het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking van Tenco Steigerhout Beits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar en biedt het een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis zoals meubelen, hekken, schuttingen, pergola’s, palissaden, zandbakken en klimrekken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tenco Steigerhoutbeits
Uw waardering