Bezig met laden...

Trae Lyx Antislip Pasta

Op voorraad
SKU
Trae Lyx Antislip Pasta
 5,08  8,47

Trae Lyx Anti Slip Pasta

Trae Lyx Antislip Pasta is een watergedragen transparant antislip middel, welke u toevoegt aan de laatste laklaag om een optimaal Antislip effect te krijgen. Geschikt voor op kurk vloeren, houten vloeren en trappen. Trae Lyx Antislip Pasta is transparant en hierdoor onzichtbaar. Trae Lyx Antislip Pasta geeft wel een uitstekende grip welke vooral bij trappen zeer wenselijk is. 

Trae Lyx Antislip Pasta kan worden gebruitk voor trae lyx producten maar ook prima in andere merken. Het grote voordel van Trae Lyx Antislip Pasta is dat hij inzichtbaar is, andere producten hebben vaak een structeer waardoor het niet meer stak is.

Trae Lyx Anti Slip Pasta

  • Anti Slip
  • Geurarm
  • Onzichtbaar
  • Watergedragen
  • Extra duurzaam
  • Intensief gebruik
  • Transparant

Trae Lyx Anti Slip Pasta Aanbrengen

Trae Lyx Antislip Pasta voeg je toe aan de laatste laklaag. 

Trae Lyx Antislip Pasta onzichtbare antislip 

Trae Lyx Antislip Pasta is de enige onzichtbare antislip, andere producten hebben altijd een zanderige structuur waas vuil snel aan blijft kleven. Trae Lyx Antislip Pasta is onzichtbaar!!

Trae Lyx Antislip Pasta fabrieks omschrijving

Trae Lyx Antislip Pasta verleent watergedragen parket- en projectlakken een ruw oppervlak, ten einde extra slipweerstand te verkrijgen. In tegenstelling tot de gebruikelijke antislippoeders geeft Trae lyx Antislip Pasta een nagenoeg transparant resultaat, zodat het ook op donkere hout- en kurksoorten kan worden toegepast. Het bereikte effect is enigszins afhankelijk van de ondergrond en de laagdikte. Trae lyx Antislip Pasta is geschikt voor normale omstandigheden.

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Afwerking Transparant
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trae Lyx Antislip Pasta
Uw waardering