Bezig met laden...

Trae Lyx Naturel Finish | Trae Lyx Wall sealer

Op voorraad
SKU
Trae Lyx Naturel Finish | LICHT GRIJZE VERPAKKING
 36,30  52,03

Trae Lyx Naturel Finish

Trae Lyx Naturel Finish bescherm je wand of vloer tegen chemicalein en schoonmaak middelen. Trae Lyx Naturel Finish is een transparante lak op polyurethaanbasis welke volledig slijt en krasvast is. Trae Lyx Naturel Finish is makkelijk te reinigen zelf achter het aanrechtblad. Trae Lyx Naturel Finish wordt veel gerbuikt in keukens of op plekken die extra reiniging nodig zijn.

Trae Lyx Naturel Finish kan ook worden gebruikt in de badkamer wanden en kleuren blijven exact hetzelfde alleen zijn ze nu echtra reinigbaar en bestand tegen chemicalien.

  • 2 Componenten
  • Reinigbaar
  • Naturel
  • Ultra matt
  • Transparant
  • Watergedragen
Trae Lyx Naturel Finish Ultra Matt
Tegenwoordig is het hip en modern om een matte afwerking te hebben, dan is ultra mat natuurlijk de overtreffende trap. Trae Lyx geeft een ultra matte afwerking.
Trae Lyx Naturel Finish
Naturel Finish betekend eigenlijks natuurlijke afwerking, we willen natuurlijk de kleur van de muur zoveel mogelijk behouden. Sommige producten hebben geen natuurlijke afwerking en worden na het aanbrengen veel donkerder. Trae Lyx heeft dit niet, de kleur op de wand of vloer is de kleur welke zichtbaar blijt!!

Trae Lyx Naturel Finish

Trae Lyx Naturel Finish aanbrengen kan met een kwast of roller. Wij adviseren om 2 lagen aante brengen voor een optimaal resultaat. Het is geschikt voor wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. Voor een strakke afwerking adviseren wij de nylonroller.

Waar kan de de Trae Lyx Natural Finish toepassen?

Trae-Lyx Naturel Finish kan o.a. worden toegepast op wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. Het is ook geschikt als afwerking van minerale ondergronden, zoals vloeren en wanden met betonlook.

Trae Lyx Naturel Finish Fabrieks omschrijving

Trae-Lyx Naturel Finish beschermt de wand en geeft deze een ultra matte uitstraling.

Trae-Lyx Naturel Finish is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag van projectkwaliteit op polyurethaanbasis.

Het is geschikt voor wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. Het is ook geschikt als afwerking van minerale ondergronden, zoals vloeren en wanden met betonlook. Trae-Lyx Naturel Finish is ook te gebruiken als afwerklaag voor vloeren en wanden in een donkere kleur.

Gebruiksaanwijzing

Voeg de inhoud van de verharder toe aan de Trae Lyx 2K lak basis. Meng direct goed door. Wacht circa 10 minuten en roer nogmaals goed door alvorens te verwerken. Bij verwerking met een roller gebruik hiervoor een 7-9 mm microvezel roller volle lagen aanbrengen. Trae Lyx 2K lak goed en gelijkmatig over de vloer verdelen. Vermijdt grote laagdikteverschillen en plasvorming. Verwerkingstijd c.q. potlife: circa 2 - 3 uur bij 20°C. Hierna is de lak niet meer bruikbaar. Maak daarom nooit meer lak aan dan u binnen 2 - 3 uur kunt verwerken. Bij grotere hoeveelheden en hogere temperaturen wordt de verwerkingstijd korter. Meerdere verpakkingen tegelijkertijd aanmaken en bijeenvoegen kan de verwerkings-tijd aanzienlijk verkorten. Gebruik een acryl kwast, 7-9 mm microvezel roller of spuit.

Altijd in de richting van de houtnerf werken.
Bij verwerking van meerdere blikken per laag deze 
eerst met elkaar vermengen.

Op nieuw werk:

Na de eerste laag, eventueel, opgewerkte houtvezels licht wegschuren om een goed resultaat te bereiken (schuurpapier 240). Stofvrij maken, 3 - 4 lagen Trae Lyx aanbrengen.

Op bestaand werk:

Oude laklagen met gebreken verwijderen; intact zijnde lagen, goed ontvetten en aanschuren; op onbekende ondergronden eventu- eel een proefopstreek maken om de hechting te controleren. Slijtplekken extra behandelen. Kaal hout en geschuurde oude laklagen niet naast eIkaar behandelen i.v.m. kleurverschil.

N.B.

De inhoudsstoffen van bepaaIde houtsoorten (o.a. eiken, beuken, merbau, Amerikaans grenen) kunnen ongewenste verkleuringen veroorzaken. Door Trae Lyx GrondIak (Naturel) als eerste laag aan te brengen onder de Trae Lyx 2K lak, worden deze inhoudsstoffen ingekapseld. Aanbrengen op nieuw of volkomen kaaIgeschuurd hout. Trae Lyx niet aanbrengen over oude vochtuithardende polyurethaanIak.

Verwerking:

De verschillende lagen kunnen na elkaar worden aangebracht met een tussendroogtijd van 5 à 6 uur (bij 20°C en 65% relatieve vochtigheidsgraad). Bij een tussenruimte van meer dan 2 dagen de voorgaande laag goed schoonmaken, ontvetten en vervolgens aanschuren.Met watergedragen lakken verkrijgt men een goed resultaat mits:

de verwerkings- en objecttempratuur niet te laag is (min.15° C).de vochtigheid van de lucht niet te hoog is (max. 80%).er voldoende ventilatie is (géén tocht!).rekening is gehouden met voldoende laagdikte; d.w.z. per liter Trae Lyx niet meer dan 10 - 12 m2 per laag behandeld wordt.Theoretisch verbruik:10 - 12 m2 per liter per laag, afhankelijk van de houtsoort.

Het te behandelen oppervIak mag geen lagere temperatuur hebben dan 15°C. De relatieve vochtigheid mag niet hoger zijn dan 80%. Hieronder wordt verstaan dat het goed drogend weer moet zijn en dat tijdens het drogen gezorgd moet worden voor voIdoende ventilatie, daar anders de hechting en de slijtvastheid negatief beïnvIoed kunnen worden (geen tocht).

Eigenschappen en onderhoud:

Trae Lyx is watergedragen en gemaakt op basis van een bijzondere polyurethaancombinatie. De doorgeharde laag is slijtvast en bestand tegen de gebruikelijke huishoudelijke chemicaliën en drinkalcohol. Voor het regelmatig reinigen is er Trae Lyx Onderhouds- middel, een mild schoonmaak- en reinigingsmiddel. Trae Lyx Polishverwijderaar is een alkalisch reinigingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het verwijderen van Onderhoudsmiddel, hetgeen noodzakelijk is wanneer de vloer voorzien dient te worden van een nieuwe laklaag.

Opslag

Koel doch vorstvrij buiten bereik van kinderen en dieren bewaren.

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Glans Mat
Toepassing Huis Vloer, Wand
Ondergrond Beton, Steen, Gips
Afwerking Transparant
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trae Lyx Naturel Finish | Trae Lyx Wall sealer
Uw waardering