Bezig met laden...

Trae Lyx Naturel | Trae Lyx Naturel onzichtbaar hout beschermen

Op voorraad
SKU
Trae Lyx Naturel | BLIK IS LICHT BRUIN
 36,30  53,24

Trae Lyx Naturel

Trae Lyx Naturel is de onzichtbare beschermer van hout. Trae Lyx Naturel beschermt het hout zonder dat dit zichtbaar is, dit is ideaal voor echte houtliefhebbers. Trae Lyx Naturel is bestemd tegen krassen en de meeste schoonmaakmiddelen. Trae Lyx Naturelgeeft een onbehandelde uitstraling van jou parketvloer. Deze lak is o waterbesis en nu in 2 componenten nog sterker.Ga voor deze ultra matte lak en maak jou vloer onverwoestbaar.

  • Ultra mat
  • Naturel
  • Watergedragen
  • 2 Componenten
  • 2 K
  • Kras en slijtvast
  • Reukarm
  • 10 m2 per liter

Trae Lyx Ultra mat?

Trae Lyx ultra mat, wat betekend dat eigenlijks. Het is vaak erg lastig om een verf of lak mat te maken en toch extreem sterk. Trae Lyx heeft met deze Trae Lyx Naturel een product ontwikkeld op basis van 2 componenten welke ultra mat is en toch zeer slijt en krasvast, dit komt doordat hij op PU basis is in combinatie met 2 componenten. Zodra de componenten samenkomen ontstaat er een chemische reactie waarmee dit resulaat haalbaar is.

Trae Lyx Naturel uitstraling

Trae Lyx Naturel is absoluut de nieuwste trend, iedereen wil tegenwaardig een naturelvloer. Dit zijn vloeren welek de oorspronkelijke kleur en glans van het hout weergeven. Trae Lyx Naturel zogrt ervoor dat de vloer beschemd is tegen chemicalen en schoonmaakmiddelen + volledig slijt en krasvast.

Trae Lyx Naturel verwerken?

Dit kan het beste met een roller, hierdoor kan je makkelijk grote oppervlaktes verwerken. Wij raden aan om Trae Lyx Naturel te verwerken met een nylonroller voor een super strak resultaat.

Wanneer gebruik ik Trae Lyx Naturel

Op vloeren die een naturel uitstraling moeten krijgen, en toch beschemd moeten worden tegen vlekken en krassen. Trae Lyx Naturel is ideaal in woonkamers maar kan ook prima worden toegepast in winkels.

Trae Lyx Fabrieksomschrijving

Trae Lyx Naturel is een ultra matte 2-componentenlak van projectkwaliteit. Het bijzondere aan deze lak is, dat, na droging van de lak, de vloer een onbehandelde uitstraling heeft, terwijl deze optimaal beschermd is. Vloeren, die met Trae Lyx Naturel behandeld zijn, kunnen intensief belast worden. Daardoor is Trae Lyx Naturel ook uitstekend te gebruiken als projectlak. Het is zeer slijt-, kras- en stootvast en heeft een hoge bestendigheid tegen chemicaliën. Trae Lyx Naturel kan worden aangebracht op diverse soorten parket en houten vloeren.

Verpakking: 750, 2500
Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Glans Mat
Toepassing Huis Hout, Vloer
Ondergrond Hout, Beton, Steen, Gips
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trae Lyx Naturel | Trae Lyx Naturel onzichtbaar hout beschermen
Uw waardering