Bezig met laden...

VP Metaal Primer ZF | Metaal Grondverf

Niet op voorraad
SKU
Verfmenger metaalprimer PLATINA METAALLAK

Verfmenger Metaalprimer ZF 1L

Metaal Primer ZF is een goedvullende makkelijk verwerkbase Metaal Primer. Doordat er zinkforsfaat is toegevoed aan dit product is hij uitstekend roestwerend. De Verfmenger metaalprimer ZF geeft de juiste hechting aan verschillende metalen voor zowel binnen als buiten. Voor het aanbrengen van de metaallak adviseren wij om de ondergrond te ontvetten met B cleanNatuurlijk hebben wij naast Verfmenger Metaallak ook andere Metaallakken. Ben je benieuwd naar professionele schilderstips? klik dan hier. Wij adviseren een profesionele kwast te gebruiken voor het aanbrengen van de Verfmenger metaalprimer ZF. Dit product is sneldrogend waardoor je op dezelfde dag nog een aflak kunt aanbrengen.


Verfmenger Metaalprimer ZF belangrijke punten

  • Uitstekende hechting
  • Snelle droging
  • Roestwerend
  • Alkyd basis
  • Profesionele verf

Verfmenger Professional Brand 

Wij hebben ons eigen merk laten ontwikelen door een van de grote merken. Hierdoor heeft de klant de mogelijkheid om een topmerk in handen te hebben voor een super voordelige prijs. Ons eigen merk heeft geen grote reclame kosten hiervan laten wij onze klanten graag profiteren. Met onze nieuwste Verfmengmachines kunnen wij bijna elke kleur voor je maken in onze kwaliteits producten. Betaal niet langer voor het "grote merk" maar voor kwaliteit.


Hoe kan ik de Metaalprimer ZF het beste aanbrengen?

De Verfmenger Metaalprimer ZF kun je het beste aanbrengen met een profesionele kwast of met een profesionele roller deze hebben wij in ons eigen merk of van het topmerk Copenhagen. Heb je nog een aantal handige tips nodig voor het aanbrengen van de Verfmenger Metaalprimer ZF? Kijk dan snel bij deze handige tips.


Wat leveren wij naast onze Verfmenger Metaallak producten nog meer?

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Zijdeglans
Levensduur 4 tot 6 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Ondergrond Hout, Metaal & IJzer
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VP Metaal Primer ZF | Metaal Grondverf
Uw waardering