Bezig met laden...

VP Metaallak Zijdeglans | Zijdeglans Metaallak | Verfmenger Prof

Op voorraad
SKU
Verfmenger metaallak zijdeglans PLATINA
 21,65  24,53

Maximaal 255 tekens

Verfmenger Metaallak Zijdeglans 1L

Ben je op zoek naar een goede zijdeglans Metaallak? Dan adviseren wij de Verfmenger Metaallak Zijdeglans. Deze glanzende metaallak dekt goed en is geschikt voor allerlei verschillende metalen. De Verfmenger metaallak geeft een langdurige bescherming aan verschillende metalen voor zowel binnen als buiten. Voor het aanbrengen van de metaallak adviseren wij om de ondergrond te ontvetten met B clean.

Natuurlijk hebben wij naast Verfmenger Metaallak Zijdeglans ook andere Metaallakken. Ben je benieuwd naar professionele schilderstips? klik dan hier. Wij adviseren een profesionele kwast te gebruiken voor het aanbrengen van de Verfmenger metaallak. Zorg wel altijd voor de juiste onderlaag. Op kaal metaal moet altijd een multiprimer worden aangebracht.


Verfmenger Metaallak Zijdeglans belangrijke punten

  • Uitstekende glansbehoud
  • Zijdeglans
  • Alkyd basis
  • In vrijwel elke gewenste kleur door ons gemengd
  • Profesionele verf

Verfmenger Professional Brand 

Wij hebben ons eigen merk laten ontwikelen door een van de grote merken. Hierdoor heeft de klant de mogelijkheid om een topmerk in handen te hebben voor een super voordelige prijs. Ons eigen merk heeft geen grote reclame kosten hiervan laten wij onze klanten graag profiteren. Met onze nieuwste Verfmengmachines kunnen wij bijna elke kleur voor je maken in onze kwaliteits producten. Betaal niet langer voor het "grote merk" maar voor kwaliteit.


Hoe kan ik de Metaallak het beste aanbrengen?

De Verfmenger Metaallak Zijdeglans kun je het beste aanbrengen met een profesionele kwast of met een profesionele roller. Voor de grotere metalen adviseren wij je een roller te gebruiken. Voor de kleinere metalen is het beter om de kwast te gebruiken.  Het voordeel van de kwast is dat de verf er hierdoor wat diker op zal komen. Ook kun je preciezer werken met een kwast. Heb je nog een aantal handige tips nodig voor het aanbrengen van de Verfmenger Metaallak Zijdeglans? Kijk dan snel bij deze handige tips.


Wat leveren wij naast onze Verfmenger Metaallak producten nog meer?

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Zijdeglans
Levensduur 4 tot 6 jaar
Ondergrond Hout, Metaal & IJzer
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VP Metaallak Zijdeglans | Zijdeglans Metaallak | Verfmenger Prof
Uw waardering