Bezig met laden...

VP MULTIPRIMER H | Universele Primer H

Op voorraad
SKU
Verfmenger multiprimer KOOPMANS HECHTPRIMER H
 22,65  25,97

Maximaal 255 tekens

Verfmenger Multiprimer Alkyd 1 L

Verfmenger Prof Multiprimer is een professionele universele grondverf voor kunstof staal en metaal. Na het aanbrengen van deze universele multi-primer kun je gaan aflakken met elke aflak. Universele Multiprimer heeft een uitstekende hechting en geschikt voor binnen en buiten. Deze primer is roestwereknd en daardoor zeer geschikt als ondergrond op metaal of ijzer. Voor het aanbrengen van deze Multiprimer alkyd gebruik je een profesionele kwast of roller Wil je nog handige schilderstips? Kijk dan hier. 


Universele Multiprimer Alkyd Belangrijke Punten

  • Alle kleuren
  • Goede hechting
  • Binnen en buiten
  • Roestweren
  • Alkyd basis
  • Profesionele verf

Verfmenger Professional Brand 

Wij hebben ons eigen merk laten ontwikelen door een van de grote merken. Hierdoor heeft de klant de mogelijkheid om een topmerk in handen te hebben voor een super voordelige prijs. Ons eigen merk heeft geen grote reclame kosten hiervan laten wij onze klanten graag profiteren. Met onze nieuwste Verfmengmachines kunnen wij bijna elke kleur voor je maken in onze kwaliteits producten. Betaal niet langer voor het "grote merk" maar voor kwaliteit.


Hoe kan ik de Verfmenger Prof Multi-Primer Alkyd het beste verwerken?

Voor het aanbrengen van de universele multiprimer kun je het beste gebruik maken van een een profesionele kwast van het merk Verfmenger Prof of van Copenhagen Gold. Ook is het mogelijk om met een profesionele roller de multiprimer aqua aan te brengen. Een roller gebruik je meestal als de ondergrond wat groter is. Hieronder hebben wij een blog gescherven speciaal over kwasten.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze Verfmenger Prof multiprimer producten nog meer?

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Mat
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Trap
Ondergrond Hout, Metaal & IJzer, Kunststof
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VP MULTIPRIMER H | Universele Primer H
Uw waardering