Bezig met laden...

Verfmenger Nylonroller | Vloerroller

Op voorraad
SKU
Verfmenger Prof Nylon (wit met gele streep)
 1,33  2,42

Nylonroller

Nylonroller is gemaakt voor de pro schilder. Deze Nylon roller geeft een uitzonderlijk strak resultaat door zijn zeer korte vacht (6 mm) Deze roller is uitermate geschikt voor epoxyverf of polyester verf. Ook kun je hier goed een betonverf mee aanbrengne. Wij hebben dit product in verschillende maten.. Wij hebben deze Nylon roller in 10 cm, 18 cm en in 25 cm. Let wel op voor elke maat is een andere beugel en bakje nodig!! Gebruik altijd een profesionele kwaliteit voor het juiste eindresultaat. Deze nylonroller is dan van ons eigen merk maar is nog altijd van een uitstekende kwaliteit.

Let op nu ook de speciale vloerrollers van 50 cm, vergeet niet de speciale 40 cm beugel er bij te bestellen.


Wat maakt de Nylonroller zo bijzonder?

Deze roller is van extreem goede kwaliteit en geeft altijd het beste eindresultaat. De afwerking is strak!! Deze roller heeft als grote voordeel dat hij zeer betaalbaar is ten opzichte van de Copenhagen Nylonroller. Door de uniqe fijne vezel geeft hij een super strak eindresultaat wat geen enkele andere roller kan.


Belangrijke punten van de Copenhagen Nylon roller

  • Nylon vezel
  • Harde kern
  • Goede afgifte
  • Strak eindresultaat
  • 6 mm vachtdikte
  • Voordelig
  • Profesioneele kwaliteit

Welke Roller kan ik vergelijken met de Nylonroller?

Natuurlijk hebben we naast onze eigen merk rollers ook een merk. Dit is de Copenhagen Nylonroller deze heeft net als ons eigen merk een uitstekende kwaliteit maar is helaas wel een stukje duurder.


Nylon vezels voor de Roller

Het is ook is het belangrijk dat de roller voor een langere periode meegaat. Ook heeft elke verf en ondergrond een andere roller en dus ook vezel nodig. Bijdeze roller is het belangrijk dat de opname en afgifte goed is. Ook staat deze vezel er om bekend om zijn gladde eindresultaat. Dit wordt vooral gebruikt op vloeren van 2 k verf of lak. Met deze Nylon roller ben je er zeker van dat je een mooi resultaat zult krijgen.


Wil je meer te weten komen over Copenhagen Rollers of Rollers in het algemeen?

 

Er zijn ontzetten veel roller, welke roller is geschikt voor jou project? Welk merk moet je bijvoorbeeld kiezen? Wij hebben een blog geschreven waar we alle voor en nadelen op een rijtje zetten. Ook geven we hierin handige tips!! Welke ondergrond heb ik? Wil je een strak resultaat of mag het wat ruwer zijn? Wil je weten hoe je een roller moet schoonmaken en bewaren? Lees dan verder in ons blog.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze rollers nog meer?

 

 

 
Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Toepassing Huis Vloer
Ondergrond Beton, Steen, Gips
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verfmenger Nylonroller | Vloerroller
Uw waardering