Bezig met laden...

VP Polyamide Muurverfroller | Façade Roller 25 cm Extra dikke vacht

Op voorraad
SKU
(wit met blauwe streep) pro EXTRA DIKKER ROLLER
 11,97  14,29

Polyamide muurverfroller

Voor de prof schilder Polyamide verfroller met flexibele kern. Goed te gebruiken op oneffen muur of oppervlakte. Polyamide, vachthoogte 18 mm. Met zeer goede verfopname en -afgifte. Geeft direct goede dekking bij ruwe ondergronden. O.a. voor muurverven. Uiterst geschikt voor Sikkens muurverf en Sigma muurverfMet een vachthoogte van 18 mm krijgt u een super ruwe muur. Wij hebben deze muurverf roller in 10 cm , 18 cm en in 25 cm. Let wel op voor elke maat is een andere beugel en bakje nodig!! Dit is ons eigen merk maar ook ons eigen merk is zeker de moiete waard!! 


Wat maakt de Polyamide muurverfroller zo bijzonder?

Deze roller is van extreem goede kwaliteit en geeft altijd het beste eindresultaat. De afwerking is ruw!! De verfopname en afgifte is hierbij uitstekend!! Bespaar dus niet op je roller en pak een profesionele roller.


Polyamide muurverfroller met Flexibele kern?

Verfmenger Polyamide verfroller met flexibele of harde kern. Flexibele kern is goed te gebruiken op oneffen muur of oppervlakte. Polyamide, vachthoogte 18 mm. Met zeer goede verfopname en -afgifte. Geeft direct goede dekking bij ruwe ondergronden.


Polyamide muurverfroller met harde kern?

De Polymaide verfroller geeft een super strak resultaat heeft een harde kern welke te gebruiken is bij egale ondergrond. De 11 mm vachtharen geven een super strak resultaat. O.a. voor muurverven. Uiterst geschikt voor Sikkens muurverf en Sigma muurverf. Voor een mooi ruw en egaal eindresultaat. Dit product is zeer vergelijkbaar aan de Copenhagen Polyamide roller alleen een stuk voordeliger.


Belangrijke punten van de Polyamide muurverfroller

  • Uitstekende opname
  • Flexibele kern
  • Goede afgifte
  • Ruw eindresultaat
  • 18 mm vachtdikte
  • Voordelig
  • Profesionele kwaliteit

Welke Roller kan ik vergelijken met de Polyamide muurverfroller?

Wij hebben een vergelijkbare roller aan de Polyamide muurverfroller. Dit is de Copenhagen Polyamide muurverfroller deze is helaas wat duurder in prijs.


Wil je meer te weten komen over Copenhagen Muurverf Rollers of Muurverf Rollers in het algemeen?

 

Er zijn ontzetten veel roller, welke roller is geschikt voor jou project? Welk merk moet je bijvoorbeeld kiezen? Wij hebben een blog geschreven waar we alle voor en nadelen op een rijtje zetten. Ook geven we hierin handige tips!! Welke ondergrond heb ik? Wil je een strak resultaat of mag het wat ruwer zijn? Wil je weten hoe je een roller moet schoonmaken en bewaren? Lees dan verder in ons blog.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze rollers nog meer?

 

 

 
Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Waterbasis
Toepassing Huis Wand, Gevel
Ondergrond Beton, Steen, Gips
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VP Polyamide Muurverfroller | Façade Roller 25 cm Extra dikke vacht
Uw waardering