Bezig met laden...

VP KRIJTVERF | Doffe / Matte Verf

Op voorraad
SKU
Verfmenger krijtverf PLATINA
 14,00  34,35

Maximaal 255 tekens

Verfmenger Krijtverf Aqua 1 L

Verfmenger Prof Krijtverf is een supermatte krijtverf. Je kunt na het aanbrengen van de Krijtverf Het geeft je meubelen een dof of een mat effect. Dit product is binnen bijna overal op te verfwerken zoals muren houtwerk en meubels. Wij adviseren voor het aanbrengen van Krijtverf een profesionele kwast of roller te gebruiken. Wil je nog handige schilderstips? Kijk dan hier. Dit product geeft een authentieke uitstraling binnenshuis. Om dit product kras en slijtvast te maken adviseren wij om er een matte blanke lak al toplaag overheen te doen. Fluweel poedirig en zeer matte verf


Krijtverf Belangrijke Punten

  • Alle  kleuren
  • Goed dekkend
  • Binnen
  • Acryl basis
  • Profesionele verf

Verfmenger Professional Brand 

Wij hebben ons eigen merk laten ontwikelen door een van de grote merken. Hierdoor heeft de klant de mogelijkheid om een topmerk in handen te hebben voor een super voordelige prijs. Ons eigen merk heeft geen grote reclame kosten hiervan laten wij onze klanten graag profiteren. Met onze nieuwste Verfmengmachines kunnen wij bijna elke kleur voor je maken in onze kwaliteits producten. Betaal niet langer voor het "grote merk" maar voor kwaliteit.


Hoe kan ik de Verfmenger Prof Krijtverf het beste aanbrengen?

Voor het aanbrengen van de Krijtverf adviseren wij een profesionele kwast van het merk Verfmenger Prof of van Copenhagen Gold. Ook is het mogelijk om met een profesionele roller de Krijtverf aan te brengen. Een roller gebruik je meestal als de ondergrond wat groter is. Hieronder hebben wij een blog gescherven speciaal over kwasten.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze Verfmenger Prof Krijtverf producten nog meer?

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VP KRIJTVERF | Doffe / Matte Verf
Uw waardering