Bezig met laden...

VP Platina Snelgrond

Op voorraad
SKU
VP PLATINA SNELGROND
 15,73  20,57

Maximaal 255 tekens

Snelgrond 

Verfmenger Prof Snelgrond is een goedvullende snelgrond met een uitstekende hechting. Deze Alkyd grondverf van Verfmenger Prof kun je gebruiken op kaal en onbehandeld hout. Na het aanbrengen van de SnelGrond kun je aflakken met elke hoogglans aflak. Om de Verfmenger Prof Grondverf aan te bengen gebruik je een profesionele kwast of roller Wil je nog handige schilderstips? Kijk dan hier. Kies voor kwaliteit kies voor Verfmenger Prof. Het grote voordeel van Snelgrond is dat je meerdere lagen kunt aanbrengen op een dag, maar ook dat je met kouder weer kunt werken. 


Snelgrond Belangrijke Punten

  • Alle kleuren
  • Goed vullend
  • Snelle droging
  • Uitstekende Vloeiing
  • Buiten
  • Mat
  • Alkyd basis
  • Profesionele verf

Verfmenger Professional Brand 

Wij hebben ons eigen merk laten ontwikelen door een van de grote merken. Hierdoor heeft de klant de mogelijkheid om een topmerk in handen te hebben voor een super voordelige prijs. Ons eigen merk heeft geen grote reclame kosten hiervan laten wij onze klanten graag profiteren. Met onze nieuwste Verfmengmachines kunnen wij bijna elke kleur voor je maken in onze kwaliteits producten. Betaal niet langer voor het "grote merk" maar voor kwaliteit.


Snelgrondverf het beste aanbrengen?

SnelGrond kun je op twee manieren aanbrengen, met een profesionele kwast of met een profesionele roller van ons eigen merk of van het topmerk Copengahen Prof Voor de grote opervlaktes advisren wij de roller. Voor de kozijnen de kwast. Ook kun je preciezer werken met een kwast. Met een kwast is het ook makkelijker om op moeilijke plekken te komen. Heb je handige tips nodig voor het aanbrengen van de Grondverf? Kijk dan bij onze handige tips.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


SnelGrond / SnelPrimer voor Buiten van Verfmenger.com

Snelgrond is een mooie grondverf voor een scherpe prijs. Met zijn uitstekende glansbehoud hou je hier langer plezier van dan welke andere systeemverf dan ook. Andere Grondverven voor buiten zijn.


 

Wat leveren wij naast onze Verfmenger Prof Grondverf producten nog meer?

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Mat
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Ondergrond Hout
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VP Platina Snelgrond
Uw waardering