Bezig met laden...

VP SYSTEEMVERF | Alkyd EENPOTS SYSTEEM

Op voorraad
SKU
Verfmenger systeemverf PLATINA
 21,65

Maximaal 255 tekens

Verfmenger Prof Systeemverf 1 L

Verfmenger Prof Systeemverf  is een halfglanzende eenpots systeem op alkyd basis. Doordat deze verf uitstekend vullend is is hij geschikt voor oneffen ondergronden. Systeemverf kun je ook als grondverf gebruiken voor de hoogglans aflak hierdoor zal de hoogglans een nog langere glans hebben. Om de Verfmenger Prof Systeemverf aan te bengen gebruik je een profesionele kwast of roller Wil je nog handige schilderstips? Kijk dan hier. Kies voor kwaliteit kies voor Verfmenger Prof.


Systeemverf Belangrijke Punten

  • Alle kleuren
  • Eenpots systeem
  • Uitstekende Vloeiing
  • Buiten
  • Halfglans
  • Vochtregulerend
  • Alkyd basis
  • Profesionele verf

Verfmenger Professional Brand 

Wij hebben ons eigen merk laten ontwikelen door een van de grote merken. Hierdoor heeft de klant de mogelijkheid om een topmerk in handen te hebben voor een super voordelige prijs. Ons eigen merk heeft geen grote reclame kosten hiervan laten wij onze klanten graag profiteren. Met onze nieuwste Verfmengmachines kunnen wij bijna elke kleur voor je maken in onze kwaliteits producten. Betaal niet langer voor het "grote merk" maar voor kwaliteit.


Systeemverf het beste aanbrengen?

Systeemverf kun je op twee manieren aanbrengen, met een profesionele kwast of met een profesionele roller van ons eigen merk of van het topmerk Copengahen Prof Voor de grote opervlaktes advisren wij de roller. Voor de kozijnen de kwast. Voor bijvoorbeeld tuinhuisjes is het makkelijk om allebij te gebruiken. Ook kun je preciezer werken met een kwast. Met een kwast is het ook makkelijker om op moeilijke plekken te komen. Heb je handige tips nodig voor het aanbrengen van de Zijdeglans PU Lak? Kijk dan bij onze handige tips.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Systeemverf voor Buiten van Verfmenger.com

Systeemverf is een mooi eenpotssysteem voor een scherpe prijs. Met zijn uitstekende glansbehoud hou je hier langer plezier van dan welke andere systeemverf dan ook. Andere Systeemverf voor buiten zijn.

 


 

Wat leveren wij naast onze Verfmenger Prof Systeemverf producten nog meer?

Meer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Zijdeglans
Levensduur 4 tot 6 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Toepassing Tuin Schutting, Tuinhuisje, Chalet
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VP SYSTEEMVERF | Alkyd EENPOTS SYSTEEM
Uw waardering