Bezig met laden...

Muurverfroller | (TIP) BEST GETEST

SKU
Verfenger Prof Groen
Speciale prijs  1,83 Normale prijs  5,49

Verfmenger toptexroller 

Verfmenger Toptexroller Uitstekende opname en afgifte van de muurverf. Zeer goed te gebruiken met profesionele muurverf zoals Sikkens Muurverf of Sigma Muurverf. Dit is niet voor niets onze best verkochte muurverfroller!!!. Met een vachthoogte van 15 mm krijgt u een super strakke muur. Deze muurverfroller is kwa eigenschappen gelijk aan de Copenhagen roller alleen een stuk voordeliger in prijs. Zeer goed te gebruiken met profesionele muurverf zoals Sikkens Muurverf of Sigma Muurverf.


Wat maakt de Verfmenger Toptex roller zo bijzonder?

Deze roller is van extreem goede kwaliteit en geeft altijd het beste eindresultaat. De afwerking is strak!! De verfopname en afgifte is hierbij uitstekend!! Bespaar dus niet op je roller en pak de beste.


Welke Roller kan ik vergelijken met de Verfmenger Toptex roller?

Wij hebben een vergelijkbare kwast aan de Copenhagen Toptexroller. Dit is ons eigen merk roller deze Copenhagen Topex roller is uit dezelfde vezels opgebouwd als de Copenhagen toptexroller. Ook is de lengte en de hoeveelheid vezels zijn nagenoeg gelijk. Deze roller is een stuk voordeliger maar kwalitatief zeker de moeite waard. Wij hebben uitstekende ervaringen met deze roller.


Belangrijke punten Verfmenger Toptex roller

  • Goede opname en afgifte
  • Strak eindresultaat
  • Verschillende maten verkrijgbaar
  • 15 mm vachtdikte
  • Profesioneel gebruik

Copenhagen vezels voor de Roller

Copenhagen heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de juiste vezels voor elke roller. Zo is de opname en afgefte heel erg belangrijk. Ook is het belangrijk dat de roller voor een langere periode meegaat. Ook heeft elke verf en ondergrond een andere roller en dus ook vezel nodig. Bijdeze roller is het belangrijk dat de opname en afgifte goed is. Ook staat deze vezel er om bekend om zijn strakke eindresultaat.


Wil je meer te weten komen over Copenhagen Muurverf Rollers of Muurverf Rollers in het algemeen?

 

Er zijn ontzetten veel roller, welke roller is geschikt voor jou project? Welk merk moet je bijvoorbeeld kiezen? Wij hebben een blog geschreven waar we alle voor en nadelen op een rijtje zetten. Ook geven we hierin handige tips!! Welke ondergrond heb ik? Wil je een strak resultaat of mag het wat ruwer zijn? Wil je weten hoe je een roller moet schoonmaken en bewaren? Lees dan verder in ons blog.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze rollers nog meer?

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Muurverfroller | (TIP) BEST GETEST
Uw waardering