Bezig met laden...

VP Kwast | Synthetische all round professionele kwast

Op voorraad
SKU
VP synthetische kwast WIT Serie 2010 (wit)
 2,90  5,05

Verfmenger Prof Flensburg Platinum  

Speciale serie patentpuntkwasten voor de huidige solventlak als de nieuwe VOS lakken voor een super resultaat. Verkrijgbaar in verschillende maten. Syntethische vezels zowel geschikt voor alkyd als aqua. Door de uitstekende prijs kwaliteits verhouding is deze kwast onze meest verkochte kwast.

Flensburg platinum ronde en platte kwast / borstel dubbeldik met mix van synthetische vezels, rvs / inox ring en geverniste houten steel; voor alle verven Flensburg ronde kwast / borstel dubbeldik met mix van synthetische vezels, rvs / inox ring en geverniste houten steel; voor alle verven  kwast patentpunt rond is een kwast van synthetische vezels. Velen zien deze kwasten als de toekomst doordat Chinees verkenshaar vrij kostbaar is, is dit een super alternatief. Over een aantal jaar zullen de meeste schilders hiermee werken. 

Deze kwast is opgebouwd zoals de Copenhagen Prof Synthetisch zelfde vezels, eigenschappen en kenmerken.


Verfmenger Prof BeSnijkwast 

Deze speciaal ontwikkelde besnijkwast heeft een punt vorm (foto 3) en is handig als het echt naukeurig moet langs de randen. Deze kwast gebruik je zonder af te plakken met tape.


Wat maakt de Flensburg Platinum kwast zo bijzonder?

Deze kwast is speciaal ontwikkeld als vervanger van de Copenhagen Gold. Door de samenstelling van deze kwast is hij zo goed als identiek alleen is hij een stuk voordeliger. 


Welke kwast kan ik vergelijken met de Flensburg Platinum?

Wij hebben een vergelijkbare kwast aan de Flensburg  Platinum kwast. Dit is de Copenhagen Prof Synthitische kwast, deze kwast is uit dezelfde vezels opgebouwd als de Flensburg Platinum. Ook is de lengte en de hoeveelheid haren gelijk. Deze kwast is een stuk voordeliger maar kwalitatief zeker de moeite waard. 


Flensburg Platinum en de Synthethische vezel

Doordat de chineese varkenshaar steets kostbaarder is, zal de synthetische kwast de toekomst krijgen. Deze kwasten zijn nu al van dezelfde kwaliteit als de varkenshaar kwasten. Het is ook niet voor niets dat de meeste varkenshaar kwasten al een mix van bijde vezels hebben. Wij zijn er van overtuigd dat over 10 jaar iedereen met synthethische vezel zal schilderen.


Belangrijke punten Copenhagen Prof Synthetische Kwast

  • Mooie opname en afgifte
  • Synthethische vezel
  • Acryl
  • Strijkt soepel
  • Profesionele kwaliteit
  • Uitstekende schilders ervaringen

Wil je meer te weten komen over Flensburg kwasten of kwasten in het algemeen?

 

Er zijn ontzetten veel kwasten, welke kwast is geschikt voor jou project? Welk merk moet je bijvoorbeeld kiezen? Wij hebben een blog geschreven waar we alle voor en nadelen op een rijtje zetten. Ook geven we hierin handige tips!! Wil je weten hoe je een kwast moet schoonmaken en bewaren? Lees dan verder in ons blog.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Wat leveren wij naast onze kwasten en rollers nog meer?

 

 

 
Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Wand, Plafond
Ondergrond Hout, Metaal & IJzer, Kunststof
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:VP Kwast | Synthetische all round professionele kwast
Uw waardering