Wonder Wipes

Op voorraad
SKU
Wonder wipes
€ 15,25

Ever Build Wonderwipes zijn speciaal ontwikkled voor de bouw gerelateerde industrie om nat en halfopgedroogde verf kit lijm bitumen polyurethaan purschuim polyester vulmiddelen (bv houtrotvuller) en epoxy (bv Rustoleum EpoxyShield) van handen gereedschap en oppervlakken te verwijderen. Wonder Wipes verwijderen ook gemakkleijk olie vet benzine ne inkt.
Ondanks deze krachtige reinigng zijn de Wonder Wipes huidvriendelijk en bevatten lanoline om ruwe handen te voorkomen.
Wonderwipes zijn verkrijgbaar in een handig hersluitbaar zakje (15 stuks) voor de kleine klussen of een in een hersluitbare pot (100 stuks)

 

Schoonmaakmiddelen van Verfmenger | Verfmenger

Bent u op zoek naar schoonmaakmiddelen ter voorbereiding op uw schilderklus? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje in het assortiment!

www.verfmenger.com/schoonmaakmiddelen

 

Schoonmaakmiddelen van Verfmenger

 

Alvorens u gaat verven, dienen de oppervlakten goed schoon, droog, vet- en stofvrij te zijn. Een goed schoon oppervlak zorgt voor een goede hechting, wat betekent dat de verf beter kan worden aangebracht en beter blijft zitten. Met de schoonmaakmiddelen van Verfmenger bent u er zeker van dat u de juiste producten in huis haalt. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden. 

 

Welke andere verfbenodigdheden hebben wij voor u in ons assortiment?

Naast rollers leveren wij ook de volgende producten: 

 

 

Waarom verf van Verfmenger?

Wij leveren kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Daarbij streven we naar een zo kort mogelijke levertijd. Deze is daarom ook maximaal 2 dagen. Ons team bestaat uit vakmensen met jarenlange ervaring. Blijkt uw product toch niet helemaal te zijn wat u ervan had verwacht, kunt u binnen veertien dagen gratis retourneren. 

 

Meer weten?

Neem vooral een kijkje in ons assortiment! Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

 

Welke verfmerken verkopen wij nog meer?

We hebben een ruim assortiment met kwaliteitsproducten. Denk aan de volgende merken: 

 

Heeft u vragen over dit product bel dan 058-2152530

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wonder Wipes