Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Sikkens Rubbol XD Satin

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Stuur mij een offerteZet op verlanglijstje
Productinformatieblad
Gratis verzending vanaf €50,-
Moeder Artikel
Reviews Schrijf een review
Toevoegen aan favorieten

Bent u een zakelijke klant? Meld u aan voor extra voordeel!


Zakelijke klant voordeel

Maak je bestelling compleet

Beste reiniger Bleko B-Clean Verfreiniger

Bleko B-Clean Verfreiniger

  • Krachtige ontvetter
  • Naspoelen niet noodzakelijk
  • Professioneel product
Syntetische Aflakset

Syntetische Aflakset

  • Complete set
  • Extra voordelig
  • Watergedragen verf
Alle verfsoorten VP Gold Mix Kwast

VP Gold Mix Kwast

  • Mix van vezels
  • Kwast voor terpentine verf
  • Strak resultaat
Per kwast
VP Platina Snelgrond

VP Platina Snelgrond

  • Sneldrogende primer
  • Buiten
  • Universeel
VP Schilderhandschoentjes

VP Schilderhandschoentjes

  • Geen vieze handen meer
  • Flexibel
  • Professioneel gebruik
4,84 -18%
3,98 3,29 Excl. BTW
Buiten VP Tape Gold

VP Tape Gold

  • Binnen en buiten
  • Strakke lijnen
  • Elke ondergrond
Terpentine Copenhagen Pro Aflakroller

Copenhagen Pro Aflakroller

  • Viltroller
  • Pluist niet
  • Strak resultaat
3,90 -40%
2,35 1,94 Excl. BTW
Sikkens Rubbol Primer

Sikkens Rubbol Primer

  • Universele primer
  • Binnen & buiten
  • Goed vullend
Go!Paint Roll and GO S

Go!Paint Roll and GO S

  • Sneller werken
  • Handen vrij
  • Kwast en roller
6,05 -20%
4,86 4,02 Excl. BTW
Roerhout

Roerhout

  • Voor het vermengen van verf
  • Hout
  • Geschaafd
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Sikkens Rubbol XD Satin

Hoogwaardige zijdeglans aflak met een levensduur tvan 10 jaar. Sikkens Rubbol XD Satin is het zusje van de Sikkens Rubbol XD High Gloss met minder glans. Sikkens Rubbol XD Satin is dan ook de buitentoepassing als je een lange levensduur wilt zonder veel glans.

Plus- en minpunten

  • Levensduur tot 10 jaar
  • Makkelijk te verwerken
  • In elke mogelijke kleur te mengen
  • Niet geschikt voor binnen

Sikkens Rubbol XD Satin is makkelijk te verwerken met een kwast of roller. XD Satin is dan ook de zijdegalsn topper van Sikkens als het om buiten werkzaamheden gaat. Rubbol XD Satin kun je dan ook perfect toepassen voor buitendeuren of kozijnen. Als je het juiste Sikkens verfsysteem aanhoud dan kun je van een schildersvrije periode uitgaan van 10 jaar!

Naast de topkwaliteit laat het product zich ook makkelijk verwerken tegen alle weersomstandigheden en dit elke jaar op nieuw! Ook de verwerking is perfect dit kan zowel in de zomer maar ook in de winter, voorjaar of najaar doordat de XD Satin een 4 seazoenen verf is.

Veelgestelde vragen over Sikkens Rubbol XD Satin


Welke kwast heb ik nodig

Voor het aanbrengen van Sikkens Rubbol XD Satin is het belangrijk om de juiste kwast te kiezen. Met de juiste kwast wordt de lak gelijkmatig aangebracht, met een optimale opname en afgifte. Wij zijn van mening dat de VP Platina Mixvezel de juiste vezels bevat voor het beste eindresultaat. Deze kwast is opgebouwd uit verschillende vezels, wat een combinatie is van traditionele varkensharen en een selectie synthetische vezels.

Welke roller heb ik nodig

Voor het verwerken van de Xd Satin adviseren wij een professionele viltroller of de Anza viltroller. Deze rollers hebben een perfecte opname en afgifite van deze zijdeglans aflak.

Wanneer gebruiken

Sikkens Rubbol XD Satin is geschikt voor buitenwerkzaamheden het is dan ook het ideale product voor als u wel de juiste bescherming wilt maar dan zonder glans. XD Zijdeglans is dan ook geschikt voor deuren of kozijnen buiten.

Voordelen van alkyd lak

Sikkens Rubbol XD Satin is een alkydverf welke terpentine verdunbaar is. Deze lak is dan ook ideaal voor buitenwerkzaamheden.

Wat is het verbruik per m2

Het verbruik van Sikkens Rubbol XD Satin is 12 tot 16 m2 per liter. Onze ervaring is echter wel iets anders, want de meeste schilders komen op een verbruik van 10 tot 12m2 per liter voor de Sikkens Rubbol XD Satin lak. Je kunt beter iets te veel verf hebben, dan iets te weinig.

In welke kleuren mengen

Wij kunnen elke mogelijke kleur mengen met ons mengsysteem. Om jouw gewenste kleur te mengen, kun je heel eenvoudig de kleur uitkiezen in onze kleurkiezer of neem contact met ons op. Voor het mengen van Sikkens verven en lakken maken wij uitsluitend gebruik van de officiële Sikkens mengmachine, inclusief de bijbehorende mengpigmenten

Welke primer heb ik nodig

Grondverf of primer breng je aan op kaal hout of over een oude verflaag (overgronden). Er zijn verschillende systemen om de Sikkens rubbol xd high gloss aan te brengen. Dit is dan ook afhankelijk van de situatie. Hierbij de verschillende systemen voor Sikkens rubbol xd high gloss.

    Kaal hout: Hiervoor adviseren wij om eerst de Sikkens rubbol primer aan te brengen, dit is een vullende primer waardoor de verf optimaal zal hechten op het hout. Na het aanbrengen van de Sikkens rubbol primer adviseren we om een glanzende primer aan te brengen. Dit is de Sikkens rubbol primer extra, door deze primer aan te brengen zal de Sikkens Rubbol XD Satin nog langer zijn glans behouden en kan de levensduur van 10 jaar gegarandeerd worden. Er is nu nog maar 1 laag Sikkens Rubbol XD Satin nodig.

    Oude verflaag overschilderen: Voor het overschilderen adviseren wij om eerst voor te gronden met de Sikkens rubbol primer extra, deze primer zal de oude verflaag neutraliseren en een prefecte ondergrond creeeren voor de Sikkens Rubbol XD Satin. Na het aanbrengen van deze primer is 1 laag Sikkens Rubbol XD Satin voldoende voor een perfecte bescherming.

    Metaal of kunstof:Hiervoor adviseren wij altijd om eerst een multiprimer aan te brengen. Na het aanbrengen van de multiprimer kun je gronden met de Sikkens rubbol primer extra om vervolgens af te lakken met de Sikkens Rubbol XD Satin.

Zijn er alternatieven

Als alternatief is er de Sikkens rubbol finura satin, helaas is deze zijdeglans aflak minder duurzaam dan de Sikkens Rubbol XD Satin.

Stappenplan

Stap 1: Uiteraard moet er eerst ontvet worden om de jusite ondergrond te creeeren. Ontvetten lijkt niet belangrijk, maar uit ervaring is dit misschien wel de belangrijkste stap. Ontvet je namelijk niet goed, of met een onjuist product? Dan krijgt de Sikkens Rubbol XD Satin geen of onvoldoende hechting.

Stap 2: Na het ontvetten goed schuren, dit doe je altijd van een middel grove korrel (120) naar een fijne korrel (180). Na het schuren eventueel plamuren (nogmaals schuren). Het houtwerk maak je nu mooi stofvrij zodat je kunt beginnen met de volgende stap. 

Stap 3: Nu kun je beginnen met het gronden, op kaal hout adviseren wij om eerst een laag Sikkens rubbol primer aan te brengen, hierna de Sikkens rubbol primer extra. Voor bestaand schilderwerk adviseren wij om over te gronden met de Sikkens rubbol prime extra. 

Stap 4: Nu kunnen we beginnen met het aflakken. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel lagen Sikkens Rubbol XD Satin er moeten worden aangebracht. Als je bovenstaande stappen correct toepast is slechts 1 laag Sikkens Rubbol XD Satin voldoende voor een optimale bescherming.

Prijs Sikkens Rubbol XD High Gloss

Prijzen van Sikkens producten blijven maar omhooggaan. Helaas hebben wij als verfwinkel hier geen invloed op. Het enige wat wij kunnen doen is de Sikkens Rubbol XD Satin voor de beste prijs aanbieden. Sikkens Rubbol XD Satin prijs vind je online of als u de actuele winkelprijs wilt weten neem dan contact op met onze winkel in Leeuwarden voor de beste Sikkens Rubbol XD Satin prijs in Leeuwarden..


Verf aanbiedingen bij De Verfmenger

Wij van Verfmenger.com hebben altijd de beste verf aanbieding. Zo ook voor de Sikkens Rubbol XD Satin en voor de overige Sikkens producten. Sikkens Rubbol XD Satin aanbieding bestel je dan ook online of kom langs in onze winkel in Leeuwarden.


Het grootste verf assortiment in Nederland

De Verfmengerr heeft het grootste assortiment verf, lak, beits en behang in Nederland. Wij kunnen bijna alle verven voor u in iedere gewenste kleur mengen. Van RAL 9010 tot RAL 7016 en van iedere kleurenwaaier van iedere fabrikant. Dus ook van Histor, Farrow and Ball, Flexa en nog veel meer. Bekijk ons uitgebreide assortiment Renovlies behang en kies hier de juiste verf, voorstrijkk en kleur bij. Of toch liever een glasvezelbehang op de muur met een krachtige Sikkens verf of Sigma verff. Of het nu gaat om muurverff of betonverf bij De Verfmenger bent u aan het juiste adres en heeft u keuze uit het grootste assortiment in Nederland tegen de laagste prijs.


Sikkens Rubbol XD Satin kopen

Sikkens Rubbol XD Satin kopen doe je bij Verfmenger.com. Niet alleen de prijs van de Sikkens Rubbol XD Satin is ongekend laag, wij mengen ook elke kleur en hebben de de beste service.


Sikkens Rubbol Satin de beste keuze voor buiten 

Als je een zijdeglans afwerking wilt hebben dan is de Sikkens Rubbol XD Satin de beste keuze voor buiten. Mijn zijn 10 jaar schildersvrije periode is dit een absolute topper voor buiten. Sikkens Rubbol XD Satin is dan ook geschikt voor het schilderen van buitendeuren of buitenkozijnen. Altijd een perfecte afwerking met Sikkens Rubbol XD Satin.


Sikkens Rubbol XD Satin Laagste prijs garantie

Sikkens Rubbol XD Satin kopen met de laagste prijs garantie? Tuurlijk hebben wij altijd een super scherpe prijs, of dit de laagste is..........In de meeste gevallen wel al kunnen wij niet elke dag het hele internet afgaan om te zien waar Sikkens Rubbol XD Satin vandaag het goedkoopst is. Wij zorgen dat wij altijd een nette prijs hebben voor de Sikkens XD Satin. En in de meeste gevallen is dit dan ook de laagste online prijs!


UV Bescherming met glans en kleurbehoud | Sikkens XD Satin

Sikkens Rubbol XD Satin UV is zoek goed vanwege een extra UV filter. Sikkens Rubbol XD Satin kan dan ook een levensduur en kleurbehoud garanderen tot wel 10 jaar. Voor een zijdeglans Sikkens aflak is dit een extreem lange levensduur! Sikkens Rubbol XD Satin heeft dan ook de beste kleurbehoud voor buitenwerkzaamheden!


Hulp nodig met de Sikkens Rubbol XD High Gloss, zit je met andere vragen of wil je bijvoorbeeld zakelijk bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 058-2152530 of stuur een mail naar info@verfmenger.com. Je kan ons ook bereiken op de chat tussen 9:00 en 17:00 op werkdagen.


Sikkens Rubbol XD Satin verpakkingen

Verpakking Basis Op voorraad
1 liter Donker en licht Ja
2,5 liter Donker en licht Ja
5 liter Donker en licht Ja
"

Documenten

Specificaties

Verwerkingstemperatuur0 tot 30 graden
Retourneren

Op alle producten geldt een bedenktijd van 14 dagen met uitzondering van verven die speciaal voor jou op kleur zijn gemengd. (RAL 9010 en 9001 zijn ook mengkleuren)

Retournerenja: wit (ongemengd)
uitgesloten: mengverf
Locatie Binnen Buiten

Niet alle producten zijn voor zowel binnen- als buitentoepassing geschikt.

Locatie Binnen Buitenbuiten
Kwaliteit

Wij onderscheiden de kwaliteit van onze producten in 3 verschillende klasse. Pro- schilder (hoogste kwaliteit) Vakman (professioneel product) doe-het-zelf (vergelijkbaar met producten uit de bouwmarkt)

Kwaliteitpro-schilder
Onderhoudsvrij

De onderhoudsvrije periode welk theoretisch haalbaar is in combinatie met de juiste grond-/ aflak. Voor meer informatie raadpleeg het technisch werkblad.

Onderhoudsvrij10 jaar
Basis

Hierin geven wij aan op welke basis het product is. In de meeste gevallen is dit een grondstof of een verdunning.

Basisalkyd
gemodificeerd bindmiddel
Uitstraling of glansgraad

Glansgraad is een belangrijke factor in het kiezen van de jusite verf, muurverf of beits.

Uitstraling of glansgraadhoogglans
high gloss
Aanbrengen met

Opsomming hoe en waarmee dit product het beste aangebracht kan worden. Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Aanbrengen metkwast
roller
Rendement

Dit is een theoretisch rendement, berekend met gunstige omstandigheden. en met de aanbevolen laagdikte Lees aanvullend altijd de technische documentatie.

Rendement14 tot 16 m2 per liter
Droogtijden

De aanbevolen droogtijd is een theoretische indicatie rond de waarbij de temperatuur 20° C is. De daadwerkelijke droging is sterk afhankelijk van de luchtvochtigheid, temperatuur en aangebrachte laagdikte. Lees voor uw situatie altijd de technische informatie.

Droogtijdenkleefvrij na 4 uur
overschilderbaar na 18 uur
stofdroog na 2 uur
Type verdunning

Hiermee kan het product verdund worden. Voor de jusite hoeveelheid lees je altijd het technisch datablad!

Type verdunningterpentine
Gebruiksklaar

Product is gebruiksklaar en hoeft in normale omstandigheden niet meer verdund te worden. Bij twijfel altijd het technisch informatieblad raadplegen.

Gebruiksklaarja
Ondergrond

Overzicht voor welke ondergronden dit product geschikt is. Raadpleeg altijd de technische informatie voor uw situatie!

Ondergrondhout (gegrond)
kunststof (geprimerd)
metaal (geprimerd)
Voordat je begint2 minuten links- en rechtsom roeren productomschrijving doorlezen. Kleur controleren.
Als je bezig bentproduct nooit in de zon zetten
verpakking afsluiten
Als je klaar bentverpakking sluiten
vorstvrij en op donkere plek wegzetten
MerkSikkens
CategorieBuiten
Artikelcode1000XDS
Verpakkingblik

Schrijf een review

Aantal sterren
Plaats review

Stel een vraag over dit artikel

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen