Renovlies Behang Online Kopen

Renovlies behang van de hoogste kwaliteit is Renovlies van 150 gram. Wij verkopen alleen Renovlies behang welke al is voorgeschilderd en dus directe dekking zal hebben. Renovlies behang kun je bij ons gewoon online kopen. Benieuwd naar de Renovlies prijs? Wij zijn de voordeligste van heel Nerderland.

            

Renovlies Kopen? Renovlies kopen bij de Renovlies specialist? Wij verkopen dagelijks meer dan een pallet Renovlies aan schilders vakmannen en DHZ ers. Renovlies is natuurlijk ook verkrijgbaar voor de handige klusser, wij leveren Renovlies voor de beste online prijs en geven hier zelfs garantie op de kwaliteit. Renovlies kopen? Doe het online bij de Verfmenger.com of kom langs in onze winkels

Renovlies behang voordelig bestellen Renovlies behang bestellen? Renovlies voordelig bestellen bij de grootste online Renovlies leverancier. Renovlies behang voor de beste prijzen en dan ook nog eens van topkwaliteit.

Renovlies online goedkoop kopen? Renovlies goedkoop kopen, goedkoop kan ook duurkoop zijn. Renovlies behang bij ons heeft altijd de hoogste kwaliteit en geven wij ook nog eens garantie op. Renovlies is niet vergelijkbaar met die van de bouwmarkt, de kwaliteit is beter en dikker. Renovlies Renovlies, Renovlies en nog eens Renovlies. Wij hebben het grootste en voordeligste assortiment. Renovlies is alle soorten en maten van de beste en meest professionele kwaliteit.

Renovlies voorgeschilderd Renovlies behang voorgeschilderd is natuurlijk het beste, wij leveren alleen Renovlies voorgeschilderd zodat de kwaliteit altijd profesioneel is. Renovlies aanbrengen? Hierbij onze Renovlies Blog met alle info over Renovlies

Renovlies 150 gram Renovlies 150 gram is volgens ons het beste gewicht, scheurtjes worden probleemloos weggewerkt. Het verwerken van Renovlies 150 gram is nog prima te doen en de muurverf zal direct dekkend zijn. Renovlies 150 gram is van professioenle kwaliteit voor de prof schilder of vakman.

Renovlies 200 gram Renovlies 200 gram komen wij vaak tegen, dit is zo dik dat het erg lastig is om aan te brengen, ook de muurverf zal worden opgezogen door het materiaal waardoor er altijd 2 lagen muurverf nodig zijn. Renovlies 200 gram vinden wij eigenlijks maar onhandig en vooral overbodig.

Renovlies 180 gram Renovlies 180 gram, deze kwaliteit zit er eigenlijks een beetje tussenin. Aanbrengen van Renovlies 180 grams kan nog net, muurverf kan dekkend zijn maar geven wij gee garanties op zoals wij dat met de 150 gams Renovlies doen.

Renovlies 120 gramRenovlies 120 gram, dit is de kwaliteit die in de bouwmakt te vinden is. Soms heeft de bouwmarkt ook een zwaardere kwaliteit alleen dan is hij weer niet voorgeschilderd. Zo blijf je natuurlijk bezig.

Voor welke wand heb ik welke dikte Renovlies nodig?

 • Zwaarte bepaalt de dikte en dus ook de kwaliteit
 • Dikte bepaalt moeilijkheidsgraad aanbrengen
 • Juiste behanglijm voor de betreffende dikte
 • Ruwe muur: 190 gram (Ekotex)
 • Vlakke muur: 150 gram

Wat is de prijs van Renovlies?

Natuurlijk is de prijs van Renovlies naast de kwaliteit belangrijk. Renovlies prijs bepalen aan de hand van gelijkwaardig gewicht en dekkracht, hierdoor vergelijken we altijd dezelfde producten en geen appels met peren. Renovlies prijs is natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit van het Renovlies. Voor de beste Renovlies prijs moet je natuurlijk bij ons zijn.

Veelgestelde vragen Renovlies Behang

Moet ik voorstrijk gebruiken bij Renovlies behang?

Het is een must om voorstrijk te gebruiken op onbehandelde muren. Hierdoor ga je de zuiging tegen en garanderen wij directe dekking!! Gebruik je geen voorstrijk? Dan kan het zo zijn dat je 2 keer moet behandelen met muurverf.

Welke lijm moet ik gebruiken bij Renovlies behang?

Het belangrijkste is dat je een professionele lijm gebruikt. Deze lijm zal langzaam drogen waardoor je eventuele foutjes nog kunt herstellen. Goedkope lijm droogt vaak veel te snel en dan krijg je rare lijmresten.

Hoe lang moet ik wachten met sauzen?

De lijm achter het renovlies behang moet ongeveer 24 uur drogen, daarna kunt u onbezorgd gaan sauzen.

Welke dikte Renovlies is het beste?

Wij adviseren altijd Renovlies van 150 gram, muurverf zal hierbij ineens dekken, en het is nog makkelijk verwerkbaar, hoe dikker het behang hoe stugger!

WAAROM MOET IK VOOR RENOVLIES KIEZEN?

Waarom renovlies? Omdat het een type behang is dat in deze moderne tijd een perfecte afwerking voor een al dan niet beschadigde muur vormt maar ook voor gestucte wanden tegen bescherming van haarscheurtjes. Als het gaat om renovlies vs stucen in woningen wint renovatievlies altijd. Vooral ook omdat deze optie voordelig is en het je beschermt tegen scheuren. Renovlies maakt de wanden ook sterker, de wand kan nu een stootje hebben. Waarom renovlies behang populair is?Omdat het op een gemakkelijke manier is aan te brengen. Ook omdat renovliesbehang in iedere kleur is af te werken. Renovlies is naast al deze positive punten ook nog een een stuk voordeliger dan glasvezelbehang.

WAT IS RENOVLIES PRECIES EN WAAR WORDT RENOVLIES VAN GEMAAKT?

Renovlies bestaat uit samengeperste glasvezels gecombineerd met polyester of met een cellulose laag. Of uit een combi van (gerecycled) papier met textielvezels. Wij hebben zowel producten welke vollegdig zijn gerecycled als de normale Renovlies. Renovlies wordt eigenlijks altijd in Duitsland gemaakt, verschillende merken importeren Renovlies van deze fabriek. Het verschil renovlies en glasvezelbehang is dat het glasvezelbehang over meer glasvezels beschikt dan het oude renovatievlies. Hierdoor is glasvlies wat zachter en renovlies wat steviger en droger. Tegenwoordig is Renovlies zo goed uitgebalanceerd dat hij Glasvezelbehang langzaam doet verdwijnen. Zowel Renovlies als glasvezelbehang glad is na droging prima te vergelijken met vers stucwerk. Sterker nog het is beter, haarscheurtjes zijn door Renovlies en glasvezel voorgoed verledentijd.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN PROFESSIONEEL RENOVLIES BEHANG

Renovlies behang beschikt uiteraard over een aantal kenmerken. Naast het gladde en strakke uiterlijk is er sprake van een stootvast behang. Denk je aan de lange termijn? Dank denk je aan renovlies!!
 • Krimpt niet
 • Makkelijk aan te brengen
 • Goedkoop
 • Sterk
 • Overbrugt haarscheurtjes
 • Sterk en stootvast
 • Geschikt voor muren met kleine oneffenheden
 • Brandveilig
 • 100% strakke wand

Hoe moet ik Renovlies Aanbrengen? Lees verder met onze handige tips

1. Renovlies glad aanbrengen

Zorg er altijd voor dat je mooie ruime banen Renovlies hebt, zowel boven als beneden 5 tot 10 cm overlappen. Deze kan later worden afgesneden

2. Renovlies hoeken doorlopen en overlappen of doorplakken

In de hoek raden wij aan op naad op naad te werken, als uiteindelijke afwerking kun je met anty crack de hoek pefect afwerken.

3. Renovlies droogtijd

Laat de voorstrijk altijd 24 uur drogen, ook de lijm heeft 24 uur nodig. Werk dus altijd van dag tot dag. Als laaste natuurlijk de muurverf 24 uur laten drogen.

4. Voorkomen renovlies naden tijdens het behangen

Plak het renovlies altijd zo dicht mogelijk tegen elkaar aan, eenmaal op de wand kun je het nog strakker tegen elkaar aandrukken voor een optimaal en naadloos resultaat.

5. Renovlies naden plamuren

Dit is mogelijk, gebruik hiervoor een plamuur en schuur deze licht op met schuurpapier fijn. Na het opschuren behandelen met muurverf. Vaak is een laag muurverf ook al behoorlijk vullend!!

6. Renovlies stucen?

Dit is helaas niet mogelijk, om te stucen moet het Renovlies volledig worden verweiderd.

7. Renovlies katten, gaat dat samen? Renovlies en huisdieren?

Er zijn katten die wel eens aan het behang krabben. De kans dat katten aan renovlies gaan krabben, is echter kleiner dan bijvoorbeeld bij glasweefselbehang met structuur. Het is overigens altijd aan te raden om in de krabbehoefte van katten te voorzien. Bijvoorbeeld door een krabpaal neer te zetten.

WELK MERK RENOVLIES BEHANG?

Het is bij de keuze welk merk renovlies u wilt kopen onder afhankelijk van uw wensen. Ook uw budget speelt een rol, want het ene merk is hoger geprijsd dan het andere merk. Op dit moment hebben wij een speciale aanbieding in het Merk VP en Ekotex. Dit zijn 2 professionele merken welke aan particulier en bahangers leveren.

RENOVLIES ERFURT

Erfurt is 1 van de merken welke bij leveren. Erfurt staat vooral bekend om zijn kwaliteit en grondstofen waarvan het product is gemaakt. Erfurt denk daarbij altijd aan het milieu.

RENOVLIES INTERVOS

Intervos is een grote speler als het gaat om Renovlies en Glasvezelbehang. Wij leveren helaas geen Intervos omdat de prijs kwaliteit volgens ons niet helemaal correct is.

RENOVLIES PROGOLD Renovlies Sigma

Renovlies ProGold komt van het topmerk Sigma, Wij hebben enkele producten van Sigmascan. Persoonlijk vind ik dit merk erg duur, schilders kiezen hier dan ook niet snel voor.

RENOVLIES BEHANG PRAXIS

Renovlies bij de bouwmarkten raden wij eigenlijks altijd af, producten hebben gewoon minder kwaliteit. Dit kan de volgende gevolgen hebben.
 • 2 tot 3 keer afwerken met muurverf
 • Lijm droogt te snel hierdoor is het plakken moeilijker
 • Renovlies laat na een aantal jaar los op plekken
 • Muurverf dekt slecht
 • Banen op het Renovlies
Pracis maakt overigens gebruik van het merk Sencys renovatievlies 150 gram. Controleer dus altijd eerst goed of de kwaliteit correct is ten opzichte van de professionele merken.

RENOVLIES HUBO KOPEN

Renovlies bij de bouwmarkten raden wij eigenlijks altijd af, producten hebben gewoon minder kwaliteit. Dit kan de volgende gevolgen hebben.
 • 2 tot 3 keer afwerken met muurverf
 • Lijm droogt te snel hierdoor is het plakken moeilijker
 • Renovlies laat na een aantal jaar los op plekken
 • Muurverf dekt slecht
 • Banen op het Renovlies

RENOVLIES HORNBACH ONLINE KOPEN

Renovlies bij de bouwmarkten raden wij eigenlijks altijd af, producten hebben gewoon minder kwaliteit. Dit kan de volgende gevolgen hebben.
 • 2 tot 3 keer afwerken met muurverf
 • Lijm droogt te snel hierdoor is het plakken moeilijker
 • Renovlies laat na een aantal jaar los op plekken
 • Muurverf dekt slecht
 • Banen op het Renovlies

Hornbach werk met de volgnede merken

 • Modulan
 • Rach
 • Erfurt
Ook hier adviseren wij om de kwaliteit goed te beoordelen, ik kom vaak tegen dat er 0.75m wordt verkocht inpv 1 m Ook zie ik veel dat de kwaliteit niet voorbehandeld is.

RENOVLIES BEHANG GAMMA

Renovlies bij de bouwmarkten raden wij eigenlijks altijd af, producten hebben gewoon minder kwaliteit. Dit kan de volgende gevolgen hebben.
 • 2 tot 3 keer afwerken met muurverf
 • Lijm droogt te snel hierdoor is het plakken moeilijker
 • Renovlies laat na een aantal jaar los op plekken
 • Muurverf dekt slecht
 • Banen op het Renovlies

EKOTEX RENOVLIES

EKOTEX is wij mij betreft het absolute topmerk als het Gaat om Renovlies en Glasvezelbehang. Ektoex leverd alleen aan de professionele markt en is hierdoor minder bekend bij de particulier. Ekotex is van absolute topkwaliteit

RENOVLIES VP

VP is zo langzamerhand een behoorlijk groot merk aan het werden. VP heeft verschillende soorten Renovlies. Zo zijn er de volgende soorten
 • Renovlies 150 gram
 • Renovlies Eco
 • Renovlies Express
Het assortiment is zowel voor de pariculier als de professional toegankelijk.

RENOVLIES KARWEI KOPEN

Renovlies bij de bouwmarkten raden wij eigenlijks altijd af, producten hebben gewoon minder kwaliteit. Dit kan de volgende gevolgen hebben.
 • 2 tot 3 keer afwerken met muurverf
 • Lijm droogt te snel hierdoor is het plakken moeilijker
 • Renovlies laat na een aantal jaar los op plekken
 • Muurverf dekt slecht
 • Banen op het Renovlies
Persoonlijk vind ik de kwaliteit bij kwawei te licht. 0.75 gram per m2 is gewoon te weinig voor een goed resultaat.

WAAR KAN JE RENOVLIES KOPEN?

 • Behangspeciaalzaak
 • Online verfwinkel
 • Verfzaak
 • Schildersgroothandel
 • Bouwmarkt
 • Doe-het-zelf zaak
 • Online bestellen

RENOVLIES BEHANG KOPEN EN ZELF PLAKKEN?

Natuurlijk is dit een prima idee, hierdoor kun je behoorlijk in de kosten besparen. Het materiaal Renovlies is op zich niet erg duur, de vele uuren arbeit maakt het vaak een dure kwestie. Wij leveren Renovlies met de laagste prijsgarantie en met de beste kwaliteit.

WAAR KOOP IK RENOVLIES? RENOVLIES ONLINE KOPEN?

Renovlies wordt elk jaar populairder, dit komt doordat steets meer mensen van dit product horen en de voordelen hiervan. Wij verkopen Renovlies online en in onze winkels voor zowel particulier als schilders en behangers. Wij hebben altijd een groot aantal merken Renovlies op voorraad zodat u direct aan de slag kunt.

WAT KOST RENOVLIES? Wat kost Renovlies Online?

De renovlies kosten kunnen verdeeld worden in de volgende catogorien. Op de vraag wat kost Renovlies is het dus behoorlijk lastig andwoord te geven. Prijzen van Renovlies lopen behoorlijk uiteen door de verschillende kwaliteiten.
 • Renovlies
 • Lijm
 • Materiaal
 • Arbeit
Als u ervoor kiest om het Renovlies zelf te plakken? Dan vervalt de grootste kostenpost direct.

WAT KOST RENOVLIES BEHANG? Waar moet ik rekening mee houden?

Dit is enorm afhankelijk van de kwaliteit van de Renovlies en de afwerking. Een renovlies behang van 150 gram is natuurlijk een stuk goedkoper dan die van 200 gram. Ook de muurverf maakt een erg groot verschil, moet de muurverf reinigbaar zijn of alleen schrobvast? Wij kunnen ook een budget muurverf leveren voor de goedkoopste prijs.

RENOVLIES NEDERLAND

Wij zijn misschien wel de gootste leverancier als het gaat om Renovlies en glasvezelbehang vanheel Nederland. Wij leveren dagelijks vele m2 door heel het land. Wij hebben dan ook een landelijke dekking als het gaar om Renovlies

RENOVLIES KOPEN ROTTERDAM

Renovlies koop is online en bezorgen wij gratis in Rotterdam en omstreken. Renovlies kopen in Rotterdam? Bestel direct online en wij komen Renovlies brengen in Rotterdam.

RENOVLIES TILBURG Kopen

Renovlies aanbrengen in Tilburg? Wij leveren in heel Nederland en hebben dan ook een supersnelle levering in Tilburg. Renovlies Tilburg? Bestel direct online.

RENOVLIES UTRECHT RENOVLIES KOPEN UTRECHT

Renovlies utrecht of renovlies kopen in Utrecht? Wij leveren met onze same day delivery Renovlies door heel Nederland. Woon jij in Utrecht en wil je Renovlies bestellen? Bestel dan direct online voor de beste levering in Utrecht.

RENOVLIES GRONINGEN Online Bestellen

Groningen renovlies kopen? Wij leveren renovlies in groningen met de same day delivery, het is natuurlijk ook mogelijk om even de rit te maken naar 1 van onze winkels in Leeuwarden. Renovlies Groningen? Bestel nu de beste renovlies online.

RENOVLIES DEN HAAG | Den Haag Renovlies

Ook in Den Haag zijn wij uitstekend vertegenwoordigd. Wil jij Renovlies plakken in Den Haag? Bestel dan Renovlies Den haag online en laat de beste Renovlies leveren in Den haag voor de beste online prijs.

RENOVLIES AMSTERDAM Kopen

Renovlies Kopen in amsterdam? Wij leveren Renovlies in heel Nederland en hebben in Amsterdam de mogelijkheid op Same day delivery. Huis renoveren met Renovlies in amsterdam? Bestel nu Renovlies Amsterdam en ga direct zelf plakken.

RENOVLIES ENSCHEDE Bestellen

Koop nu Renovlies online in Enschede en ga voor de beste kwaliteit Renovlies. Renovlies Enschede online kopen? Bestel nu.

RENOVLIES ZUID HOLLAND

Wij leveren in heel Nederland de beste Renovlies. Renovlies Zuid Holland is ook een gebied waar wij erg veel Renovlies verkopen.

RENOVLIES ZWOLLE

Renovlies zwolle online bestellen? Wij leveren ook in Zwallo met onze same day delivery razendsnel. Renovlies zwolle koop je dan ook online of kom langs in onze winkel in Leeuwarden.

RENOVLIES LEEUWARDEN

Wij zij gevestigd in Leeuwarden en leveren dan ook heel Leeuwarden Renovlies. Renovlies Leeuwarden komen bekijken? Kom langs in onze winkels.

RENOVLIES FRIESLAND

Wij hebben onze winkels natuurlijk in de hoofdstad van Friesland gevestigd. Wil jij Renovlies Friesland online bestellen? Of kom gewoon langs in onze winkel in Leeuwarden (Friesland) en wij laten graag zien welke kwaliteit renovlies het beste is.

Veelgestelde vragen

Wij zij gevestigd in Leeuwarden en leveren dan ook heel Leeuwarden Renovlies. Renovlies Leeuwarden komen bekijken? Kom langs in onze winkels.

Moet ik voorstrijk gebruiken bij Renovlies behang?

Het is een must om voorstrijk te gebruiken op onbehandelde muren. Hierdoor ga je de zuiging tegen en garanderen wij directe dekking!! Gebruik je geen voorstrijk? Dan kan het zo zijn dat je 2 keer moet behandelen met muurverf.

Welke lijm moet ik gebruiken bij Renovlies behang?

Het belangrijkste is dat je een professionele lijm gebruikt. Deze lijm zal langzaam drogen waardoor je eventuele foutjes nog kunt herstellen. Goedkope lijm droogt vaak veel te snel en dan krijg je rare lijmresten.

Hoe lang moet ik wachten met sauzen?

De lijm achter het renovlies behang moet ongeveer 24 uur drogen, daarna kunt u onbezorgd gaan sauzen.

Welke dikte Renovlies is het beste?

Wij adviseren altijd Renovlies van 150 gram, muurverf zal hierbij ineens dekken, en het is nog makkelijk verwerkbaar, hoe dikker het behang hoe stugger!
Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 139

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 139

per pagina
Van hoog naar laag sorteren