Impregneerbeits voor buiten kopen | Impregneerbeits kleuren

Impregneerbeits is een niet filmvormende transparante buitenbeits op basis van gemodificeerde alkydhars. De impregnerende buitenbeits verfraaid niet alleen het hout maar beschermd deze ook tegen houtrot. Impregneerbeits kan gebruikt worden op alle soorten hout bijvoorbeeld vurenhout, grenenhout, douglas, red cedar enzovoort.

Impregneerbeits kopen? Impregneerbeits voor buiten online kopen? Wij leveren niet alleen blanke of kleurloze impregneerbeist maar kunnen de impregneerbeist ook in transparante kleuren mengen

Impregneerbeits kleuren

Wij kunnen impregneerbeits leveren in alle transparante kleuren. Ben je op zoek naar een voordelige impregneerbeits van de beste kwaliteit in verschillende kleuren? Wij leveren snel en de beste impregneerbeits.

Wat is impregneerbeits?

Impregneerbeits is een beits welke een stuk dunner is dan normale beits, hierdoor zal hij direct in het hout wegtrekken en impregneren. Hout blijft hierdoor langer goed en wordt voorzien van een kleur.

Inpregneerbeits goedkoop

Goedkoop impregneerbeits kopen doe je natuurlijk online. Impregneerbeits goedkoop bestellen, bestel nu online of kom langs in onze winkels.

Impregneerbeits voor kaal hout

Kaal hout is uitstekend geschikt voor impregneerbeits, de beits zal diep in het hout wegtrekken en het hout beschermen tegen UV en weer en wind.

Bescherming impregneerbeits

Impregneerbeits is niet de beste berscherming, het is slechts een UV filter die een aantal jaar kan beschermen. Een normale beits heeft een langere levensduur.

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren