Bezig met laden...

Hydrant Antifouling | Tot 70% korting

Op voorraad
SKU
Hydrant antifouling
 36,07  49,05

Hydrant Onderwatercoating Zwart & Rood

Bij grotere afname 70% kroting (let op wij leveren altijd 0.75 L blikken)

Hydrant Zelfslijpende Onderwatercoating is een kopervrije zelfslijpende onderwaterverf specifiek ontwikkeld om in zoetwatergebieden te worden toegepast. Het is echter ook mogelijk om gedurende korte periodes in zout water te varen.  Hierdoor blijft de onderkant altijd mooi schoon en is eventueel makkelijk schoon te maken. Hiet fuil hecht zich niet aan de boot maar aan de poedervorm van de verf. Hydrant Zelfslijpende Onderwatercoating is geschikt voor gebruik onder alle voorkomende typen zeil–en motorjachten tot een snelheid van maximaal 28—30 knopen. Met deze lak hoef je je boot veel minder schoon te maken, doordat de boot zichzelf reinigt, Mocht er toch nog vuil op de onderkant komen kun je dit er makkelijk weer afvegen met een droge doek. De mooie diepzwarte kleur is de meestverkochte en natuurlijk bij ons altijd scherp geprijst.


Hydrant dealer

Wij zijn officieel Hydrant dealer. Hierdoor kunnen wij snel leveren, en heben wij bijna alle Hydrant bootlak producten. Hydrant bootverf is een profesioneel product speciaal gemaakt voor de boot.


Welke Hydrant bootlakken worden het meest besteld?


 

Hoe kan ik de Hydrant het beste aanbrengen?

Hydrant Antifouling kun je op twee manieren aanbrengen, met een profesionele kwast of met een profesionele roller. Voor de grotere opervlaktes advisren wij de roller.  Het voordeel van de kwast is dat de verf er hierdoor wat diker op zal komen. Ook kun je preciezer werken met een kwast. Met een kwast is het ook makkelijker om op moeilijke plekken te komen. Heb je handige tips nodig voor het aanbrengen van de Hydrant Bootlak? Kijk dan bij onze handige tips. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen voor het juiste advies.

Handige punten over de Hydrant Antifouling

  • Zelfreinigend
  • Alkyd basis
  • De juiste bescherming voor de Boot
  • Geschikt tot 28 knopen
  • Profesionele verf

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Hydrant Antifouling | Tot 70% korting
Uw waardering