Bezig met laden...

Hydrant Jachtlak 2 Componenten | Blank

Niet op voorraad
SKU
Hydrant jachtlak 2C

Hydrant Jachtlak 2 Componenten 0.75

Hydrant PU Jachtlak 2C is een 2-componenten aflak met een mooie volle hoogglans en zeer goede mechanische eigenschappen zoals een hoge kras– en stootvastheid.
Daarnaast is de PU Jachtlak zeer goed bestand tegen diverse chemicaliën zoals benzine en diesel. Het product is universeel inzetbaar op ondergronden welke aan een hoge belastingsgraad worden blootgesteld, zowel in de scheepvaart als in industriële omgevingen.
Hydrant PU Jachtlak 2C is voorzien van een actieve UV-blokker. Dit product is een profesioneel product geschikt voor de boot of jacht.


Hydrant dealer

Wij zijn officieel Hydrant dealer. Hierdoor kunnen wij snel leveren, en heben wij bijna alle Hydrant bootlak producten. Hydrant bootverf is een profesioneel product speciaal gemaakt voor de boot. 

Hydrant PU Jachtlak 2C is een 2-componenten aflak met een mooie volle hoogglans en zeer goede mechanische eigenschappen zoals een hoge kras– en stootvastheid. Daarnaast is de PU Jachtlak zeer goed bestand tegen diverse chemicaliën zoals benzine en diesel. Het product is universeel inzetbaar op ondergronden welke aan een hoge belastingsgraad worden blootgesteld, zowel in de jachtbouw en scheepvaart als in industriële omgevingen.


Hoe kan ik de Hydrant het beste aanbrengen?

Hydrant Jachtlak 2 Componenten kun je op twee manieren aanbrengen, met een profesionele kwast of met een profesionele roller. Voor de grotere opervlaktes advisren wij de roller.  Het voordeel van de kwast is dat de verf er hierdoor wat diker op zal komen. Ook kun je preciezer werken met een kwast. Met een kwast is het ook makkelijker om op moeilijke plekken te komen. Heb je handige tips nodig voor het aanbrengen van de Hydrant Bootlak? Kijk dan bij onze handige tips. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen voor het juiste advies.

Handige punten over de Hydrant Jachtlak 2 Componenten

  • Uitstekende glansbehoud
  • Alkyd basis
  • Duurzaam
  • Slijt en krasvast
  • De juiste bescherming voor de Boot
  • UV blokker
  • Profesionele verf

Welke Hydrant bootlakken worden het meest besteld?


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hydrant Jachtlak 2 Componenten | Blank
Uw waardering