Bezig met laden...

Hydrant Primer 2 Componenten | Hydrant 2C Primer

Op voorraad
SKU
Hydrant primer 2C
 30,10  36,64

Hydrant Primer 2 Componenten 0.75

Hydrant EP Primer 2C is een 2-componenten epoxy hechtprimer met uitstekende roestwerende eigenschappen.
Het product is specifiek ontwikkeld als goed hechtende primer en/of tussenlaag in afwerkingssystemen zowel onder als boven de waterlijn. Door de specifieke eigenschappen is de Hydrant EP Primer 2C echter ook zeer geschikt voor staalconstructies en andere stalen ondergronden in
vochtige buitenomgevingen. Wil je de juiste hechting tussen je lakverf en je boot. Kies dan voor Hydrant Primer. Primer is misschine nog wel belangrijker dan de aflak, als de primer niet goed hecht kun je na een jaar opnieuw je boot verven

 

Hydrant dealer

Wij zijn officieel Hydrant dealer. Hierdoor kunnen wij snel leveren, en heben wij bijna alle Hydrant bootlak producten. Hydrant bootverf is een profesioneel product speciaal gemaakt voor de boot. 

Hydrant EP Primer 2C is een 2-componenten epoxy hechtprimer met uitstekende roestwerende eigenschappen. Het product is specifiek ontwikkeld als goed hechtende primer en/of tussenlaag in afwerkingssystemen zowel onder als boven de waterlijn. Door de specifieke eigenschappen is de Hydrant EP Primer 2C echter ook zeer geschikt voor staalconstructies en andere stalen ondergronden in vochtige buitenomgevingen.


Welke Hydrant bootlakken worden het meest besteld?


Hoe kan ik de Hydrant het beste aanbrengen?

Hydrant Primer 2 Componenten kun je op twee manieren aanbrengen, met een profesionele kwast of met een profesionele roller. Voor de grotere opervlaktes advisren wij de roller.  Het voordeel van de kwast is dat de verf er hierdoor wat diker op zal komen. Ook kun je preciezer werken met een kwast. Met een kwast is het ook makkelijker om op moeilijke plekken te komen. Heb je handige tips nodig voor het aanbrengen van de Hydrant Bootlak? Kijk dan bij onze handige tips. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen voor het juiste advies.

Handige punten over de Hydrant Jachtlak 2 Componenten

  • Uitstekende Hechtin
  • Alkyd basis
  • De juiste bescherming voor de Boot
  • Profesionele verf

Wat leveren wij naast onze Hydrant Bootlakken nog meer?

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Hydrant Primer 2 Componenten | Hydrant 2C Primer
Uw waardering