Bezig met laden...

Koopmans Grondverf | Grondlak van Koopmans

Op voorraad
SKU
Koopmans Grondverf '' normale grondverf''
 17,32  18,76

Maximaal 255 tekens

Gemakkelijk verwerkbare dekkende synthetische grondverf op basis van gemodificeerde-alkydhars voor binnen en buiten.

Koopmans Grondverf 0.75

 

Wil je koopmans snelgrond voor een scherpe prijs? Klik dan hier!!


Koopmans Grondverf is een mooi basis voor alle koopmans aflakken. Zorg ervoor dat het oppervlakte goed is ontvet met bijv. B Clean zodat de Koopmans grondverf een goede hechting heeft. Na het gronden licht opschuren zodat de aflak ook weer e juiste hechting zal krijgen. Een geschikte aflak is de Koopmans Garant SB. Dit product is zowel voor binnen als buiten. Dit product is goed aan te brengen met een profesionele kwast. Ook kunnen wij dit product in bijna elke kleur voor u mengen. Wilt u meer info over onze andere Koopmans verfproducten? Kijk dan hier. Heeft u handige schilders tips nodig? Dan kunt u natuurlijk terecht bij onze tips.

Belangrijke punten Koopmans Grondverf

  • Binnen en buiten
  • Goed vullend
  • Makkelijk te verwerken
  • Profesionele kwaliteit

Wat maakt deze Koopmans Grondverf zo bijzonder?

De kwaliteit van Koopmans Grondverf is absoluut vergelijkbaar met een grondverf van Sikkens of Sigma. Koopmans Grondverf is een goedvullende grondverf van professionele kwaliteit. Koopmans Grondverf is niet alleen goed, Koopmans Grondverf is ook nog eens goedkoop. Koopmans Grondverf goedkoop online bestellen? Bestel nu Koopmans Grondverf online of kom langs in 1 van onze winkels in Leeuwarden.

Koopmans Grondverf verf dealer.

Wij beschikken over een koopmans verfmengmachine. Hiermee kunnen wij bijna elke kleur voor u mengen. Kopmans heeft natuurlijk al een hele hoop standaard kleuren, zit uw kleur hier nu niet bij? Geen probleem wij kunnen hem maken. Koopmans Grondverf koop je natuurlijk bij de koopmans dealer. Koopmans Grondverf nu nog voordeliger kopen?

Wilt u meer te weten te komen over het merk Koopmans? Of over Koopmans Grondverf?

Wij hebben een handige blog geschreven over koopmans produckten. We leggen hierin de verschillen uit tussen de verschillende soorten. Wat is nu beivoorbeeld een beits verf? Kortom volop informatie over Koopmans verf producten. Koopmans Grondverf beschrijven wij in onze Koopmans Grondverf blog.

Meer informatie
Binnen/Buiten Binnen, Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Mat
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn, Trap
Ondergrond Hout
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koopmans Grondverf | Grondlak van Koopmans
Uw waardering