Koopmans Ecoleum. Koop uw Ecoleum 20 liter.

Koopmans Ecoleum is de beits voor ruw hout. Koopmans Ecoleum wordt meestal verkocht in zwart maar hebben wij ook in 8 anders standaard kleuren. Koopmans Ecoleum kan helaas niet worden gemengd.

  • Koopmans Ecoleum zwart
  • Koopmans Ecoleum teak
  • Koopmans Ecoleum donkergrijs
  • Koopmans Ecoleum lichtgrijs
  • Koopmans Ecoleum grenen
  • Koopmans Ecoleum donkergroen
  • Koopmans Ecoleum ecogroen
  • Koopmans Ecoleum donkerbuin
  • Koopmans Ecoleum Zwartbruin

Koopmans Ecoleum 20 liter kopen

Koopmans ecoleum is natuurlijk een topproduct, veel schilders willen hier mee werken en zijn hier vooral op grote schuren en boerderijen grote hoeveelheden van nodig. Koopmans ecoleum 20 liter kopen is dan ook geen probleem, ecoleum 20 liter vaten hebben wij tegen de laagste prijsgarantie en natuurlijk in elke kleur die Koopmans ecoleum op de markt heeft.

Ecoleum 200 liter kopen

Voor de echte koopmans ecoleum schilder kunnen wij ook 200 liter leveren, dit zijn koopmans ecoleum 20 liter vaten.

pk Koopmans ecoleum 

pk koopmans ecoleum is vooral onder de oudere schilder bekend, vroeger heefte de koopmans fabriek P.K. Koopmans, inmiddels zeggen we gewoon Koopmans, PK Koopmans Ecoleum kunnen we natuurlijk leveren.

Koopmans Ecoleum best verkochte beits

Koopmans Ecoleum is niet voor niets de bestverkochte beits bij ons. Koopmans Ecoleum is een absoluut topproduct welke een jarenlange bescherming zal geven in 9 standaarkleuren. Koopmans Ecoleum voordelig online bestellen bij de Koopmans Dealer?

Koopmans Ecoleum aanbrengen?

Koopmans Ecoleum is een ideaal product voor kaal hout, het aanbrengen hiervan is dan ook super makkelijk. 1 laag Koopmans Ecoleum is voldoende voor de dekking en zal tuinhout opnieuw kleurgeven. Koopmans Ecoleum is Uv bestending en bestand tegen weer en wind.

Koopmans Ecoleum Mat

Ecoleum geeft een mooie matte uitstraling, Ecoleum is ideaal voor in de tuin. Met d zeer matte uitstraling zal hij optimale bescherming geven.

Koopmans Ecoleum Semie transparant

Koopmans Ecoleum is een Semi transparante beist wat wil zeggen dat de houtstructuur behouden blijft. Toch geeft hij voldoende kleur aan het hout voor een mooie uitstraling.

Koopmans Ecoleum op basis van lijjnolie

Ecoleum is op basis van lijnolie, Koopmans staat hier bekend om en was hiermee de eerste fabriek. Koopmans Ecoleum is dan ook een stuk beter voor het milieu dan andere beitsverf.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren