Sikkens Trapverf | Sikkens Traplak

Sikkens heeft een aantal topproducten welke uitstekend geschikt zan voor trappen en vloeren. Sikkens Trapverf is slijt en krasvast en verkrijgbaar in elke mogelijke kleur voor een optimale afwerking van jou trap. Sikkens Traplak is verkrijgbaar in watergedragen producten en in alkydlak. Natuurlijk heb je de keuze tussen mat, zijdegalns of hoogglans trapverf. Bekijk ons complete Sikkens trapverf assortiment en bestel nu nog voordeliger.

Trapverf Sikkens

Trapverf moet aan speciale eisen voldoen voor een optimaal resultaat, wij hebben de beste trapverf van Sikkens voor de beste online prijs. Op zoek naar Sikkens trpaverf? Bestel nu.

Sikkens traplak

Sikkens Traplak is verkrijgbaar in zijdeglans en hoogglans, persoonlijk van ik traplak in zijdeglans het mooist. Natuurlijk is de keus altijd aan de klant zelf welke traplak hij wil gaan gebruiken.

Sikkens aflak voor trap

Sikkens verf gebruiken op de trap? Dit is een uitstekende keuze. Bestel de beste trapverf op waterbasis of alkyd en de kleur naar keuze. Wij kunnen elke kleur mengen in alle traplakken van Sikkens. Natuurlijk leveren wij de Sikkens traplak direct af, dit kan zelfs met same day delivery. Natuurlijk kunnen wij ook een advies geven over Sikkens tarplakken in onze winkels.

Sikkens traplak op waterbasis

Sikkens heeft een aantal uitstekende traplakken op waterbasis, dit wordt ook wel acryl basis genoemt. Grote voordeel van een acryl traplak is dat hij niet zal vergelen.

Sikkens traplak op alkydbasis

Alkyd lakken voor op de trap kunnen vergelen binnen. Gelukkig heeft Sikkens een aantal uitstekende traplakken op de merkt welke bijna niet meer vergelen.

Slijt en krasvaste traplak Sikkens

Misschien wel het belangrijkste van een traplak is dat hij slijt en krasvast is. Sikkens trapverf is altijd slijt en krasvast en van de hoogste kwaliteit.

Sikkens traplak met antislip

Sikkens heeft geen traplakken met antislip, wel is het mogelijk om antislip door de traplak heen te doen zijdat de verf mooi stroef gaat worden

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren