Voorstrijk Kopen? Muur impregneren met voorstrijk? 

Voorstrijk voor het behandelen van gestuckte muren, gipsplaten, betonnen muren, metselwerk, etc. Door het behandelen van de muur met voorstrijk zal de muurverf minder gaan wegzuigen in de muur. Dit zal vlekken voorkomen en de dekking ten goede komen. Voorstrijk is dun en waterverdunbaar.

Voorstrijk is een absolute must als je een versgestucte muur hebt welke je wilt behandelen met muurverf. Gebruik je geen muurverf dan krijg je vlekken en is het muurverf verbruik meer dan dubbel!! Gebruik dus een voorstijk voor de zuiging maar ook voor een aptimale hechting.

Wat is voorstrijk?

Voorstijk is een waterig middel gemaakt van acryl, water en bindmiddel. Voorstrijk wordt gebruikt voor het impregneren van gestucte wanden en plafonds. Voorstrijk is bij gestucte muren noodzakelijk om vlekken en zuiging tegen te gaan, voorstrijk kunnen wij leveren voor zowel binnen als buiten en natuurlijk voor de beste online prijs.

Voorstrijk droogtijd

Voorstrijk droogtijd is afhankelijk van het producte, temperatuur en de zuiging van de muur. Ook maakt de droogtijd een verschil of het binnen of buiten is. Wij houden zelf altijd een dag droogtijd aan dan zit je altijd goed, elke situatie is namelijk weer anders. Op de voorstrijk zelf staat ook altijd de droogtijd aangegeven.

Voorstrijk aanbrengen

Voorstrijk aanbrengen kan best wel lastig zijn. Voorstijk aanbrengen met een roller doe je van onder naar boven, pas wel op want voorstrijk is erg dun en waterig. Voor je het weet ben je de helft al weer kwijt met het aanbrengen. Een handige tip is het gebruik van een plantenspuit op drukspuit, hiermee bespaar je veel tijd.

Voorstrijk verdunnen

Voorstrijk verdunnen hoeft eigenlijks niet meer, voorstrijk zou je misschien eerder verdikken. Voorstrijk kun je eventueel mixen met muurverf, hierdoor wordt hij een stuk dikker en zal de dekkracht direct zichtbaar zijn. Nadeel is wel dat hij minder goed impregneerd, elke schilder heeft zijn eigen methode voor het verdunnen van voorstrijk.

Voorstrijk voor buiten

Voorstrijk voor buiten, de meeste voorstrijk producten zijn zowel binnen als buiten geschikt. Lees hiervoor wel even de verpaking.

Voorstrijk voor binnen

Voorstrijk voor binnen is eigenslijks een dagelijkse klas van de schilder of professional. 

Voorstrijk plafond

Bezig met laden...
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren