Bezig met laden...

Roll and go XL Plastic bak

Op voorraad
SKU
Roll and go XL
 14,44  16,49

De Roll and Go is door zijn ontwerp een super stabiele verfbak met dunne wegwerp liners en twee vakken. In het grote vak bevindt zich een geïntegreerd rolvlak, waardoor je snel en gemakkelijk kunt werken met 25cm/9” rollers. In het achterste vak passen je verfroller, kwasten, schuurpapier, borstel en alles wat je nodig hebt voor de schilderklus. Heel erg schilders vriendelijk natuurlijk: alles voor de verfklus in één keer mee de steiger of trap op.

Vloeren lakken, muren en plafonds schilderen

Hildering Roll and Go XL
Go!Paint Roll and Go XL

Stabiliteit is een belangrijk voordeel van de Roll and Go XL. Wanneer je de bak op de grond zet en je met een telescoopstok werkt, verschuift de bak niet en hij valt ook niet om, zelfs niet wanneer je de verfroller met telescoopstok en al in het achterste vak laat staan. Ideaal dus om grote vlakken, muren en plafonds te schilderen.

Roll and Go XL is ook heel handig wanneer je een vloer lakt, want de robuuste bak staat stevig op elke ondergrond. Werk je met een 2K verfsysteem dan zul je helemaal blij zijn met onze wegwerp liners, je kunt de verfbak haast eindeloos blijven gebruiken. Ook hebben we een handige uitschenk hoek voorzien, om je verf zonder te knoeien en gericht over de vloer uit te gieten. Even een pauze? Je roller met verlengstok zet je weg in het kleine vak, want de bak kiept niet om. Je kunt er dus alle kanten mee op!

Hoe te gebruiken?

De Roll and Go XL, zet je op de grond, hang je op de ladder, zet je op de trap of je steekt je arm ertussendoor om vanuit de hand te werken. Het grote vak kan tot 9 liter verf bevatten. Om comfortabel te werken, bevelen wij aan ca 5 liter af te vullen. In het kleine vak kan eventueel ook nog 4 liter (topvol) geplaatst worden, bijvoorbeeld als je graag een tweede kleur meeneemt, ook hier bevelen we aan minder af te vullen, bijvoorbeeld 2 liter.

Wegwerp liner systeem

Hildering Roll and Go XL
Go!Paint Roll and Go XL

De robuuste Roll and Go XL bak is ontwikkeld om lang mee te gaan, de liners vervang je wanneer je van kleur wisselt of klaar bent met de schildersklus.
Liners koop je per set van 5.
De voorgevormde liners zijn gemaakt van zeer dunne, maar toch stevige plastic folie en kun je na gebruik gemakkelijk in elkaar vouwen en dan afvoeren. Svp afvoeren, zoals voorgeschreven staat voor het type verf of lak dat je gebruikt. Het liner systeem vermindert de afvalstroom aanzienlijk. Je kunt razendsnel opruimen en de kosten heb je hiermee ook in de hand.
Heb je nog wat verf in de bak zitten? Met de schenktuit giet je dit eenvoudig terug in het verfblik.

Je wilt niet meer anders schilderen

Hildering Roll and Go XL
Go!Paint Roll and Go XL

Door de Roll and Go XL hoef je niet meer te werken met een los rolrooster in je verfemmer, of met platte rollerbakken die je per ongeluk omschopt. Daarnaast heb je door het geïntegreerde rolvlak ook geen last meer van verfdeeltjes die aandrogen op een los rolrooster en dan terugvallen in je verf.

Tenslotte hebben we nog een functie ontwikkeld die je past herkent, wanneer je de bak oppakt. We hebben namelijk een automatisch borgend hengsel systeem ontwikkeld, dat wiebelen voorkomt wanneer je met de bak gaat lopen. Je ziet, we hebben de Roll and Go XL echt ontwikkeld met het gebruiksgemak van de professionele schilder voor ogen.

Roll and Go kennen wij ook in een kleinere versie, ook hier hebben we twee vakken ingebouwd. Eén klein vak (tevens handvat) voor de miniroller of kwast en het andere vak voor de lakverf.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Roll and go XL Plastic bak
Uw waardering