Bezig met laden...

Sikkens XD Gloss + Sikkens Primer + kwast | Voordeel pakket

Op voorraad
SKU
Sikkens XD + Primer + kwast 12
 86,58  103,07

Maximaal 255 tekens

Sikkens XD Gloss voordeel pakket

Sikkens XD Gloss nu nog voordelger in combinatie met de bijbehorende grondverf. Sikkens rubbol XD High Gloss is de aflak van dit moment. De Sikkens rubbol XD Gloss kan bij de juiste behandeling wel tot 10 jaar meegaan. Deze silliconen verf behoud zijn gelans extreem lang en is bovendien makkelijk te verwerken.


Sikkens Rubbol Primer 

De Sikkens rubbol primer kun je gebruiken onde elke Sikkens aflak op alkyd basis, dus ook onder de Sikkens rubbol XD Gloss. Deze Sikkens rubbol primer is goed vullende en makkelijk te verwerken. De grondverf zorgt voor de juiste hechting tussen kaal houd en de uiteindelijke aflak


Verfmenger Prof Kwast

Met deze goed uitgebalanseerde kwast kun je zowel de primer als de aflak aanbrengen. Deze kwast is opgeboud uit een mix van synthetische vezels welke een uitstekende opnamen en afgifte hebben. Wij leveren deze kwast in maat 12 (meestgekozen maat) Mocht je toch een andere kwast willen of er een andere maat bij willen bestellen? Kijk dan bij onze kwasten.


Sikkens Rubbol Voordeel pakketten

Naast dit mooie voordeel pakket hebben we natuurlijk nog meer paketten. Kijk bij Voordeel pakketten voor meer info.


Sikkens Rubbol Xd Gloss

Wij hebben speciaal voor ons bestverkochte Sikkens product een handige Blog geschreven. Hierin beschrijven we de Sikkens XD van top tot teen. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Sikkens XD Gloss + Sikkens Primer + kwast | Voordeel pakket
Uw waardering