Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Pastel kleuren muurverf | Mooiste pastel kleur op de muur is dat pastel groen?

Pastel kleuren muurverf | Mooiste pastel kleur op de muur is dat pastel groen?
Geplaatst op 22-4-2024 door Marco verfspecialist

Snel naar

Pastel kleuren 

Het is geen geheim dat pastelkleuren een blijvende indruk op het moderne interieur hebben achtergelaten. Deze tinten vormen een verademing van heldere zonsondergangen en de zachte tonen van de natuur, wat rust en een warm gevoel in een ruimte brengt. Maar wist je dat het gebruik van pastelkleuren in je interieur niet alleen een persoonlijke overweging is? Door slimme kleurkeuzes te maken, kun je een interieur creëren dat niet alleen mooi is, maar ook duurzaam – en je helpt bovendien de planeet te redden.

Beste muurverf voor pastel kleuren

Wij kunnen elke pastelkleur in muurverf mengen. Hierdoor is het kiezen van de juiste muurverf voor een mooie pastel tint een stuk makkelijker. Kies een goed dekkende muurverf zodat wij een mooie lichte pastel tint kunnen mengen. Hierbij de top 3 muurverf voor pastelkleuren 

Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Pastel RAL kleuren

Er zijn uiteraard ook pastel kleuren in RAL verkrijgbaar. Hierbij een overzicht van de meestbestelde pasteltinten uit de RAL kleurenwaaier



RAL pastel kleuren

Pastel Groen

Pastel groen is een hippe, verfrissende kleur die rust en natuur in huis haalt. Perfect voor wie een serene, maar tegelijk levendige sfeer in het interieur wil creëren. Ons assortiment bevat een uitgebreide selectie pasteltinten, waaronder de veelbestelde pastel groen. Ideaal voor het verlevendigen van elke kamer, van de woonkamer tot de slaapkamer, en zelfs de badkamer.


Pastel Groen

Wij bij Verfmenger begrijpen dat elke ruimte en elke persoonlijkheid uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om elke pasteltint, inclusief de trendy groene tinten, op maat te mengen. Of je nu zoekt naar een zachte, rustgevende zeegroen of een levendige, frisse limoengroen, ons deskundig team staat klaar om jouw perfecte schaduw groen te creëren. Ontdek de mogelijkheden van pastel groen op de muur en breng de balans tussen esthetiek en duurzaamheid in je huis


Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Pastel Blauw

Pastel blauw heeft de eigenschap om een gevoel van rust, kalmte en vrede uit te stralen, waardoor het een ideale kleur is voor ruimtes waar ontspanning centraal staat. Deze zachte, ingetogen tint roept beelden op van de heldere lucht op een lenteochtend of het kalme oppervlak van een stille zee, wat bijdraagt aan een serene en uitnodigende sfeer in elke kamer.


Pastel Blauw

Bij Verfmenger.com zijn we trots op ons vermogen om deze verfijnde tinten pastel blauw aan te bieden, die naar wens kan worden gemengd met behulp van ons geavanceerde mengsysteem. Of je nu op zoek bent naar een vleugje frisheid voor je slaapkamer, een kalmerende achtergrond voor je studieruimte, of een licht en luchtig gevoel voor je woonkamer, ons mengsysteem stelt ons in staat om de perfecte schaduw van pastel blauw te creëren die past bij jouw unieke smaak en interieurstijl. Ontdek de rustgevende invloed van pastel blauw en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden die deze kleur te bieden heeft.


Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Pastel Rood

Pastel rood brengt een unieke warmte en vrolijkheid in huis, zonder overweldigend te zijn. Deze zachte tint weerspiegelt de vreugde en passie van rood, maar dan gedempt tot een rustgevend niveau dat perfect valt te integreren in diverse interieurontwerpen. Het is een kleur die zowel energie als comfort biedt, ideaal voor het creëren van een uitnodigende en gezellige sfeer.


Pastel Rood

Op onze klantenservice begrijpen we de subtiele kracht van pastel rood en bieden we een reeks nuances aan, van het zachtere, bijna roze tot een rijker, dieper rood met een pastelondertoon. Ons mengsysteem staat garant voor het vinden van de precieze tint die niet alleen aansluit bij je esthetische wensen, maar ook de juiste emotionele toon zet in je ruimte. Ontdek hoe pastel rood de energie in je woonkamer, keuken of slaapkamer kan verhogen, terwijl het een knus en warm gevoel behoudt.


Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Pastel Geel

Pastel geel vangt de essentie van zonlicht en verlicht elke kamer met een zachte gloed van optimisme en levenslust. Het is de perfecte kleur voor het uitnodigen van helderheid en vrolijkheid in je huis, zonder te intens te zijn. Deze zachte tint roept beelden op van lente en zomer, van zonnebloemen en zachte ochtendzon, waardoor het een ideale keuze is voor leefruimtes en keukens waar je een warme en uitnodigende atmosfeer wilt creëren.


Pastel Geel

Onze kleuradviseurs waarderen wij de subtiele, doch krachtige invloed van pastel geel in het interieur. Daarom bieden we een verscheidenheid aan nuances binnen deze kleurcategorie, van zachte crèmegele tot levendige citroengele tinten, allen met een pastelondertoon. Ons geavanceerde mengsysteem stelt ons in staat om de perfecte pastelgele tint te creëren die precies past bij jouw voorkeur en interieurstijl. Ontdek de mogelijkheden van pastel geel en breng een zonnestraal in je huis met onze op maat gemaakte verfoplossingen.


Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Pastel Paars

Pastel paars staat bekend om zijn vermogen om elegantie en creativiteit in elke ruimte te brengen. Deze kleur, die zowel zacht als diep kan zijn, combineert de kalmte van blauw met de energie van rood, wat resulteert in een veelzijdige tint die zowel rustgevend als stimulerend werkt. Het is een ideale keuze voor slaapkamers en werkruimtes, waar het een sfeer van sereniteit en inspiratie creëert.


Pastel Paars

Bij Verfmenger erkennen we de unieke charme van pastel paars en bieden we een breed scala aan tinten, van dromerig lavendel tot zachte lila. Met behulp van ons geavanceerde mengsysteem kunnen we elke gewenste nuance van pastel paars samenstellen, zodat deze naadloos aansluit bij jouw individuele stijl en interieurwensen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele achtergrondkleur of een opvallende blikvanger, ons team helpt je graag de perfecte schaduw van pastel paars te vinden. Ontdek de veelzijdigheid van pastel paars en voeg een vleugje verfijning toe aan je interieur met onze op maat gemaakte verfoplossingen.


Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Pastel Oranje

Pastel oranje brengt een ongeëvenaarde warmte en energie in huis, balancerend tussen de levendigheid van oranje en de zachtheid van pasteltinten. Deze kleur straalt een gevoel van gastvrijheid en gezelligheid uit, perfect voor ruimtes waar je wilt ontspannen en genieten van goede tijden met familie en vrienden. Of het nu gaat om een speelse kinderkamer, een uitnodigende woonkamer, of een energieke keuken, pastel oranje voegt een vrolijke noot toe zonder overweldigend te zijn.


Pastel Oranje

Bij [UwBedrijfsnaam] waarderen we de positieve en opbeurende sfeer die pastel oranje kan brengen. We bieden daarom een diversiteit aan tinten binnen deze kleurcategorie, variërend van zachte perziktinten tot rijkere, abrikoosachtige nuances, allemaal met een subtiele pastelondertoon. Met ons aanpasbare mengsysteem kunnen we de perfecte tint pastel oranje creëren die aansluit bij jouw specifieke smaak en interieurstijl. Laat je inspireren door de mogelijkheden van pastel oranje en breng een zonnige, uitnodigende sfeer in je thuis.


Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Pastel Mintgroen

Pastel mint groen biedt een adem van frisheid en rust in elke woonruimte, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die zijn huis een kalme en verfrissende atmosfeer wil geven. Deze zachte kleur doet denken aan de eerste dagen van de lente, wanneer alles weer tot leven komt en de natuur ontwaakt met een gevoel van vernieuwing. Pastel mint groen heeft een subtiel verkoelend effect, wat het bijzonder geschikt maakt voor slaapkamers, badkamers en leefruimtes waar rust en ontspanning prioriteit zijn.

Van zachtere, bijna transparante varianten tot diepere, meer uitgesproken tinten pastel mint, ons aanpasbare mengsysteem staat klaar om de perfecte pastel mint groene verf te creëren die naadloos aansluit bij jouw visie voor het interieur. Ontdek de verkoelende sereniteit van pastel mint groen en transformeer je huis in een oase van rust en schoonheid met onze gepersonaliseerde verfoplossingen.


Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Pastel Roze

Pastel roze is het toonbeeld van zachtheid en romantiek, een kleur die tegelijkertijd rustgevend en inspirerend kan werken. Deze lieflijke tint evolueert van subtiele, bijna witte roze nuances tot iets diepere, maar nog steeds zachte pastelroze kleuren. Perfect voor het toevoegen van een vleugje elegantie en warmte aan elke ruimte, pastel roze nodigt uit tot dromen en ontspannen. Het is bijzonder geschikt voor slaapkamers, kinderkamers, of elke ruimte die baat heeft bij een vleugje vrouwelijkheid en finesse.


Pastel Roze

Met ons innovatieve mengsysteem kunnen we de perfecte pasteltint roze samenstellen die harmonieert met jouw persoonlijke stijl en interieurbehoeften. Of je nu streeft naar een serene en kalmerende sfeer of een speelse en uitnodigende ruimte, pastel roze biedt oneindige mogelijkheden om je interieur te verrijken. Laat je inspireren door de delicate schoonheid van pastel roze en maak van je huis een weerspiegeling van je dromen met onze op maat gemaakte verfoplossingen.


Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Warme pastelkleuren

Warme pasteltinten brengen een unieke combinatie van comfort en stijl in elke leefruimte, waardoor ze een populaire keuze zijn voor wie zijn huis een gezellige, uitnodigende sfeer wil geven. Deze kleuren, variërend van zacht pastelgeel tot rijke terracottatinten, werken harmonieus samen om een gevoel van warmte en ontspanning te creëren. Ze passen perfect in ruimtes waar het gezinsleven centraal staat of waar men gasten verwelkomt, zoals de woonkamer, eetkamer, of keuken.


Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Welke pastel kleuren zijn populair momenteel

Ons aanbod omvat niet alleen de hierboven genoemde tinten zoals pastel geel, pastel paars, pastel oranje, pastel mint groen en pastel roze, maar strekt zich verder uit tot een rijke variëteit aan subtiele en serene kleuren.

  • Juiste laagdikte
  • Professionele roller
  • Voorgeschilderd glasvezel
  • Direct in de jusite kleur

Kleur pastel - Wat is een pastel kleur?

Een pastelkleur kenmerkt zich door zijn zachtheid en lichte tint. Deze kleuren worden gekenmerkt door hun hoge waarde en lage verzadiging wanneer je ze vergelijkt met felle of donkere tinten. Het unieke aan pastelkleuren is dat ze gemaakt worden door een aanzienlijke hoeveelheid wit aan een pure kleur toe te voegen, wat resulteert in een lichtere, zachtere tint. Deze werkwijze zorgt voor de subtiele en vaak rustgevende effecten die pastelkleuren hebben op interieurs en ontwerpen. De populariteit van pastelkleuren in huisdecoratie en design komt niet alleen door hun esthetische aantrekkingskracht, maar ook door hun vermogen om ruimtes groter en lichter te laten lijken, terwijl ze tegelijkertijd een sfeer van rust en comfort creëren.


Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Kleurpallet pasteltinten

Bij het kiezen van een kleurenschema voor uw interieur bieden pasteltinten een veelzijdige en verfrissende optie die elke ruimte kan transformeren in een rustige en stijlvolle omgeving. Ons kleurenpallet bestaat uit een zorgvuldig samengestelde selectie van pasteltinten die naadloos samenwerken om een harmonieuze uitstraling te creëren. Of u nu kiest voor een enkele pastelkleur als romantisch accent of een combinatie van verschillende pasteltinten voor een speels effect, de mogelijkheden zijn eindeloos.


Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Waarom zijn pastel kleuren altijd licht

Pasteltinten staan bekend om hun lichte en luchtige kleur, een effect dat voortkomt uit de manier waarop deze kleuren worden gecreëerd. Door aan een basiskleur een aanzienlijke hoeveelheid wit toe te voegen, wordt de intensiteit van de originele kleur verminderd, wat resulteert in een zachtere en lichtere tint. Deze verdunning met wit vermindert de verzadiging van de kleur en verhoogt de lichtheid, waardoor pastelkleuren hun kenmerkende zachte uitstraling krijgen. Deze methode van kleurbereiding maakt pasteltinten ideaal voor het scheppen van een gevoel van ruimte en openheid in interieurontwerpen. Het vermogen van pastelkleuren om natuurlijk licht te reflecteren draagt verder bij aan hun populariteit in het creëren van lichte, serene, en optisch grotere ruimtes.


Muurverf Pro 2.5 liter
Relius R1 Pro
VP Extra Mat 2.5 liter

Pastelkleur muur

Het kiezen van een pastelkleur voor uw muren kan de sfeer van elke kamer volledig transformeren, waardoor een rustgevende en tegelijk verfijnde esthetiek ontstaat. Pasteltinten op de muur bieden een subtiel canvas dat zowel op zichzelf staat als een neutrale achtergrond kan vormen voor levendige accenten in uw interieurdecor. Deze kleuren harmoniëren prachtig met natuurlijk licht en zorgen voor een gevoel van ruimtelijkheid en openheid, ideaal voor kleinere ruimtes of kamers die u groter wilt laten lijken.

Pastel verf

Met pastel verf uit ons assortiment zet u een belangrijke stap richting het realiseren van uw droominterieur. Onze verf wordt gekenmerkt door een hoogwaardige kwaliteit die zorgt voor een gelijkmatige dekking en een langdurige afwerking. De zachte, doch levendige pasteltinten van onze verfcollectie bieden eindeloze mogelijkheden om uw ruimtes te personaliseren. Van de subtiele elegantie van lavendel tot de zachte warmte van abrikoos, elke kleur is zorgvuldig geselecteerd om uw huis een gevoel van rust en comfort te geven.

Pastel kleuren muurverf

Bij Verfmenger.com zijn wij meesters in het aanpassen van onze producten aan uw individuele behoeften en smaak. Zoals u van ons gewend bent, mengen wij elke kleur op maat, waaronder alle denkbare pasteltinten. Of u nu op zoek bent naar een specifieke schakering die naadloos aansluit bij uw bestaande decor, of een volledig nieuwe kleur wilt creëren die uw persoonlijkheid weerspiegelt, ons team van deskundige kleurspecialisten staat klaar om uw visie te realiseren. Met behulp van geavanceerde mengtechnologie en een diepe kennis van kleurtheorie, garanderen wij een perfecte match met elke kleur die u voor ogen heeft. Laat [UwBedrijfsnaam] de magie van pastel muurverf in uw huis brengen, waarbij elke kamer wordt omgetoverd tot een uitdrukking van uw unieke stijl en karakter..


Verfmenger.com


Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Marco Postma verfspecialist


Marco

Marco is dé specialist als het gaat om verf. Met zijn jarenlange ervaring in de verfwereld heeft hij uitgebreide kennis van alles wat met verf te maken heeft, van verf kleuren tot verfproducten Marco heeft er verstand van. Marco heeft al meer dan 20 jaar ervaring en heeft meerdere certificaten aan de Sikens Academie behaald. Marco staat ook dagelijks in contact met verschillende verflaboratoria, waardoor hij altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen in de verfindustrie. Marco deelt zijn jarenlange ervaring met verfproducten en zijn kennis over verf in onze blogs

linked in
youtube
facebook



Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen