Renovlies zelf aanbrengen?

Renovlies is niet moeilijk om zelf aan te brengen. Je kunt het natuurlijk ook laten doen door een professional maar het is niet nodig. Als je zelf een beetje handig bent en je gebruikt de juiste producten is het niet erg moeilijk.

Neem te tijd voor het behangen!

Renovlies aanbrengen is misschien niet moeilijk maar je moet er echt wel even de tijd voor nemen. Een Renovlies klus neemt al snel een aantal dagen in beslag en het duurd gewoon even voordat je er handigheid in hebt.

Gebruik de juiste producten voor Renovlies

Veel klusser willen zo goedkoop mogelijk klussen, daarom doet een klusser het ook vaak zelf. Bespaar alleen nooit op materiaal en gereedschap!! Gebruik je een Renovlies behang van een goedkope kwaliteit dan kun je er bijna vanuitgaan dat je 2 tot 3 keer muurverf moet aanbrengen. En dan ben je ineens een stuk duurder uit!! Wij adviseren altijd Renovlies van 150 gram muurverf zal ineens dekken + het is nog makkelijk verwerkbaar, hoe dikker het behang hoe stugger!!

Renovlies aanbrengen doe je zo !!

Handige tips voor hat aanbrengen van de Renovlies vooral de hoeken zijn lastig!!

Welke muurverf moet ik gebruiken op Renovlies Behang?

Het belangrijkste is een goed dekkende muurverf. Daarnaast is het belangrijk om een schrobvaste muurverf te gebruiken. Eventuele vlekken zijn dan makkelijk te verwijderen. Wij hebben een aantal producten waarmee wij directe dekking garanderen!! Dit zijn de volgende producten

- Relius R1 Por

- Renovlies Finish

Moet ik ook voorstrijk gebruiken onder de Renovlies?

Het is een must om voorstrijk te gebruiken op onbehandelde muren. Hierdoor ga je de zuiging tegen en garanderen wij directe dekking!! Gebruik je geen voorstrijk? Dan kan het zo zijn dat je 2 keer moet behandelen met muurverf.

Kan Renovlies behang scheurtjes opvangen?

Dat kan, maar wel alleen met de dikkere soort Renovlies!! De dunne kwaliteit zal scheurtjes minder goed opvangen!

Gerelateerde afbeelding

Renovlies lijm, welke moet ik gebruiken?

Het belangrijkste is dat je een professionele lijm gebruikt. Deze lijm zal langzaam dorgen waardoor je eventuele foetjes nog kunt herstellen. Goedkope lijm droogd vaak veel te snel en krijg je rare lijmresten!!