Bezig met laden...

Sikkens Rubbol SB plus | Sikkens Hoogglans Alkyd Aflak van Sikkens SB

Op voorraad
SKU
Sikkens Rubbol SB plus
 46,22  74,89

Maximaal 255 tekens

Sikkens Rubbol SB in een nieuw jasje. Sikkens SB beschikt nu over de nieuwste technologie. Ben jij op zoek naar een hoogglans aflak op SB basis? Kies dan voor de Sikkens Rubbol SB plus

Sikkens rubbol SB | Sikkens Rubbol SB plus | Rubbol SB Sikkens

Sikkens Rubbol SB Plus is een van de betere hoogglans aflakken van dit moment? Deze siliconen basis aflak geeft een mooi en superstrak resultaat wat tot wel 8 jaar mee zal gaan. Wij kunnen de Sikkens Rubbol SB in elke gewenste kleur mengen met ons AKZO mengsysteem. Voordat je de Sikkens Rubbol SB Plus gaat aanbrengen is het verstandig om goed te ontvetten met B clean. Nu heb je een mooi vetvrije basis om op te schilderen. Kaal hout dien je eerst te gronden met Sikkens rubbol primer plus. Niet iedereen is een vakschilder. Wij hebben hier een aantal tips. Voor het aanbrengen heb je echt een profesionele kwast nodig, het is zonde om deze topverf met een slechte kwast aan te brengen. Rubbol SB plus is door de lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk.

Vergelijk nu de Sikkens rubbol SB met de  Nelf Caraat SB. Het resultaat is verbluffend. En de prijs ook.


Sikkens SB officieel outlet dealer

Verfmenger.com is officieel outlet dealer van het topmerk Sikkens. Wij hebben twee hypermoderne mengmachine s waarmee wij elke mogelijke kleur kunnen maken. Hierdoor krijg je altijd originele Sikkens producten en natuurlijk de juiste kleur. Heb je toch nog vragen of wil je gewoon even verder lezen kijk dan bij meer info. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel in Leeuwrden. Wil je meer weten over de Sikkens rubbol sb plus prijzen? Kijk dan bij aantal liters voor uw scherpste prijs. Rubbol SB plus prijs is vaak net wat lager als de van de Sikkens XD.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Handige punten over Sikkens SB Plus


Andere Sikkens SB Hoogglans Aflak voor buiten zijn

Sikkens heeft een aantal hoogglans aflakken voor buiten. Er zijn echter maar twee die er echt uitspringen, dit zijn de Sikkens Rubol XD Gloss en de Sikkens Rubbol SB Plus. deze twee producten hebben de beste glansbehoud. De glans van de Sikkens rubbol SB plus zal jaren lang blijven. Voor het schilderen van kozijnen adviseren wij altijd hoogglans verf doordat dit een gladder oppervlakte is zal vuil zich mindersnel hechten en is het schoonmaken makkelijker. Andere hoogglans producten van Sikkens zijn.

  • Rubbol SB PLus
  • Sikkens Rubol AZ Plus
  • Sikkens Rubbol Finura High-Gloss
  • Sikkens Rubbol Expres High-Gloss

Naast bovenstaande Alkyd Hoogglans aflakken heeft Sikkens ook nog een hoogglans aflak op waterbasis. Voor buiten raden wij echter altijd aan om alkyd verf te gebruiken. Deze is namelijk wat sterker dan Acryl. Onderstaand product is echter voor binnen en buiten.


Met welke producten kan ik de Sikkens rubbol SB Plus vergelijken?

De Sikkens rubbol SB Plus is goed te vergelijken met de Sikkens rubbol XD Gloss, bijde producten zijn hoogglans op siliconenbasis. De Sikkens rubbol XD Gloss heeft echter een iest langere levensduur namelijk tot 10 jaar tegen over 8 jaar van de Sikkens rubbol SB plus. Als wij schilders naar  bijde producten vragen krijgen we vooral te horen dat de Sikkens rubbol SB plus wat dikker aanvoeld en wat stugger strijkt. Natuurlijk zijn bijde producten topproducten en zijn de verschillen klein. Sigma heeft ook een vergelijkbaar product dit is de Sigma S2U gloss deze heeft als extra functie dat hij kras en slijtvast is. Het kleurbehoud van de SIgma S2U gloss is echter wat minder dan de Sikkens rubbol SB plus. Ook is de Sigma S2U Gloss niet op siliconenbasis 


Hoe kan ik de Sikkens Hoogglans het beste aanbrengen

De Sikkens Rubbol SB Plus kun je het beste anbrengen met een profesionile kwast of een profesionele roller. Een kwast werkt wat preciezer dan een roller, en met een kwast kun je de verf er ook wat dikker opzetten. Rollers zijn vooral handig bij grotere oppervlaktes. Heb je tips nodig voor het verwerken van de Sikkens Rubbol SB Plus of andere producten? Kijk dan direct verder bij handige tips.


Sikkens Buitenlak Hoogglans

Sikkens Buitenlak Hoogglans op SB basis voor het beste resultaat kopen? Sikkens Buitenlak Hoogglans is van de hoogste kwaliteit met een levensduur tot wel 8 jaar.


RAL 7016 of RAL 9005 Wat is het mooiste op mijn huis?

Dit zijn twee veelvoorkomende kleuren bij de Sikkens rubbol SB Plus. De Ral 7016 is een mooie antraciet kleur die veelal voor buiten gebruikt wordt. Ook de Ral 9005 wordt meestal voor buiten gekozen. Ral 9005 is eigenlijks gewoon zwart!! U kunt natuurlijk onze waaiers nog even bekijken in onze kleurenkiezer.


Sikkens Rubbol Sb heeft zijn voor en nadelen

Lees nu verder in onze Sikkens rubbol SB blog en kom alles te weten over dit product.

Afbeeldingsresultaat voor meer info buttonMeer informatie
Binnen/Buiten Buiten
Alkyd/Waterbasis Alkyd
Glans Hoogglans
Levensduur 8 tot 10 jaar
Toepassing Huis Hout, Deur, Kozijn
Afwerking Dekkend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol SB plus | Sikkens Hoogglans Alkyd Aflak van Sikkens SB
Uw waardering