Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Standgroen L0.20.15 - Sikkens

Standgroen L0.20.15 - Sikkens
Geplaatst op 10-1-2023 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Standgroen?

Standgroen is een kleur uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Standgroen is een donker groene kleur. De kleur wordt veel voor de buitenkant van een woning gebruikt voor op bijvoorbeeld deuren, boeidelen en kozijnen, maar ook voor binnen is de kleur zeer populair. Het is een erg mooie monumentale maar tijdloze kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met wat lichtere kleuren, ook vallen ze goed te combineren met andere kleuren van de authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Hij is verkrijgbaar in alle mogelijke verf, en kan met alle verfen worden gemengd.

Standgroen voor buiten bestellen?

Standgroen zie je sinds vroeger al veel buiten, dit komt ook omdat het zo goed gecombineerd kan worden met de aardtinten die je natuurlijk tegenkomt in de tuin. Rijtuigengroen wordt in de meeste gevallen besteld in een buitenlak of buitenverf. Ook is deze verf goed te gebruiken als een goed dekkende lak of beits voor buiten. Wij kunnen Rijtuigengroen mengen in elk mogelijke merk, hierbij onze beste producten voor buiten. Kortom, Sikkens Standgroen is de perfecte kleur voor buitenprojecten. Met zijn heldere en uitnodigende toon is het de perfecte aanvulling op elke tuin of andere buiteninrichting. Het heeft een hoge weerstand tegen vervaging en biedt de prachtige groene kleur waar u van droomt; het Sikkens Authentic kleuren assortiment geeft u een keuze aan kleuren die tijdloos en extra robuust zijn. De gemarkeerde kleurcode is L0.20.15, waardoor Sikkens Standgroen gemakkelijk te herkennen is in uw toekomstige buitenprojecten. Dus of u nu uw tuin opknapt, een luxe buitenoase creëert of gewoon een ruimte een oppepper geeft met een nieuw kleurenpalet - vergeet niet Sikkens Standgroen in uw overwegingen op te nemen als u een betrouwbare en duurzame oplossing voor buitenafwerking wilt. Het kan precies zijn wat men nodig heeft voor de volgende grote onderneming!

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Drenth Sublime SB

Waarmee kan ik Standgroen combineren?

Standgroen is goed te combineren met veel verschillende kleuren. Als specialist in buitenkleuren raad ik altijd de Sikkens standgroen aan voor elk project dat buiten gebruikt moet worden. Niet alleen vanwege zijn precieze kleurcode en authenticiteit, maar ook omdat hij uw project een zekere mate van verfijning en elegantie geeft. Of het nu gaat om een renovatieproject of een nieuwbouw; met deze kleur krijgt u zeker het perfecte resultaat. En als u wilt combineren met iets anders voor meer contrast en diepte, zijn er ook veel mogelijkheden; vergeet alleen niet de hulp in te roepen van professionals voordat u dat doet. Met deze tips in gedachten weet ik zeker dat uw volgende project uitstekend zal zijn!




Authentieke Kleuren

Authentieke Kleuren

Authentieke Kleuren


Waar kan ik Standgroen mee mengen?

Standgroen kan in elke verfsoort worden gemengd, zowel voor binnen als buiten.


Advies van de professional

Standgroen is een kleur uit de authentieken kleurenwaaier van Sikkens. Deze kleur heeft als kleurcode L0.20.15 en is te mengen in alle Sikkens producten maar ook in andere merken. Wij hopen dat u de kleur Sikkens Standgroen en de verschillende toepassingsmogelijkheden ervan met plezier hebt leren kennen. Deze groene kleur is een klassieker en vormt een geweldige accentkleur of achtergrond voor elke buitenomgeving. Het belangrijkste is dat u onderzoek doet voordat u thuis een project uitvoert, zodat u het gewenste resultaat krijgt! Als interieurspecialist is mijn advies bij het werken met Sikkens Standgroen het gebruik van kwaliteitsproducten. Denk eraan - het is niet alleen gereedschap, het is een investering in de kwaliteit van het vakmanschap! Wanneer u producten voor uw project onderzoekt, zorg er dan voor dat u de specificaties begrijpt en kies verstandig. Mocht u ooit hulp nodig hebben bij het kiezen van Sikkens Standgroen of andere kleuren uit hun authentieke kleurengamma, aarzel dan niet om ons te contacteren met vragen - wij helpen u graag! Standgroen is een kleur uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens wilt u deze kleurenwaaier nou in het echt zien kunt u die nu ook bij ons bestellen.

Authentieke Kleurenkaart

Uit welke kleurenwaaier komt Standgroen?

Standgroen wordt ook wel een donker groene kleur genoemd. En is een kleur uit de authentieke kleuren waaier van Sikkens. De authentieke kleuren waaier van Sikkens is een tijdloze kleuren collectie die ook vaak herkend worden in monumentale gebouwen in Nederland. Deze kleur is erg mooi te combineren met andere kleuren uit de authentieke kleurenwaaier.

Standgroen voor kozijnen?

Standgroen wordt buiten steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Rijtuigengroen is samen met de Gelders blauw, RAL 7016 en de RAL 7021 een van de populairste kleuren om je kozijnen mee te verven. Standgroen is erg donker getint, en is met zijn donker groene kleur een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het beschermen van kozijnen, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen. Sikkens standgroen is een van de mooiste en meest herkenbare buitenkleuren, een uitstekende keuze voor wie het buitenaanzicht van zijn huis opnieuw wil uitvinden. De unieke kleurcode zorgt ervoor dat de gewenste levendige tint niet vervaagt na verloop van tijd of door weersomstandigheden, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw verfwerk in de nabije toekomst niet hoeft te worden bijgewerkt. Geloof me als ik zeg dat als u Sikkens standgroen kiest voor het schilderen van uw kozijnen, u een prachtige afwerking krijgt die er trots en gedurfd uitziet. Maar gelooft u mij niet op mijn woord - wees creatief en doe wat tijd en moeite om te zien welk verschil een gedurfde accentkleur kan maken in de algehele esthetiek van de buitenkant van uw huis. Met Sikkens standgroen neemt u beslist afscheid van ouderwetse vibraties!

Standgroen voor de voordeur?

De voordeur voorzien van de juiste beschermlaag?
Uiteraard is een kwaliteitsverf en de verfkeuze erg belangrijk, de kleur Standgroen kan erg mooi zijn voor buitendeuren. Je voordeur schilderen in de kleur Standgroen is dan ook zeker een aanrader. Omdat Standgroen een mooie grondverf tot aflak is en ook in beits variant optimaal dekt daardoor uw deur langer mooi blijft en lang durig beschermt blijft. Voor de voordeur is het advies om `Sikkens rubbol XD High Gloss of Sikkens Rubbol SB te kiezen voor een optimale levensduur.

Standgroen voor binnen kopen?

Standgroen kunnen wij in elke verf mengen, zowel in binnenverf of binnenlak, en in verf voor buiten. In de meeste gevallen is dit een verf op waterbasis. Hierbij een aantal veel verkochte producten voor binnen welke we in de kleur Standgroen kunnen mengen.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
VP Platina Aqua Satin
Nelf Xcellent Resist Satin

Standgroen (L0.20.15) in mat?

Standgroen is bij ons verkrijgbaar met een matte uitstraling. Standgroen mat wordt voornamelijk voor binnen gebruikt omdat matte verf van wegen haar duurzaamheid minder geschikt is voor buitengebruik. Vaak zien we dat Standgroen als een matte muurverf of aflak voor binnen wordt gebruikt. Standgroen geeft namelijk een mooie donkere maar tijdloze uitstraling die erg goed te combineren is met vele verschillende kleuren.

Standgroen Sikkens in hoogglans verf

Standgroen is verkrijgbaar in zowel hoogglans, zijdeglans als mat. Standgroen is een populaire kleur en deze mengen wij dus ook in vele verschillende verven dit kan een hoogglans verf van Sikkens zijn of van een ander merk. Standgroen is een donkere kleur die erg mooi is, de verf is makkelijk te reinigen en slijt- krasvast. In de meeste gevallen wordt Standgroen in hoogglans buiten toegepast omdat deze verf erg duurzaam is. Standgroen in hoogglans verf is een uitstekende verf om de kozijnen, boeidelen en voordeur mee te schilderen. Al met al is Sikkens Standgroen de perfecte keuze voor buiten vanwege zijn diepe, rijke groene tint en zijn vermogen om alle omstandigheden te doorstaan. Dit maakt het een geweldige oplossing voor toepassingen zoals kozijnen, deuren en andere buitenprojecten die aandacht nodig hebben. Bovendien kan het met de juiste vaardigheden en expertise worden gecombineerd met een hoogglanzende toplaag van topkwaliteit om elke buitenconstructie te laten stralen. Als u uw buitenruimte wilt verbeteren zonder het wiel opnieuw uit te vinden, waarom probeert u dan niet eens Sikkens Standgroen? Kies een kleurenspecialist voor buiten voor nuttige begeleiding en aanwijzingen of neem vandaag nog contact op met een van onze Sikkens-experts voor meer informatie over wat onze verfproducten te bieden hebben.

Welke groene kleur is het donkerst - Groen tinten vergelijken

Als het gaat om uw buitenschilderproject, kan de juiste kleur groen ervoor zorgen dat het opvalt of op een subtiele manier samengaat. Of u nu op zoek bent naar een sterke en gedurfde toon zoals Grachtengroen of Monumenten Groen, er is een perfecte tint groen die past bij elke ruimte.
Als u vragen hebt over de verschillende beschikbare opties, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons wij kunnen u helpen bij het selectieproces. Met onze expertise en kennis over deze unieke groentinten kunt u er zeker van zijn dat uw keuze perfect zal zijn voor uw huis en woning. En onthoud: onderschat bij het kiezen van groene kleuren nooit de kracht van de donkerste - van weelderig gebladerte aan bomen tot groenblijvende struiken, donkere tinten geven elke buitenruimte een onmiskenbare eigen stijl en elegantie.


Standgroen combineren?

Standgroen is een kleur die erg goed te combineren is met verschillende kleuren. Standgroen is erg mooi te combineren met andere kleuren van de Authentieke waaier van Sikkens. Standgroen wordt vooral veel gebruikt in combinatie met lichte kleuren. Zoals: Bentheimergeel, Mergelwit en Okergeel komt Standgroen goed tot haar recht. Standgroen geeft een donkere en tijdloze uitstraling aan een woning en kan met de juiste kleur combinatie de accenten van een woning goed weergeven.

Standgroen met Bentheimergeel

Bentheimergeel is een kleur die erg goed met groentinten te combineren is omdat Bentheimergeel een lichte kleur is. Bentheimergeel heeft een lichte en rustige uitstraling die samen met een groentint zoals Standgroen voor een authentieke en tijdloze sfeer zorgt. Bentheimergeel kun je zowel binnen als buiten met groentinten combineren. Maar meestal wordt er binnenshuis voor deze combinatie gekozen.

Standgroen combineren met grijstinten

Standgroen is een groene kleur die donker oogt en daardoor minder goed te combineren is met grijze kleuren binnen. Vaak zien we een combinatie tussen deze groentint en wittinten binnen op de muren maar haast niet met grijstinten, maar Rijtuigengroen is een betere kleur om buiten met grijstinten te verfen, bijvoorbeeld de kozijnen te schilderen. Door de donkere kleur van Standgroen zijn er veel combinaties mogelijk met lichte kleuren.

Standgroen combineren met wittinten

Als specialist in buitenkleuren raad ik u ten zeerste aan Standgroen te combineren met witte tinten om de schoonheid en elegantie van uw huis te benadrukken. Niet alleen brengt u zo een prachtige esthetiek van het gebouw naar voren, maar het is ook een geweldige manier om bepaalde gebieden subtiel te accentueren. Met een tijdloze en klassieke uitstraling creëert Standgroen in combinatie met witte tinten een authentieke maar tijdloze sfeer. Als u op zoek bent naar een mooie tijdloze look voor uw huis - overweeg dan om Standgroen te combineren met witte tinten! Houd in gedachten dat er meer dan één tint wit kan worden gebruikt en dat u altijd aandacht moet besteden aan de ondertonen bij het vinden van de juiste tint voor de ex- interieurkleur van uw huis.

Standgroen Flexa of Sikkens?

Standgroen is een kleur uit de authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Sikkens fabriek heeft Flexa verf uitgebracht en zijn allebei onderdeel van de akzonobel-groep. De producten worden in dezelfde fabriek gemaakt maar zijn toch soms nog verschillend.

Is Standgroen Ral een RAL-kleur?

Kortom, Standgroen is een kleur uit de Sikkens authentieke kleurenwaaier en geen RAL-kleur. Hoewel er een RAL is die erg lijkt op Standgroen (RAL-6012) , is het belangrijk dat u er altijd voor zorgt dat u Standgroen uit dezelfde kleurenwaaier gebruikt, zodat u niet eindigt met onnauwkeurige kleuren. Vergeet niet dat iets zo fundamenteel als het kiezen van de juiste kleuren kan maken of breken een eindresultaat op een woon-of commercieel project, dus het raadplegen van een professional kan verstandig zijn. Zoals altijd, neem de tijd om vooraf onderzoek te doen wanneer u investeert in een soort project voor woningverbetering - het zal altijd lonen aan het eind!




RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen