Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Mergelwit G0.05.85 - Sikkens

Mergelwit G0.05.85 - Sikkens
Geplaatst op 1-9-2022 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Mergelwit G0.05.85?

Mergelwit is een kleur uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Mergelwit is een wittint kleur. De kleur wordt veel voor de buitenkant van een woning gebruikt voor op bijvoorbeeld deuren, boeidelen en kozijnen, maar ook voor binnen is de kleur zeer populair.
Het is een erg mooie zachte tijdloze kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met wat donkerdere kleuren, ook vallen ze goed te combineren met andere kleuren van de authentieke kleurenwaaier van Sikkens. HIj is verkrijgbaar in alle mogelijke verf, en kan met alle verfen worden gemengd.

Mergelwit G0.05.85 voor buiten bestellen?

Mergelwit is een echte tint voor buiten, wij zien dit dan ook direct terug in onze orders. Mergelwit wordt in de meeste gevallen besteld in een buitenlak of buitenverf. Wij kunnen Mergelwit mengen in elk mogelijke merk, hierbij onze beste producten voor buiten.

Sikkens Rubbol SB

Sikkens Rubbol AZ Mergelwit

G0.05.85 Mergelwit combineren?

De tijd nemen om de perfecte kleurcombinatie te onderzoeken en te vinden kan soms lastig zijn want het in- of exterieur van uw huis een uniek en persoonlijk tintje te geven is soms moeilijk. Nu steeds meer mensen kiezen voor Mergelwit, is het duidelijk dat deze wittint eindeloze veelzijdigheid toevoegt. Deze subtiele tint kan worden gecombineerd met bijna elke andere kleur, waardoor een opvallende look ontstaat die strakheid en stijl uitstraalt. Als specialist in binnen- en buitenkleuren is het mijn taak om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends in de verfindustrie en betrouwbaar inzicht te verschaffen. Ik ben ervan overtuigd dat Mergelwit een blijvertje is, niet alleen vanwege de prachtige combinatiemogelijkheden, maar ook vanwege het schijnbaar universele gebruik onder huiseigenaren die op zoek zijn naar de perfecte buiten of binnenafwerking! Kleuren combineren binnen of buiten kan allemaal wij kunnen namelijk Mergelwit mengen in alle verf soorten. Mergelwit valt ook erg mooi te combineren met RAL 9001 of RAL 9010, mocht u twijfelen tussen 9001/9010 kunt u ook altijd het vergelijkingsblog lezen.

Authentieke Kleuren

Authentieke Kleuren

Authentieke Kleuren


Waar kan ik Mergelwit in mengen?

Kortom, Mergelwit is een veelzijdige kleur die kan worden gemengd in elk type verf, zowel voor binnen als voor buiten. Het is vooral populair voor buitencoatings, waar de hoogglanzende afwerking en het duurzame karakter zeer gewild zijn. Een Sikkens rubbol xd high gloss of een Sikkens rubbol SB zijn twee populaire opties voor Mergelwit aflakken. Voor meer informatie over Mergelwit lees dan vooral verder in dit blog, en hopelijk word al uw vragen beantwoord! De juiste producten kunnen uiteindelijk een prachtig ontwerp creëren dat de tand des tijds zal doorstaan. Mergelwit is een wittint uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens.

  • Muurverf
  • Buitenlak
  • Binnenlak


Kleur advies van de professional

Mergelwit is een wittint uit de Authentieke kleuren waaier van Sikkens, Mergelwit is net als de meeste wittinten erg goed te combineren met vele verschillende kleuren. Mergewit heeft een zachte crème uitstraling en wordt veel toegepast op monumentale panden en aan de buitenkant van een woning. Mergelwit komt het beste tot haar recht in combinatie met donkere kleuren.
Mergelwit staat in meerdere kleurenwaaiers van Sikkens. Je kunt Mergelwit terugvinden in de Sikkens kleurenwaaier 4041 en 5051, daarnaast is dit een authentieke kleur, wat wil zeggen dat hij veel wordt toegepast op monumentale panden en projecten. Mergelwit heeft als kleurcode G0.05.10 en is verkrijgbaar in muurverf, aflak, grondverf, beitsverf voor zowel binnen als buiten. Mergelwit is een kleur uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens wilt u deze kleurenwaaier nou in het echt zien kunt u die nu ook bij ons bestellen.

Authentieke Kleurenkaart

Uit welke kleurenwaaier komt Mergelwit?

Mergelwit vinden we terug in meerdere kleurenwaaiers van Sikkens. Dit kan zijn de Sikkens 4041 of de Sikkens 5051, daarnaast is Mergelwit ook een authentieke kleur en dus te vinden in de Sikkens Authentieke kleurenwaaier. Mergelwit is een populaire kleur die we ook terugvinden in andere kleurenwaaiers, pas hier wel voor op je weet namelijk niet zeker of dit de juisite kleur is. Bestel Mergelwit dan ook altijd uit de Sikkens kleurenwaaier, dit is namelijk de officiële kleur Mergelwit.

  • Sikkens kleurenwaaier 4041
  • Sikkens kleurenwaaier 5051
  • Sikkens Authentieke Kleurenwaaier

Mergelwit voor kozijnen?

Mergelwit is een prima en veel gekozen kleur op kozijnen. Mergelwit kun je namelijk eindeloos combineren met donkere kleuren. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het beschermen van kozijnen, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Mergelwit voor de voordeur?

De voordeur voorzien van de juiste beschermlaag? Uiteraard is een kwaliteitsverf en de verfkeuze erg belangrijk, de kleur Mergelwit komen wij veel tegen voor buitendeuren, Mergelwit is namelijk goed te combineren met donkere kleuren uit de authentieke kleurenwaaier. Je voordeur schilderen in de kleur Mergelwit is dan ook zeker een aanrader.

G0.05.85 Mergelwit voor binnen kopen?

Mergelwit kunnen wij in elke mogelijke verf mengen voor zowel binnen als buiten. Meestal wordt deze kleur gekozen voor buitenwerkzaamheden. Uiteraard kan deze kleur perfect gemengd worden in binnenverf of binnenlak. In de meeste gevallen is dit een verf op waterbasis. Hierbij een aantal veel verkochte producten voor binnen welke we in de kleur Mergelwit kunnen mengen.

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss Mergelwit
Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat Mergelwit
Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin Mergelwit

Mergelwit in mat?

Mergelwit kunnen wij uiteraard in een matte verf of zelfs in een matte muurverf mengen. Je moet dan denken aan een aflak op waterbasis in de kleur Mergelwit. Helaas zijn er geen matte producten voor buiten in de kleur Mergelwit.

Mergelwit in hoogglans?

Wij mengen Mergelwit in de meeste gevallen in hoogglans producten. Dit kan een hoogglans verf van Sikkens zijn of van een ander merk, hoogglans verf wordt namelijk in de meeste gevallen voor buiten toegepast en is perfect in combinatie met Mergelwit.

Wat zijn de verschillen in wittinten - Wittinten vergelijken

Wit biedt een veelzijdig kleurenpalet voor zowel woningen als bedrijven dat kan bijdragen tot een tijdloze ontwerpesthetiek. Door het brede scala aan wittinten te koppelen aan uw specifieke stijl en toepassing, kunt u moeiteloos de aantrekkingskracht en het comfort van uw huis of bedrijf vergroten. Wat de eisen ook mogen zijn, de selectie witten van Sikkens Authentieke kleurenwaaier of RAL kleuren staat klaar om aan uw behoeften te voldoen. Als het gaat om het kiezen van buitenverfkleuren voor uw project, mag er nooit enige twijfel bestaan over het kiezen van deze veilige en toch mooie tint! Als u nog vragen heeft over wat het beste werkt voor uw specifieke project, vraag dan vandaag nog om deskundig advies door contact met ons op te nemen - nu u een beter inzicht hebt in alle beschikbare soorten witte verf, bent u in topvorm als het tijd is om uw beslissing te nemen.

Mergelwit combineren?

Mergelwit is een verf die vooral gebruikt wordt voor het houtwerk buiten en is goed te combineren met kleuren uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens of met een Ral kleur. Mergelwit is ook een kleur uit de Authentieke kleuren waaier van Sikkens en wordt erg veel toegepast op monumentale panden door zijn rustige uitstraling. In de meeste gevallen wordt Mergelwit gecombineerd met een donkere kleuren zoals donker groen of zwarttinten, deze tinten vullen elkaar goed aan waardoor de woning een mooie uitstraling krijgt.

Mergelwit combineren met grijstinten

Mergelwit is een kleur die uitstekend te combineren is met verschillende grijstinten. Vaak wordt Mergelwit buiten gecombineerd met grijstinten op bijvoorbeeld de kozijnen, maar je kunt Mergelwit ook prima binnen combineren met grijstinten. Grijstinten zoals antracietgrijs geven in combinatie met Mergelwit een rustige uitstraling aan de woning, deze kleuren vullen elkaar uitstekend aan en leggen de accenten op de juiste plek.

Mergelwit combineren met roodtinten

Roodtinten uit de authentieke kleuren waaier of rode Ral kleuren zijn erg goed te combineren met Mergelwit, vaak zien we dat deze twee kleuren buiten gecombineerd worden op bijvoorbeeld de buitendeur of de boeidelen. Roodtinten uit de Authentieke kleuren waaier zoals Zweeds rood zijn net zoals Mergelwit erg geschikt voor monumentale panden. Deze kleuren combinatie zien we dan ook veel terug op de buiten kant van monumentale panden

Mergelwit combineren met blauwtinten

Blauwtinten worden vooral aan de buitenkant van de woning toe gepast voor bijvoorbeeld de boeidelen en kozijnen en ook Mergelwit is een uitstekende kleur om buiten toe te passen. Blauwtinten en Mergelwit vullen elkaar goed aan en in combinatie met elkaar kunnen ze de accenten van de woning op de juiste plek leggen. We zien deze kleuren combinatie dan ook vaak terug aan de buitenkant van een woning.

Mergelwit combineren met groentinten

Mergelwit is goed te combineren met groentinten. Groen is een kleur die veel mensen als rustgevend ervaren, Mergelwit is ook een kleur die mensen als rustgevend ervaren deze twee kleuren vullen elkaar dus uitstekend aan en geven in combinatie met elkaar een frisse uitstraling aan de woning. Je kunt Mergelwit zowel binnen als buiten met groentinten combineren.

Mergelwit combineren met wittinten

Mergelwit is een wittint met een zachte crème kleur die een erg rustige uitstraling heeft. Wittinten zijn met bijna alle kleuren te combineren, maar wittinten zijn ook prima te combineren met andere wittinten. Verschillende wittinten geven ook een verschillende uitstraling aan de woning, zo zijn er wittinten zoals Ral 9002 die neigen naar grijs. Door deze wittint te combineren met bijvoorbeeld Mergelwit krijgt uw woning een andere speelse uitstraling dan als met bijvoorbeeld Ral 9001. Mergelwit is een kleur die goed te combineren is met vele kleuren en Mergelwit is dan ook prima te combineren met andere wittinten.
RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!Over de auteur:Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen