Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Zweedsrood C4.40.20 - Sikkens

Zweedsrood C4.40.20 - Sikkens
Geplaatst op 10-1-2023 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Zweedsrood?

Zweedsrood is een kleur uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Zweedsrood is een donker rode kleur. De naam voor de kleur Zweedsrood komt van de typischekleur in de kopermijnen bij de zweedse stad Falun. De kleur wordt veel voor de buitenkant van een woning gebruikt voor op bijvoorbeeld deuren, boeidelen en kozijnen, maar ook voor binnen is de kleur zeer populair. Het is een erg mooie zachte tijdloze kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met wat lichtere kleuren, ook vallen ze goed te combineren met andere kleuren van de authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Hij is verkrijgbaar in alle mogelijke verf, en kan met alle verfen worden gemengd.

Zweedsrood voor buiten bestellen?

Zweedsrood wordt in de meeste gevallen besteld in een buitenlak of buitenverf. Ook is deze verf goed te gebruiken als een optimaal dekkende lak. Wij kunnen Zweedsrood mengen in elk mogelijke merk, hierbij onze beste producten voor buiten.

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Drenth Sublime SB

Waarmee Zweedsrood te combineren?

Als specialist in exterieurkleuren kan ik Zweeds rood ten zeerste aanbevelen. Het is een unieke mix die kan worden opgenomen in zowel moderne of traditionele stijl huizen. De veelzijdigheid van deze tint maakt het een geweldige keuze voor veel verschillende huiseigenaren. Door zijn veelzijdigheid kan Zweeds rood gemakkelijk worden gecombineerd met lichte kleuren, donkere kleuren en alles daartussenin. Of u nu op zoek bent naar een pop van kleur toe te voegen aan uw huis of wil gewoon iets meer subtiel, Zweeds rood is de perfecte optie voor je. Dus vergeet niet over deze geweldige kleur als je begint met het plannen van uw volgende verf project!
Authentieke Kleuren

Authentieke Kleuren

Authentieke Kleuren

house house


Waar kan ik Zweedsrood mee mengen?

Kortom, Zweeds rood is een veelzijdige verfkleur voor residentiële en commerciële projecten. Door het te mengen met andere verven, kunt u unieke tinten die prachtig werken in elk gebied van uw huis of werkplek of waar u ook wilt verven. Het produceert resultaten die veel beter zijn dan gewone witte verf vanwege de subtiele zweem van warmte en rijkdom. Als u op zoek bent naar een verfkeuze die opvalt en interesse toevoegt aan een kamer en tegelijkertijd duurzame duurzaamheid biedt, dan is Zweeds Rood de perfecte keuze! Als specialist in kleuren raad ik deze kleur sterk aan, omdat ik weet dat hij uw huis zal onderscheiden van de rest. Neem de tijd om te onderzoeken welke kleuren kunnen worden gecombineerd met deze ongelooflijk dynamische tint en geniet van het uiten van uw creativiteit door middel van deze prachtige paletten!


Kleur advies van de professional

Zweeds rood is een tijdloze, klassieke kleur die nooit uit de mode raakt. Ik vind dit de perfecte tint van deze prachtige rode kleur u kunt deze kleur kiezen om de buiten of binnen kant van uw huis met gemak te verfraaien. Bovendien zorgt het gebruik van een goeie kwaliteit verf producten voor een duurzame verflaag en blijvende levendigheid. Zweeds Rood is een erg mooie warme tijdloze kleur, en valt goed te combineren met lichte en donkere kleuren. Wij mengen Zweeds Rood in alle soorten verf. Ongeacht het resultaat zult u zeker tevreden zijn met de gekozen tint; Zweeds Rood blijft immers seizoen na seizoen kijkers boeien! Zweedsrood is een kleur uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens wilt u deze kleurenwaaier nou in het echt zien kunt u die nu ook bij ons bestellen.

Authentieke Kleurenkaart

Uit welke kleurenwaaier komt Zweedsrood?

Zweedsrood wordt ook wel een authentieke donker rode kleur genoemd. De naam voor de kleur Zweedsrood komt van de typischekleur in de kopermijnen bij de zweedse stad Falun En is een kleur uit de authentieke kleurenwaaier van Sikkens. De authentieke kleuren waaier van Sikkens is een tijdloze kleuren collectie die ook vaak herkend worden in monumentale gebouwen in Nederland. Deze kleur is erg mooi te combineren met andere kleuren uit de authentieke kleurenwaaier.

Zweedsrood voor kozijnen?

Zweedsrood wordt buiten steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Zweedsrood is samen met de Bentheimergeel, RAL 7016 en de RAL 7021 een van de populairste kleuren om je kozijnen mee te verven. Zweedsrood is donker getint, en is met zijn donker rode kleur een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het beschermen van kozijnen, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Zweedsrood voor de voordeur?


De voordeur voorzien van de juiste beschermlaag? Uiteraard is een kwaliteitsverf en de verfkeuze erg belangrijk, de kleur Zweedsrood kan erg mooi zijn voor buitendeuren. Je voordeur schilderen in de kleur Zweedsrood is dan ook zeker een aanrader. Omdat Zweedsrood een mooie grondverf tot aflak is en ook in beits variant optimaal dekt daardoor uw deur langer mooi blijft en lang durig beschermt blijft.

Zweedsrood voor binnen kopen?

We hebben het gehad over "Zweeds Rood waar in te mengen?" en "Met wat kan ik Zweeds Rood combineren?" en nog meer vragen zult u vinden in dit blog. Zweeds Rood voor binnen, niet alleen zorgt het voor een levendige, tijdloze uitstraling, maar het is ook een gemakkelijke kleur om te mengen met elk project dat u plant. Als specialist in buiten en binnen kleuren kan ik u vertellen dat het de moeite waard kan zijn de tijd te nemen om de beschikbare opties voor uw project te zoeken. Vergeet dus niet Zweeds Rood toe te voegen aan uw verfselectie! Of u nu uw buitenruimte wilt opfrissen of gewoon wat tijdloze elegantie wilt toevoegen aan uw binnenschilderwerk, Zweeds Rood kan het verschil maken. Houd deze tips in gedachten zodat uw volgende verfklus nog beter uitpakt dan verwacht!

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
VP Platina Aqua Satin
Nelf Xcellent Resist Satin

Zweedsrood (C4.40.20) in mat?

Zweedsrood is bij ons verkrijgbaar met een matte uitstraling. Zweedsrood mat wordt voornamelijk voor binnen gebruikt omdat matte verf van wegen haar duurzaamheid minder geschikt is voor buitengebruik. Vaak zien we dat Zweedsrood als een matte muurverf of aflak voor binnen wordt gebruikt. Zweedsrood geeft namelijk een een mooie donkere tint maar tijdloze en sfeervolle uitstraling die erg goed te combineren is met vele verschillende kleuren.

Zweedsrood Sikkens in hoogglans verf

Kortom, Zweeds Rood in Sikkens hoogglansverf is de perfecte manier om aandacht en charme te geven aan uw inrichting. De mooie donker rode kleur biedt een zekere mate van veelzijdigheid waardoor het een waardevolle investering is voor elke fanatieke doe-het-zelver of proffesionele schilder. Of u nu op zoek bent naar een in het oog springende voordeur of binnenmuur, deze briljante tint zal zeker een hoogtepunt zijn op uw eigendom dat jarenlang meegaat. Gemengd in de juiste verf heeft Zweeds Rood zijn onberispelijke eigenschappen, reinigingsgemak en krasbestendigheid is schilderen. Zweeds Rood in Hoogglans van Sikkens een van de beste manieren om de schoonheid van de buiten en binnen kant van uw huis naar voren te brengen. Om al deze redenen, als u op zoek bent naar iets speciaals om de buiten of binnenkant van uw huis op te knappen, raden wij u ten zeerste aan Zweeds Rood in Hoogglans van Sikkens te overwegen!

house window

Roodtinten met elkaar vergelijken

Al met al is het bij de keuze van uw buitenkleuren belangrijk de verschillende nuances van rood te begrijpen. Roodtinten kunnen zeer verschillende effecten creëren en, afhankelijk van uw project, meer geschikt zijn in bepaalde contexten. Als u hulp nodig hebt om de complexiteit van het kleurenpalet van uw project te doorgronden en te bepalen welke roodtinten het beste passen bij uw buitenruimte, kunt u altijd contact opnemen met ons. Een rood tint uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens of uit RAL-kleuren gebaseerde tint kan een rol spelen in uw buitenverfproject - zorg ervoor dat u begrijpt hoe deze tinten verschillen voordat u een definitieve beslissing neemt die de ontwikkeling kan bevorderen door continuïteit te creëren tussen meerdere gebouwen of ontwerpen.

Zweedsrood combineren?

Zweedsrood is een kleur die erg goed te combineren is met verschillende kleuren. Zweedsrood is erg mooi te combineren met andere kleuren van de Authentieke waaier van Sikkens. Zweedsrood wordt vooral veel gebruikt in combinatie met lichte kleuren. Zoals: Bentheimergeel, Mergelwit en Zandsteengeel hierbij komt Zweedsrood goed tot haar recht. Zweedsrood geeft een donkere tint en tijdloze maar sfeervolle uitstraling aan een woning en kan met de juiste kleur combinatie de accenten van een woning goed weergeven.

Zweedsrood met Bentheimergeel

Zweeds rood en Bentheimer geel geven een moderne en toch tijdloze uitstraling aan elke woonruimte. Bovendien zorgt de zachte geel kleur in combinatie met het donkere rood voor visuele belangstelling. Als Color Specialist kan ik deze combinatie ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een warme authentieke sfeer wil creëren en tegelijkertijd een moderene stijl wil toevoegen - het zal zeker een gesprek op gang brengen! Met dit in gedachten kunt u overwegen hoe u deze kleuren in uw eigen huis of kantoor kunt gebruiken. Samen kunnen ze een kamer veranderen van saai en onaantrekkelijk in een kamer die visueel interessant en boeiend is. Van het verbeteren van de buitenesthetiek van uw huis tot het toevoegen van het perfecte accent voor elke interieur make-over - houd Zweeds rood met Bentheimer geel in gedachten de volgende keer dat u nieuwe tinten voor uw muren overweegt.

Zweedsrood combineren met grijstinten

Zweedsrood is een rode kleur die donker oogt en daardoor minder goed te combineren is met grijze kleuren binnen. Vaak zien we een combinatie tussen deze roodtint en wittinten binnen op de muren maar minder met grijstinten, maar Zweedsrood is een betere kleur om buiten met grijstinten te verfen, bijvoorbeeld de kozijnen te schilderen. Door de donkere kleur van Zweedsrood zijn er veel mooie combinaties mogelijk met lichte kleuren.

Zweedsrood combineren met wittinten

Uiteindelijk kan het gebruik van Zweeds Rood in combinatie met witte of andere lichte kleuren de kleur van een woning versterken en de esthetische aantrekkingskracht ervan vergroten. Om een authentieke maar strakke opvallende afwerking te bereiken, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kleurencombinatie van Zweeds rood samen met Bentheimer geel? Maar als zo'n combinatie niks is voor u, kunt u ook kiezen voor een combinatie van Zweeds rood met andere wittinten zo krijgt u een strakke en warme uitstraling. Als specialist in buiten en binnenkleuren raad ik u ten zeerste aan goed uw keuzes te bekijken zijn bij het kiezen van kleuren zo krijgt u uw perfecte combinatie. Zo kunt u werken aan een prachtig resultaat dat wit- en roodtinten combineert met elkaar voor een gedistingeerde uitstraling.

Zweedsrood Flexa of Sikkens?

Zweedsrood is een kleur uit de authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Sikkens fabriek heeft Flexa verf uitgebracht en zijn allebei onderdeel van de akzonobel-groep. De producten worden in dezelfde fabriek gemaakt maar zijn toch soms nog verschillend.

Is Zweedsrood Ral een RAL-kleur?

Simpel gezegd is Zweeds Rood een unieke tint die wordt aanbevolen voor gebruik zowel binnen als buiten. Als specialist in buitenkleuren raad ik mensen die deze unieke tint aan hun huis willen toevoegen ten zeerste aan Zweeds Rood te kopen uit de authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Schilder altijd met de kleur uit dezelfde kleurenwaaier, zo krijgt u precies de kleur die u zoekt en vermijdt u afwijking van vergelijkbare kleuren zoals de RAL-3011 variant. Zweeds Rood is een Sikkens kleur en dus geen RAL-kleur. Dus, als je op zoek bent naar verfijnde tinten, dan is Zweeds Rood misschien precies wat je nodig hebt om je huis wat leven in te blazen!
RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!Over de auteur:Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen