Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Okergeel E8.35.65 - Sikkens

Okergeel E8.35.65 - Sikkens
Geplaatst op 9-1-2023 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Okergeel?

Okergeel is een lichte kleur uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Okergeel is een geeltint kleur. De kleur wordt veel voor de binnenkant van een woning gebruikt voor op bijvoorbeeld deuren, muren en kozijnen, maar ook voor buiten is de kleur zeer populair. Het is een erg mooie monumentale tijdloze kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met wat donkerdere kleuren, ook vallen ze goed te combineren met andere kleuren van de authentieke kleurenwaaier van Sikkens. HIj is verkrijgbaar in alle mogelijke verf, en kan met alle verfen worden gemengd.

Okergeel voor buiten bestellen?

Okergeel zie je steeds meer buiten, dit komt ook omdat het zo goed gecombineerd kan worden met de aardtinten die je natuurlijk tegenkomt in de tuin. Okergeel wordt in de meeste gevallen besteld in een buitenlak of buitenverf. Ook is deze verf goed te gebruiken als een goed dekkende lak of beits voor buiten. Wij kunnen Okergeel mengen in elk mogelijke merk, hierbij onze beste producten voor buiten.

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Drenth Sublime SB

Waarmee Okergeel combineren?

Om Okergeel op te nemen in uw kleuren in huis, moet u nadenken over de andere kleuren die u ermee wilt combineren. De combinatie kan een moderene strakke look creëren maar ook een hele warme sfeervolle look die zowel authentiek als modern is. Okergeel is een kleur uit de Authentieke Kleurenwaaier van Sikkens. Al met al is Okergeel een geweldige keuze voor het creëren van een mooi en levendig huis. Het vergt wat experimenteren en het mengen van verschillende tinten en tonen, maar met een zorgvuldige afweging kunt u het perfect laten passen bij elke ontwerpstijl.
Authentieke Kleuren

Authentieke Kleuren

Authentieke Kleuren


Waar kan ik Okergeel mee mengen?

Kortom, Okergeel is een geweldige kleurkeuze voor uw schilderprojecten. Niet alleen kan het worden toegepast op binnenmuren, maarkan in alle verfen worden gemengd dus voor binnen en buiten. Okergeel kan een gedurfde verklaring van de buitenkant van een huis of bedrijf te maken. Maar voor binnen kan de kleur in de juiste combinatie erg strak en modern zijn of een warme maar authentieke sfeer zorgen de combinaties zijn eindeloos. Hoewel het waakzaamheid en kennis vereist om met deze unieke tint verbluffende resultaten te bereiken, lijdt het geen twijfel dat uw inspanningen en toewijding zullen resulteren in een bewonderenswaardige beloning - complimenten van bezoekers die nooit teleurgesteld zijn over de mooie kleuren combinatie van uw ruimte. Met zijn heldere tint gekoppeld aan een warme maar moderne uitstraling heeft okergeel veel te bieden. Dus pak uw kwast en probeer deze spannende kleur vandaag nog uit!

  • Muurverf
  • Buitenlak
  • Binnenlak


Kleur advies van de professional

Wij weten zeker dat u bij het schilderen van uw volgende project kunt vertrouwen op Okergeel uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens. De tinten ervan kunnen gemakkelijk worden gemengd en vermengd met andere verf voor binnen of buiten, om het perfecte resultaat te bereiken dat zowel visueel aantrekkelijk is als in de juiste verf om onder alle omstandigheden stand te houden. Naast de betaalbaarheid en veelzijdigheid is het ook zeer duurzaam en heeft het een hoge dekking, waardoor het eindresultaat jarenlang mooi en plezierig blijft. Wacht niet langer: bestel Okergeel vandaag nog voor een eenvoudige toepassing en een naadloos resultaat! Okergeel is een kleur uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens wilt u deze kleurenwaaier nou in het echt zien kunt u die nu ook bij ons bestellen.

Authentieke Kleurenkaart

Uit welke kleurenwaaier komt Okergeel?

Kortom, als u op zoek bent naar een buitenkleur die een gevoel van monumenten en historische architectuur oproept, overweeg dan okergeel, vooral uit de authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Dit is een uitstekende keuze voor iedereen die een gedurfd statement wil maken voor de esthetiek van de buiten en binnenkant van zijn huis. Met andere kleuren uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens kan men gemakkelijk het perfecte palet voor zijn huis vinden dat aangenaam en tijdloos stijlvol zal zijn. . De authentieke kleuren waaier van Sikkens is een tijdloze kleuren collectie die ook vaak herkend worden in monumentale gebouwen in Nederland. Voor meer informatie over deze warme en prachtige tint kunt u hier verder lezen in dit blog.

Okergeel voor kozijnen?

Okergeel wordt buiten steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Okergeel is samen met Gelders blauw, RAL 7016 en de RAL 7021 een van de populairste kleuren om je kozijnen mee te verven. De Okergeel kleur is geeltint, en is met zijn monumentale kleur een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het beschermen van kozijnen, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Okergeel voor de voordeur?

Okergeel kan een uitstekende keuze zijn voor de voordeur, die daardoor een mooie tint en een stevige bescherming krijgt. Een goede kwaliteit verf is essentieel voor de levensduur van de deur en het vermogen om er ook na jaren nog mooi uit te zien. Bovendien is Okergeel ook vlekbestendig, waardoor het een geweldige optie is voor buitenprojecten die bestand moeten zijn tegen weersinvloeden van regen of blootstelling aan de zon. De mogelijkheden zijn eindeloos bij het kiezen van kleuren voor uw huis en of u nu kiest voor Okergeel, neutrale tinten of iets dynamisch, er is zeker een perfecte keuze die wacht om ontdekt te worden. Als kleurenspecialist moedig ik huiseigenaren overal aan om al hun opties te verkennen en de juiste verfkleur te vinden die meerdere jaren meegaat en hen de gevel geeft die ze wensen, er zijn nog meer mooie kleuren uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens.Okergeel voor binnen kopen?

Okergeel is een prachtige, rustgevende kleur die kan worden gebruikt om uitnodigende en unieke ruimtes te creëren. Door deze kleur te mengen in muurverf of binnenlak en in buitenverf, kunnen huiseigenaren warmte toevoegen aan elk project. Als het gaat om het vinden van de perfecte tint voor een home improvement project, zoek dan goed de voor u juiste kleur uit. Er zijn eindeloze combinaties met Okergeel, gaat u voor een wittint krijgt u bijvoorbeeld een strakkere uitstraling en als u gaat voor een donkerdere tint gaat u voor een wat warmere uitstraling, u kunt alle kanten op. Om ervoor te zorgen dat uw binnenruimtes gedurfd maar toch evenwichtig en stijlvol zijn, is het handig om uw opties te onderzoeken voordat u een tint kiest - en okergeel zou wel eens de juiste keuze kunnen zijn. U kunt ook altijd nog kijken naar andere kleuren uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
VP Platina Aqua Satin
Nelf Xcellent Resist Satin

Okergeel (E8.35.65) in mat?

Als specialist in buiten en binnenkleuren is het een genoegen om al deze informatie in dit blog over Okergeel (E8.35.65) met u te delen. Het gebruik van Okergeel mat is een van de beste manieren om elk interieur er elegant, strak en tijdloos uit te laten zien, terwijl het ook een duurzame afwerking krijgt. Hoewel deze prachtige kleur geel in mat goed is voor binnen is matte verf eigenlijk ongeschikt voor gebruik buitenshuis, kan hij toch grandeur geven aan elke ruimte binnenshuis. Als u een monumentale maar tijdloze uitstraling voor uw gekozen ruimte nastreeft, raden wij u ten zeerste aan om Okergele matte verf of matte aflak te kiezen!

Okergeel Sikkens in hoogglans verf

Okergeel is verkrijgbaar in zowel hoogglans, zijdeglans als mat.
Okergeel is een populaire kleur en deze mengen wij dus ook in vele verschillende verven dit kan een hoogglans verf van Sikkens zijn of van een ander merk. Okergeel is een geelige kleur die erg monumentaal is, de verf is makkelijk te reinigen en slijt- krasvast. In de meeste gevallen wordt Okergeel in hoogglans buiten toegepast omdat deze verf erg duurzaam is. Okergeel in hoogglans verf is een uitstekende verf om de kozijnen, boeidelen en voordeur mee te schilderen.

Okergeel combineren?

Okergeel is een kleur die erg goed te combineren is met verschillende kleuren. Okergeel is erg mooi te combineren met andere kleuren van de Authentieke waaier van Sikkens. Okergeel wordt vooral veel gebruikt in combinatie met donkere kleuren. Zoals: Grachtengroen, Gelders blauw en Engels rood hierbij komt Okergeel goed tot haar recht. Okergeel geeft een monumentale maar tijdloze uitstraling aan een woning en kan met de juiste kleur combinatie de accenten van een woning goed weergeven.

Okergeel met Grachtengroen

Okergeel werkt uitstekend met Grachtengroen, omdat okergeel de energie van Grachtengroen en de levendigheid ervan benadrukt. Deze combinatie kan een mooi contrast creëren tussen aardetinten, waardoor ruimtes een warme sfeer krijgen. Dus als u een strakke klassieke sfeer wilt brengen in een kamer of ruimte, kies dan voor deze combinatie van deze geel tint met Grachtengroen. Als specialist in buiten en binnenkleuren raad ik u aan dit advies te gebruiken en uw eigen persoonlijkheid te weerspiegelen door de beste keuze te maken die bijdraagt tot een warme, uitnodigende sfeer voor iedereen. Hopelijk zal dit artikel uw creativiteit aanwakkeren en u de juiste weg wijzen als het gaat om kleurencombinaties voor elke omgeving!

Okergeel combineren met grijstinten

Okergeel is een gele kleur die neutraal oogt en daardoor goed te combineren is met grijstint kleuren zoals RAL 7016 Antraciet. Maar ook met RAL 7021 zwartgrijs komt Okergeel goed tot haar recht. Vaak zien we een combinatie tussen deze geeltint en grijstinten binnen op de muren, maar Okergeel is ook een goede kleur om buiten met grijstinten te verfen, bijvoorbeeld de kozijnen te schilderen. Door de neutrale kleur van Okergeel zijn er erg veel combinaties mogelijk met monumentale kleur.

Okergeel combineren met blauwtinten

Hieronder staan erg mooie mogelijkheden die het combineren van Okergeel met blauwtinten kan opleveren, is er niets meer dat u tegenhoudt om uw ruimte nieuw leven in te blazen. Welke kleurencombinatie u ook kiest, ze zal diepte en een uniek gevoel toevoegen aan uw huis. Modern of klassiek, gedurfd of subtiel, neutraal of veelkleurig - u zult geweldige resultaten kunnen bereiken bij het combineren van Okergeel met blauwtinten. Okergeel is een erg mooie geel tint die met een blauwtint en erg mooie unieke maar strakke combinatie zal geven.

Okergeel Flexa of Sikkens?

Kortom, als het gaat om Okergele verven zijn er verschillende mogelijkheden. Flexa en Sikkens zijn twee verfmerken van topkwaliteit die tot de Akzonobel-groep behoren en uit dezelfde productiefaciliteit komen. Maar afhankelijk van uw specifieke behoeften kan de ene verf beter geschikt zijn dan de andere. Okergeel is een kleur uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens, dus het is geen Flexa kleur. De Authentieke kleurenwaaier van Sikkens bevat een kleuren palet met erg mooie tijdloze monumentale kleuren.

Is Okergeel Ral een RAL-kleur?

Kort gezegd, is Okergeel geen RAL-kleur maar een kleur van de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Met een goed begrip van Okergeel is het vinden van de perfecte buiten en binnenaccenten voor uw huis nu binnen handbereik. Kijk bij het verkennen van uw schilderopties zeker naar de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens voor een selectie van ongeëvenaarde kleurencombinaties uit uw omgeving naar voren te brengen. Als u eenmaal u Okergeel hebt gekozen, zorg er dan voor dat u altijd de kleur uit hetzelfde het zelfde kleuren palet gebruikt om kleurafwijkingen te voorkomen. Er zijn namelijk kleuren die erg op Okergeel lijken.
RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!Over de auteur:Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen