Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Engels rood B6.45.15 - Sikkens

Engels rood B6.45.15 - Sikkens
Geplaatst op 9-1-2023 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Engels rood?

Engels rood is een kleur uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Engels rood is een donker rode kleur. De kleur wordt veel voor de buitenkant van een woning gebruikt voor op bijvoorbeeld deuren, boeidelen en kozijnen, maar ook voor binnen is de kleur zeer populair. Het is een erg mooie zachte tijdloze kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met wat lichtere kleuren, ook vallen ze goed te combineren met andere kleuren van de authentieke kleurenwaaier van Sikkens. HIj is verkrijgbaar in alle mogelijke verf, en kan met alle verfen worden gemengd.

Engels rood voor buiten bestellen?

Dus daar hebben we het, het Engelse rood bestellen voor buiten is mogelijk! Wij kunnen u voorzien van de beste producten als het gaat om buitenverf, dit zorgt ervoor dat uw buitenschilderproces soepel en gemakkelijk zal verlopen. Als u het meeste uit uw buitenschilderproject wilt halen, raden wij u aan om Engels rood als dekkende verfoptie te gebruiken. Wij kunnen Engels rood in alle soorten verf mengen, en Engels rood is een erg mooie optie voor buiten. Voor bijvoorbeeld uw Kozijnen of voordeur.

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Drenth Sublime SB

Waarmee Engels rood te combineren?

Er zijn veel verschillende kleuren die goed passen bij Engels rood, Engels rood is een erg mooie kleur om te combineren met lichtere kleuren omdat Engels rood een donkere kleur is dus u zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een mooie wittint zoals Mergelwit om Engels rood te accentueren. Nogmaals, bij het zoeken naar complementaire kleuren kunt u het beste streven naar lichtere tinten voor een evenwichtig contrast. Materialen en texturen in gedachten houden kan ook een geweldige tactiek zijn om uw unieke kleurontwerp samen te stellen. Vergeet niet om altijd plezier te hebben! Kleuren hebben de kracht om een huis volledig te transformeren, dus ga je gang en probeer iets nieuws - je kunt niet fout gaan!




Authentieke Kleuren

Authentieke Kleuren

Authentieke Kleuren


Waar kan ik Engels rood mee mengen?

Vergeet niet, Engels rode verf is een geweldige manier om uw project te frissen! Engels rood kunnen wij in elke verfsoort mengen, of u nu op zoek bent naar een verf voor uw binnenmuur, plafond, houten of het vinden van de perfecte exterieur huiskleur om uw huis te schilderen. Wat het ook is dat u wilt doen, wij kunnen Engels rood mengen in elk type verf voor uw project en kan u het eindresultaat geven dat u wenst. Begin klein en zie hoe twee complementaire kleuren gekoppeld het beste werken. En vergeet niet dat als u Engels rood schildert dat u dat altijd uit dezelfde kleurenwaaier doet om kleuren verschil te voorkomen en niet te verpesten met de uiteindelijke afwerking. Met al deze tips in gedachten en wat experimenteren onderweg, kan Engels rood worden gebruikt als uw go-to oplossing bij het schilderen van uw project. Als specialist in buiten en binnenkleuren weet ik dat deze kleur het verschil kan maken bij het bereiken van een ongeëvenaarde uitstraling met levendige kleuren. Dus pak wat verf en kwasten en begin met het ontdekken van de vele mogelijkheden van Engels rood!

  • Muurverf
  • Buitenlak
  • Binnenlak


Kleur advies van de professional

Uiteindelijk wil ik dat u allemaal goed nadenkt voordat u uw verfkleuren kiest. Uit mijn ervaring is er geen betere rood tintk dan het Engels Rood uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens. Met B6.45.15 als kleurcode kan deze prachtige tint worden gebruikt in Sikkens-producten of andere merken. Kortom, een beetje extra moeite om uw project te schilderen zal er veel toe bijdragen dat het er professioneel uitziet en aantrekkelijker wordt. Wij kunnen Engels rood in alle soorten verf mengen. Ik ben ervan overtuigd dat u met oefening en inspanning verbazingwekkende en duurzame buitenmuren kunt creëren. Veel succes! Engels rood is een kleur uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens wilt u deze kleurenwaaier nou in het echt zien kunt u die nu ook bij ons bestellen.

Authentieke Kleurenkaart

Uit welke kleurenwaaier komt Engels rood?

Engels rood wordt ook wel een authentieke donker rode kleur genoemd. De naam voor de kleur Engels rood word al sinds 1700 gebruikt, het is afkomstig van indiaans rood dat werd gemengd met een pigment van ijzeroxide. En is een kleur uit de authentieke kleurenwaaier van Sikkens. De authentieke kleuren waaier van Sikkens is een tijdloze kleuren collectie die ook vaak herkend worden in monumentale gebouwen in Nederland. Deze kleur is erg mooi te combineren met andere kleuren uit de authentieke kleurenwaaier.

Engels rood voor kozijnen?

Engels rood wordt buiten steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Engels rood is samen met de Gelders blauw, Bentheimergeel, RAL 7016 en de RAL 7021 een van de populairste kleuren om je kozijnen mee te verven. Engels rood is donker getint, en is met zijn donker rode kleur een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het beschermen van kozijnen, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Engels rood voor de voordeur?

De voordeur voorzien van de juiste beschermlaag?
Uiteraard is een kwaliteitsverf en de verfkeuze erg belangrijk, de kleur Engels rood kan erg mooi zijn voor buitendeuren. Je voordeur schilderen in de kleur Engels rood is dan ook zeker een aanrader. Omdat Engels rood een mooie grondverf tot aflak is en ook in beits variant optimaal dekt daardoor uw deur langer mooi blijft en lang durig beschermt blijft.

Engels rood voor binnen kopen?

Als u Engels rood wilt kopen voor uw binnenschilderprojecten, bent u hier op de juiste plek. Engels rood is een hele mooie kleur voor binnen en valt ook erg goed te combineren met lichtere kleuren. Een goede manier om te beginnen is door te bepalen of u een verf op terpetine- of waterbasis wilt gebruiken. Bovendien heb je veel keuze als het gaat om de merken, afwerkingen en glans die vandaag de dag beschikbaar zijn. Wij kunnen Engels rood in alle soorten verf mengen, dus wij kunnen Engels rood mengen in de door u gewenste verf voor uw project. Met deze informatie in gedachten, zult u een product kunnen kiezen en weten dat het zal uitpakken zoals gewenst!!! Veel plezier met het decoreren van uw ruimte met Engels rood en geniet van alle schoonheid die het zal brengen in uw huis!

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
VP Platina Aqua Satin
Nelf Xcellent Resist Satin

Engels rood (B6.45.15) in mat?

Engels rood is bij ons verkrijgbaar met een matte uitstraling. Engels rood mat wordt voornamelijk voor binnen gebruikt omdat matte verf van wegen haar duurzaamheid minder geschikt is voor buitengebruik. Vaak zien we dat Engels roodals een matte muurverf of aflak voor binnen wordt gebruikt. Engels rood geeft namelijk een een mooie donkere tint maar tijdloze en sfeervolle uitstraling die erg goed te combineren is met vele verschillende kleuren.

Engels rood Sikkens in hoogglans verf

Engels rood is verkrijgbaar in zowel hoogglans, zijdeglans als mat. Engels rood is een populaire kleur en deze mengen wij dus ook in vele verschillende verven dit kan een hoogglans verf van Sikkens zijn of van een ander merk. Engels rood is een donkere kleur die erg mooi is, de verf is makkelijk te reinigen en krasvast. In de meeste gevallen wordt Engels rood in hoogglans buiten toegepast omdat deze verf erg duurzaam is. Engels rood in hoogglans verf is een uitstekende verf om de kozijnen, boeidelen en voordeur mee te schilderen.

Roodtinten met elkaar vergelijken

Tot slot, als u op zoek bent naar een specifieke kleur rood die opvalt, kan het gebruik van dezelfde kleur op zowel uw buiten- als binnenmuren een riskante onderneming zijn. Agressieve kleuren zoals Wijnrood (RAL 3005) kunnen voor drama en opwinding zorgen als ze op alle buitenmuren worden gebruikt, maar passen misschien niet bij sommige kleuren van het interieur. Als u echter streeft naar subtiliteit, dan zal de keuze voor twee totaal verschillende tinten rood - zoals Engels rood en Zweeds rood - harmonieus een boeiend kleurenpalet creëren.
Het belangrijkste is dat u uw instinct gebruikt bij het kiezen van deze levendige kleuren! Als ervaren buitenkleurspecialist moedig ik alle ambitieuze huiseigenaren of ontwerpers aan om verschillende variaties van genres te bekijken voor de perfecte match voor hun projecten. Bij zoiets hoort leren en experimenteren om vertrouwen te krijgen in het creëren van het beoogde resultaat! Dus schuw nooit het onderzoek!

Engels rood combineren?

Engels rood is een kleur die erg goed te combineren is met verschillende kleuren. Engels rood is erg mooi te combineren met andere kleuren van de Authentieke waaier van Sikkens. Engels rood wordt vooral veel gebruikt in combinatie met lichte kleuren. Zoals: Bentheimergeel, Mergelwit en Okergeel komt Engels rood goed tot haar recht. Engels rood geeft een donkere tint en tijdloze maar sfeervolle uitstraling aan een woning en kan met de juiste kleur combinatie de accenten van een woning goed weergeven.

Engels rood met Bentheimergeel

Kortom, als u op zoek bent naar een klassieke en tijdloze sfeer, is Engels rood in combinatie met Bentheimer geel een uitstekende optie. De lichte en rustige uitstraling van Bentheimer geel in combinatie met Engels rood creëert een authentieke kleurencombinatie voor binnen of buiten. Of u nu op zoek bent naar een vleugje kleur binnenshuis of de buitenkleuren van uw huis verstandig wilt kiezen, deze combinatie zorgt voor een actuele en toch persoonlijk unieke uitstraling. Als ervaren kleurenspecialist voor binnen en buiten raad ik u aan over deze combinatie na te denken. Met de juiste combinatie van kleuren kunt u ervoor zorgen dat uw huis "het" huis van de buurt wordt!

Engels rood combineren met grijstinten

Engels rood is een rode kleur die donker oogt en daardoor minder goed te combineren is met grijze kleuren binnen. Vaak zien we een combinatie tussen deze roodtint en wittinten binnen op de muren maar minder met grijstinten, maar Engels rood is een betere kleur om buiten met grijstinten te verfen, bijvoorbeeld de kozijnen te schilderen. Door de donkere kleur van Engels rood zijn er veel mooie combinaties mogelijk met lichte kleuren.

Engels rood combineren met wittinten

Kortom, het combineren van Engels Rood met witte tinten kan een effectieve manier zijn om opvallende kleuren te creëren voor uw project. Als u op zoek bent naar een manier om beide kleuren te combineren, dan is dat een hele goede keuze omdat Engels rood een donker rode kleur is kan zij heel goed samen met een wit tint. Zij kunnen de perfecte kleurencombinatie voor de buiten en binnenkant van uw huis vaststellen, u krijgt zo een moderne en warme sfeer. Door met elkaars kleuren te spelen kunt u een opvallend effect creëren, zowel op visueel als op energetisch vlak. Vergeet niet dat Engels rood en witte tinten niet alleen beperkt zijn tot het schilderen van huizen - ze worden ook vaak gebruikt in meubelontwerpen en accessoires. Wees creatief, laat u inspireren en maak een uniek statement met deze prachtige kleuren die perfect samengaan.

Engels rood Flexa of Sikkens?

Kortom, bij het kiezen van de perfecte kleur voor uw project, is Engels rood uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens een hele goede keuze, Engels rood is dus geen Flexa kleur. U kunt alles vinden wat u nodig hebt met deze kleur en die valt te mengen in alle soorten verven, of u kunt een unieke tint lenen van de ene stand en die mengen met de andere, om precies de juiste toon voor uw huis te krijgen. Als u vragen hebt over Engels rood, kunt u die hopelijk terug vinden in dit blog. Dus wat u ook besluit voor uw huis, zorg ervoor dat u niet alleen onderzoek doet naar de kleur, maar ook naar welk type product het beste bij uw huis past of dat nu Sikkens of Flexa is. Zo krijgt u, wat uw visie ook is, een prachtig resultaat!

Is Engels rood Ral een RAL-kleur?

Om het beste resultaat te krijgen wanneer u met Engels Rood werkt, moet u ervoor zorgen dat u altijd uit dezelfde kleurenwaaier schildeert om kleur verschil te voorkomen. Engels rood is een kleur uit de Authentieke kleurenwaaier van Sikkens en is dus geen RAL-kleur en valt te mengen in alle soorten verf. Zorg dat u hem laat mengen in de juiste verf voor uw project, zodat u de beste kwaliteit krijgt voor uw project. Als u vragen heeft over dit artikel, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klanten service. De tint van uw huis spreekt boekdelen, zorg ervoor dat u altijd schildert met hetzelfde merk en palet voor succesvolle resultaten en om kleur verschil te vermijden, want er zijn kleuren die er erg op lijken zoals de RAL-3002.




RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen