Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Histor kleur van het jaar 2023 | Vining Ivy

Histor kleur van het jaar 2023 | Vining Ivy
Geplaatst op 2-1-2023 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Histor kleur van het jaar 2023 | Vining Ivy

Elk jaar komen en gaan er nieuwe woontrends. Maar één ding blijft de tand des tijds doorstaan: kleur. Van felle primaire kleuren tot rustgevende pastels, interieurontwerpers zijn altijd op zoek naar nieuwe tinten in hun projecten om de visie van een klant voor hun ruimte echt naar voren te brengen. Heb je al gehoord van de Histor kleur van het jaar 2023? Deze opkomende trend heeft de designwereld stormenderhand veroverd omdat hij een brug wil slaan tussen klassieke en moderne stijlen met zijn unieke versie van aardse neutralen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele knipoog terug in de tijd of een edgy gevoel wilt toevoegen aan hedendaagse ontwerpen, deze tint biedt beide! Lees dus verder en ontdek wat deze voorouderlijke optie zo opwindend maakt en waarom hij niet mag ontbreken in de gereedschapskist van elke vooruitdenkende schilder of Doe-Het-Zelver.

Introduceer de Histor kleur van het jaar 2023 - Vining Ivy

Interieur specialisten suggereren voor het jaar 2023, Vining Ivy als de kleur van keuze. Het is een boeiende kleur groen die een gevoel van vernieuwing en groei oproept. Perfect voor moderne motieven, heeft Vining Ivy subtiele ondertonen van geel en blauw die elk huis opfrissen. De tint is ook rustgevend en kan worden gebruikt als een accent of op meer gedurfde wijze op muren en meubels. Of het nu gebruikt wordt om een bescheiden achtergrond te creëren of om een luid statement te maken, Vining Ivy zal zeker elke ruimte dit komende jaar transformeren.


Wat voor kleur is Vining Ivy

Vining Ivy is de droom van een interieurspecialist met zijn gedrapeerde bladeren en levendige groentinten. De diep glanzende bladeren glinsteren in het licht, van licht lime tot diep smaragdgroen. Het is een geweldige manier om kleur en textuur toe te voegen aan elk interieur, als webmanier om groei en voorspoed te symboliseren. Als interieurspecialist kunt u accenten van Vining Ivy aanbrengen in elk interieur, omdat het onmiddellijk de aandacht en bewondering trekt.

Waarmee kan ik kleur van het jaar 2023 - Vining Ivy combineren

Als interieurspecialist ben ik erg enthousiast over de kleur van het jaar 2023 - Vining Ivy! Het geeft een unieke energie aan elke kamer en wordt prachtig aangevuld met rijke witte tinten. Wit laat het levendige, diepe groen van Vining Ivy goed uitkomen en vult elke ruimte met zijn energie. Witte muren, witte details en wit linnengoed helpen allemaal om de aandacht te vestigen op het belangrijkste kenmerk - Vining Ivy! Wanneer deze twee kleuren correct worden gecombineerd, garanderen zij een prachtig resultaat met veel persoonlijkheid voor elk inrichtingsproject.

Sigma / Histor kleur van het jaar 2023 - Vining Ivy combineren met Serenity van PPG

Werken met het inspiratiepalet Serenity is een geweldige manier om elegantie, zachtheid en rust te brengen in elke kamer of ruimte. Of ze nu worden gebruikt als de hoofdkleuren van een interieurproject of alleen als een accentkleur, deze kleuren zullen zeker een bestaande inrichting verbeteren en verfraaien. Deze tinten kunnen op alle mogelijke manieren worden gemengd en gecombineerd om de gewenste look te bereiken, of ze nu eigentijds of traditioneel zijn. Maar wat u ook kiest, er zal een perfecte combinatie ontstaan die in evenwicht is tussen lichte en donkere tinten en u het serene gevoel van innerlijke rust en harmonie geeft. Als interieurspecialist vind ik het fantastisch hoe deze kleuren kamers en ruimtes om ons heen een onuitsprekelijke sfeer van subtiele schoonheid en evenwicht kunnen geven.



Sigma / Histor kleur van het jaar 2023 - Vining Ivy combineren Origin van PPG

Met de perfecte combinatie van kleuren om een ruimte op te warmen, zorgt Origin zeker voor een rijke uitstraling van elk interieur. Of u nu op zoek bent naar een extra vleugje betovering of een kennismaking met natuurtinten, Origin helpt u een heldere en mooie ruimte te creëren. Met dit inspirerende kleurenpalet kunt u de beste gaven van de natuur binnenhalen, terwijl u toch het stijlvolle gevoel van een interieurspecialist behoudt. Dus als u de volgende keer de kleuren in uw woonkamer, keuken of slaapkamer wilt opfrissen, vergeet dan niet de grenzeloze mogelijkheden van Origin te verkennen. Uw zintuigen zullen u dankbaar zijn!



Sigma / Histor kleur van het jaar 2023 - Vining Ivy combineren met Duality van PPG

Van minimalisme tot maximalisme, het thema Duality van Histor biedt de perfecte combinatie van kleuren om elke ruimte te creëren waarvan u kunt dromen. Of uw stijl nu modern of nostalgisch is, neem het gedurfde en opvallende Citrus Sachet als basis en verrijk het met het zonnige geel van Sightseer en het lichtblauw-grijs van Crystal Oasis. Dit trio van kleuren geeft elke ruimte een levendig en uitnodigend gevoel. Voor een werkelijk ongeëvenaarde ervaring gebruikt u verschillende afwerkingen in mat, glans of metallic voor een ontzagwekkende en surrealistische uitstraling. Welke kant u ook opgaat met dit speciale duo paletten, wees bereid om versteld te staan van de resultaten. Wees creatief met kleur - probeer Duality vandaag nog!



Sigma kleur van het jaar 2023 - Vining Ivy

Sigma en Histor hebben hun krachten gebundeld voor de Sigma Color of the Year 2023, en het is even opwindend als intrigerend. Zowel Sigma als Histor zijn kampioen in hun eigen tinten, maar door samen te werken aan één opvallende kleur is er iets opmerkelijks ontstaan. De combinatie van Sigma's energie, dynamiek en durf met Histor's klassieke raffinement resulteert in een kleur die elke kamer of elk voorwerp een nieuwe impuls geeft. Niet alleen dat, maar Sigma heeft toegezegd elk jaar producten te produceren met dezelfde exacte tint zolang de samenwerking bestaat - zodat een onvergetelijke stijl elke twaalf maanden terugkomt!

Histor kleur van het jaar 2023 in muurverf laten mengen

Gebruik de kleur van het jaar 2023 om uw muren een moderne make-over te geven! Met één blik verf kunt u uw ruimte omtoveren tot iets uitnodigends en spannends. Voor het beste resultaat kiest u muurverf van de hoogste kwaliteit op de markt - u wilt er zeker van zijn dat uw kleur jarenlang meegaat. Kijk wat er dit seizoen nieuw is en vind de perfecte tint voor uw huis. Er gaat niets boven het zien van de transformatie uit de eerste hand wanneer u Histor's "Kleur van het Jaar 2023" gebruikt als onderdeel van uw inrichting.

Relius R1 Pro
VP Extra Mat
Pastolex Super Mateffect

Is Histor kleur van het jaar 2023 - Vining Ivy een RAL kleur?

Kortom, Vining Ivy is geen RAL-kleur. Als Histor Color of the Year 2023 is het eigenlijk een Sigma- of Histor-kleur met als kleurcode PPG1148-6. Dit maakt Vining Ivy een uitstekende keuze voor het creëren van opvallende muren of het accentueren van objecten om opvallende momenten in een ruimte te creëren. Het weerspiegelt de natuurlijke energie en levendigheid van groen, in combinatie met de aardende eigenschappen die ons eraan herinneren dat we ons moeten verbinden met wat ons diep van binnen beroert. Bovendien neemt het verschillende verschijningsvormen aan afhankelijk van de lichtbron, zodat u elke dag unieke beelden aan uw interieur kunt toevoegen. Klinkt Vining Ivy als perfect voor u en uw huis? Probeer het dan vandaag nog uit en ontdek de mogelijkheden van deze zelfverzekerde tint!

Vining Ivy is de perfecte keuze voor het kleurenpalet van elke kamer. Het is een mooie balans van aards, rustgevend groen met een vleugje geelbruin voor subtiele warmte. Mix en match het met andere overeenkomstige Histor kleuren om een mooie en uitnodigende ruimte te creëren. Breng blauw, groen en paars samen om deze moderne tint van klimop aan te vullen. Kies de Sigma kleur van het jaar 2023 voor nog meer diversiteit in uw woningontwerp door deze te combineren met Vining Ivy - de mogelijkheden zijn eindeloos! Wij hopen dat u met plezier kennis heeft gemaakt met Vining Ivy en dat u ideeën heeft opgedaan om uw huis uniek te maken met verf, stof en meubelaccenten. Vining Ivy is niet alleen een verfijnde en stijlvolle keuze, maar ook de veelzijdigheid ervan belooft eindeloze ontwerpmogelijkheden! Dus als u de muren van uw woonkamer of slaapkamer wilt verfraaien, kijk dan niet verder dan Histor's Kleur van het Jaar 2023 - Vining Ivy - en combineer vandaag nog eindeloos met Histor kleuren!





RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen