Sikkens Rubbol EPS Plus | SIKKENS RUBBOL | EPS

Op voorraad
SKU
Sikkens Rubbol EPS Plus
Speciale prijs € 30,25 Normale prijs € 50,82

Maximale aantal karakters: 255

Sikkens Rubbol EPS is een grond en aflak in een. Sikkens Rubbol EPS is eigenlijsk een dekkende beits welke wij natuurlijk in elke mogelijke kleur kunnen mengen.

Sikkens rubbol EPS Plus

Sikkens rubbol EPS Plus is een eenpots systeem wat wil zeggen dat je niet hoeft te gronden. Dit product is ook vocht regulerend waardoor het hout goed kan ademen. Dit product dient te worden aangebracht op kaal hout voor optimaal resultaat. Zeer geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren. Goed vullend en dekkend. Kies je voor dit product dan hoef je dus geen grondverf te gebruiken.


Waarmee kan ik de Sikkens rubbol EPS Plus vergelijken?

De Sikkens rubbol EPS plus is een vochtregulerende beitsverf dit wil zeggen dat het hout kan ademen. Hierdoor krijgt het hout de juiste bescherming en toch kan het vocht nog uit het hout komen. De Sikkens rubbol EPS Plus heeft helaas wel een wat kortere levensduur dan een normale aflak. De Sigma Amarol triol Satin is een product wat op de Sikkens rubbol EPS plus lijkt. Sikkens rubbol EPS plus is uiteindelijk een hele goede beits!!


Hoe kan ik Sikkens rubbol EPS Plus het beste aanbrengen?

Het grote voordeel is dat dit product niet eerst gegrond hoeft te worden. Hij kan direct over kaal hout heen. De grote oppervlaktes kun je het beste met een roller aanbrengen. Voor kozijnen adviseren wij een profesionele kwast. Heeft u handige tips nodig voor het verwerken van de Sikkens rubbol EPS Plus? Klik dan hier.


Sikkens outlet dealer

Doordat Verfmenger.com een officieel Sikkens outlet centrem is, heeft u altijd de zekerheid dat u een officieel Sikkens product besteld. Wij hebben ook de beschikking over een aantal officeele Sikkens mengmachine s met natuurlijk de juiste kleur pigmenten. Hierdoor krijgt de klant altijd de juiste kleur!! Heeft u hier toch nog vragen over lees dan verder in ons blog over onze mengmachine en het dealerschap.

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Belangrijke punten van de Sikkens rubbol EPS Plus

  • Vochtregulerend
  • Geen grondverf nodig
  • Uitstekende vulling
  • Trekt direct in het hout
  • Optimale bescherming van ruw hout

Wilt u meer info over de Sikkens rubbol producten klik dan hieronder

Afbeeldingsresultaat voor meer info button


Download hier de specifieke details

Wat leveren wij naast onze Sikkens rubbol verf producten nog meer?

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol EPS Plus | SIKKENS RUBBOL | EPS