Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Flexa Subtle Stone

Flexa Subtle Stone
Geplaatst op 31-1-2021 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Subtle Stone?

Subtle Stone is een kleur uit de Flexa Pure Collectie. Subtle Stone is een lichte maar warme beige kleur. De kleur wordt veel voor de binnen kant van de woning gebruikt voor bijvoorbeeld in de slaapkamer, de keuken of de woonkamer. Maar ook voor buiten is de kleur te bestellen. Het is een erg mooie lichte maar warme grijstintige kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met wat donkerdere kleuren, ook vallen ze goed te combineren met andere kleuren van de Flexa Pure Collectie. Als u nou nog twijfelt en eerst even wilt testen of Subtle Stone wel bij u past kunt u altijd eerst een Subtle Stone tester bij ons kopen. Hij is verkrijgbaar in bijna alle mogelijke verf, en kan met bijna alle verfen worden gemengd.

VP Extreme Clean Mat Flexa Subtle Stone
VP Extreme Clean Mat Flexa Subtle Stone - Tester

Waarmee Flexa Subtle Stone te combineren?

Al met al kan Subtle Stone de perfecte kleur zijn om een kamer op te fleuren of een moderne uitstraling te geven. Op zichzelf is zij een lichte en zachte kleur, maar hij kan ook worden gecombineerd met donkere kleuren uit bijvoorbeeld de Flexa Pure-collectie om een warmer statement te maken. U kunt ook vooraf eerst altijd even een Subtle Stoner tester bestellen om te kijken hoe het staat bij uw project. Met zoveel verschillende soorten tinten en combinaties om mee te spelen, biedt Subtle Stone eindeloze mogelijkheden om de perfecte look voor uw huis te creëren. Als u nog vragen heeft over Subtle Stone met, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen Subtle Stone in alle soorten verf mengen. Hoop dat dit blog u helpt om te ontdekken wat Flexa Subtle Stone voor uw ruimte kan betekenen.

  • Real Lavender
  • Mild Bean
  • Mild Honey


Waarmee Subtle Stone te mengen?

Na het lezen van hoe u Subtle Stone kunt combineren is het duidelijk dat Subtle Stone een veelzijdige kleur is die op verschillende manieren kan worden gebruikt. Of u nu uw muur te schilderen of uw kozijnen gaat schilderen het kan allemaal. Wij kunnen Subtle Stone in alle soorten verf mengen dus er is altijd de juiste verf voor uw project. Subtle Stone is een geweldige optie. Als specialist in buiten- en binnenkleuren raad ik Subtle Stone altijd aan vanwege zijn bijzonder mooie zachte kleur. Deze tint kan gemakkelijk een uitnodigende sfeer creëren, zowel binnen als buiten, en wordt geleverd in subtiele tinten, die eindeloze mogelijkheden bieden voor eindeloze ontwerpen. Als u hulp nodig heeft bij het mengen van deze perfecte combinatie van kleuren, aarzel dan niet om contact op te nemen! Juist gemengd bereikt u met gemak de look die u wenst.


Advies van de professional

Subtle Stone is een kleur uit de Flexa Pure collectie. Deze kleur komt uit de Flexa Pure Colorlab 2018 collectie en is te mengen in bijna alle Flexa producten maar ook in andere merken. Subtle Stone is een erg mooie kleur voor bijvoorbeeld in uw slaapkamer of in de woonkamer. Subtle Stone is een hele mooie lichte grijze maar toch ook warme kleur, omdat het een wat lichtere kleur is is het erg mooi om te combineren met een donkere kleur. Subtle Stone is ook erg mooi te combineren met andere lichte kleuren voor een mooi strak en modern effect. Wij adviseren om eerst een Subtle Stone tester te kopen zodat u kunt kijken of het de juiste kleur voor u is. Wij kunnen Subtle Stone mengen in alle soorten verf, en is daarom altijd geschikt voor uw project. Deze kleur word voornamelijk voor binnenshuis gebruikt maar valt ook te leveren als buitenverf.

Uit welke kleurenwaaier komt Subtle Stone?

Onze Subtle Stone kleur is een ongelooflijk veelzijdige keuze voor uw verfproject. Hij is perfect voor elk huis dat een zachte moderne en toch elegante kleur wil toevoegen. Bovendien combineert deze lichtgrijze kleur perfect met andere kleuren uit de Flexa Pure-collectie, zodat u prachtige combinaties kunt maken die iedereen die uw huis bezoekt zeker zullen verbazen. Als je op zoek bent naar inspiratie, waarom blader dan ook nog even door onze blogs heen van Flexa kleuren, Histor kleuren of Authentieke kleuren van Sikkens en vind je de perfecte kleur als aanvulling op je interieurontwerp? Wij garanderen dat u niet teleurgesteld zult zijn in het resultaat! Wij kunnen Subtle Stone in alle verfsoorten mengen dus zij is altijd geschikt voor uw project voor zowel binnen als buiten.

Subtle Stone muurverf laten mengen

Kortom, Subtle Stone is een prachtige en tijdloze kleur die in elk huis of kantoor kan worden gebruikt om de muren te laten opvallen. Als kleurenspecialist raad ik u ten zeerste aan deze kleur in uw ruimtes te brengen voor die zachte moderne uitstraling. Subtle Stone in muurverf is een erg goede keus zo krijgt u een erg mooi effect op uw muur. Subtle Stone valt te combineren met zowel lichte als donkere kleuren als u combineert met lichte kleuren zult u een mooi strak en modern effect krijgen, als u combineert met een donkere kleur krijgt u een warme sfeervolle uitstraling. Bovendien zal Subtle Stone, mits correct gemengd in de juiste verf voor uw project, vele jaren meegaan en kan het u helpen geld en schilderbeurten te besparen op de lange termijn. Wij kunnen Subtle Stone in alle soorten verf mengen, en er valt eindeloos te combineren met Subtle Stone door haar lichte en zachte kleur.

Relius R1 Pro
VP Extra Mat
Pastolex Borasca Mat

Subtle Stone voor kozijnen

Subtle Stone wordt binnen steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Subtle Stone is samen met Brave Ground, Urban Taupe en de Early Dew een van de populairste kleuren om je muren mee te verven, maar worden ook steeds meer gebruikt voor je kozijnen. De kleur Subtle Stone is grijstint, en is met zijn lichte maar warme kleur een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het beschermen van muren, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Subtle Stone voor binnen kopen - Tester

Al met al is Subtle Stone een uitstekende keuze om kleur en textuur toe te voegen aan elke binnenruimte. Dit veelzijdige product levert een unieke en bijzondere afwerking die kan worden gemengd in een muurverf of een binnenlak. Of u nu op zoek bent naar iets unieks, ingetogen of helder, Subtle Stone kan zorgen voor de perfecte touch. Wacht niet - begin vandaag nog met het ontwerpen van uw droomhuis met Subtle Stone! Als een professionele kleurenspecialist, ben ik ervan overtuigd dat Subtle Stone uw verwachtingen overtreft. Subtle Stone valt erg mooi binnen te combineren met veel verschillende kleuren, meestal is de combinatie met donkere kleuren. Twijfelt u nou of Subtle Stone wat voor u is kunt u ook altijd eerst een Subtle Stone tester bij ons bestellen. Weten hoe Subtle Stone correct te gebruiken kan een wereld van verschil maken, dus als u vragen heeft heeft, neem dan contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

Subtle Stone in mat

Als het gaat om matte afwerkingen voor muurverven of aflakken, is Subtle Stone een geweldige keuze voor het interieur. Het voegt tegelijkertijd warmte en diepte toe aan de ruimte. Bovendien kunt u door zijn veelzijdigheid gemakkelijk met veel kleuren combineren. Zonder twijfel is Subtle Stone een uitzonderlijke keuze luxueus ontworpen voor zowel exterieurs als interieurs; vooral degenen die nog moeten beslissen over muurkleur combinaties. Door Subtle Stone in een matte verf te nemen krijgt u een erg mooi zacht en modern resultaat wilt u dit eerst testen in het echt is dat mogelijk door bij ons een Subtle Stone tester te bestellen. Wij kunnen Subtle Stone in alle soorten verf mengen. Wij hopen dat u met Subtle Stone de juiste kleur heeft gevonden om uw project helemaal mooi te maken!

Subtle Stone combineren

Subtle Stone is een kleur die erg goed te combineren is met verschillende kleuren. Subtle Stone is erg mooi te combineren met andere kleuren van de Flexa Pure collectie. Subtle Stone wordt vooral veel gebruikt in combinatie met donkere kleuren. Zoals: Real Lavender, Mild Bean en Mild Honey komt Subtle Stone goed tot haar recht. Subtle Stone geeft een lichte maar warme uitstraling aan een woning en kan met de juiste kleur combinatie de accenten van een woning goed weergeven.

Subtle Stone met Mild Honey

In uw woonkamer, slaapkamer of buitenruimte vormen Subtle Stone en Mild Honey een erg mooie moderne en strakke combinatie. Subtle Stone doet het vooral goed in combinatie met geel tinten, wat resulteert in een strakke lichte sfeer die een geweldige eerste indruk maakt. De beste manier om de juiste kleurencombinaties te vinden is door de kleuren die u mooi vindt te bekijken met verschillende lichtniveaus en tijdstippen van de dag. Als u buiten een idee hebt dat u mooi vindt, breng dat dan naar het interieur, zodat uw totale woninginrichting goed aansluit en in balans is. Als specialist in buiten- en binnenkleuren kunt u erop vertrouwen dat ik beschikbaar ben om u te helpen kleuren te mixen en te matchen om de perfecte look voor uw speciale project te verkrijgen. Nu is het tijd om Subtle Stone with Mild Honey uit te proberen!

Subtle Stone combineren met donkere kleuren

Kortom, Subtle Stone is met zijn zachte lichte kleur een uitstekende keuze voor het combineren met zowel lichte als donkere kleuren. Het speelt goed met andere donkere tinten zoals RAL 7016 Antraciet of RAL 7021 Zwartgrijs, door contrast aan te brengen en toch een evenwichtige sfeer te behouden. De mogelijkheden zijn talrijk wanneer u Subtle Stone in uw palet heeft om levendige warme combinaties te maken die de toon zetten of de muren versieren. De enige beperking is uw verbeelding, begin vandaag nog met het verkennen van de mogelijkheden! Wij zien de combinatie van Subtle Stone met donkere kleuren voornamelijk binnen omdat Subtle Stone eigenlijk meer een binnen kleur is. Maar wij kunnen Subtle Stone mengen in alle soorten verf voor zowel binnen als buiten.

Subtle Stone Flexa of Sikkens?

Subtle Stone is een kleur uit de Flexa Pure collectie uit 2018. Sikkens fabriek heeft Flexa verf uitgebracht en zijn allebei onderdeel van de akzonobel-groep. De producten worden in dezelfde fabriek gemaakt maar zijn toch soms nog verschillend.

Is Subtle Stone Ral een RAL-kleur?

Subtle Stone is geen RAL-kleur maar een kleur uit de Flexa Pure collectie van 2018, Inzicht in het verschil tussen Subtle Stone en een RAL-kleur is belangrijk bij het bespreken welke kleur u wilt voor uw project. Er kan gemakkelijk verwarring ontstaan omdat RAL tinten heeft die zo veel lijken op Subtle Stone. In het algemeen is het van cruciaal belang dat u zich bewust bent van de kleurenwaaier die u gebruikt om een gekozen tint zo goed mogelijk op een project af te stemmen. Zorg dat u altijd uit dezelfde kleurenwaaier schildert om kleur verschil te voorkomen. Als u een kleur wenst uit de Flexa Pure-collectie, zorg er dan voor dat u begrijpt hoe Subtle Stone verschilt van RAL-kleuren, zodat er niet opnieuw hoeft te worden geschilderd vanwege onverwachte verschillen in tint. Wij kunnen Subtle Stone in alle soorten verf mengen, en de combinaties met Subtle Stone zijn eindeloos door haar mooie lichte zachte kleur.




RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen