Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Flexa Urban Taupe 3024

Flexa Urban Taupe 3024
Geplaatst op 31-1-2021 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Urban Taupe?

Urban Taupe is een kleur uit de Flexa Creations kleurenwaaier. Urban Taupe is een zachte grijs bruine kleur. De kleur wordt veel voor de binnen kant van de woning gebruikt voor bijvoorbeeld in de: slaapkamer, de keuken of de woonkamer. Maar ook voor buiten is de kleur te bestellen. Het is een erg mooie zachte grijs bruinige kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met wat donkerdere kleuren, ook vallen ze goed te combineren met andere kleuren van de Flexa Creations kleurenwaaier. Wilt u uw combinaties uittesten bestel dan vooral een Urban Taupe tester van 100ml. Urban Taupe is verkrijgbaar in bijna alle mogelijke verf, en kan met bijna alle verfen worden gemengd.

VP Extreme Clean Mat Flexa Urban taupe
VP Extreme Clean Mat Flexa Urban taupe - Tester

Waarmee Flexa Urban Taupe te combineren?

Kortom, Flexa Urban Taupe is een veelzijdige kleur die op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het is een zachte en lichte tint die goed samengaat met zowel donkere als lichte kleuren door zijn lichte kleur. Urban Taupe is ook goed te combineren met kleuren uit bijvoorbeeld het Flexa Creations-palet, of zelfs met een ander kleurenpalet. Wilt u kijken of Urban Taupe een mooie kleur om te combineren is voor uw palet koop dan eerst een Urban Taupe tester bij ons. Door deze gedempte tint te combineren met de juiste accenten kan een uitnodigende en inspirerende omgeving worden gecreëerd. Als u uw huis wilt laten opvallen, is Urban Taupe de perfecte manier om dat te doen. Wij kunnen Urban Taupe in alle soorten verf mengen, dus Urban Taupe kan in de voor u juiste verf geschikt voor uw project.

  • Epic Mud 
  • Royal Intrigue 
  • Dazzling Night 


Waarmee Urban Taupe te mengen?

Als kleurenspecialist voor binnen- en buitenkleuren vind ik Urban Taupe een geweldige manier om een frisse tint en visueel belang toe te voegen aan elk huis. Wij mengen Urban Taupe in alle soorten verf dus altijd een verf in Urban Taupe geschikt voor uw project. Door zijn veelzijdigheid kan het worden gebruikt voor een hele muur, als accentmuur of zelfs als basiskleur voor het combineren van texturen en patronen. Met Urban Taupe kunt u verbluffende visuele effecten creëren zonder uw gasten te overrompelen met te veel kleur. Urban Taupe is een geweldige optie wanneer u een unieke look wilt creëren zonder al te veel kleur toe te voegen. Zorg ervoor dat u goed nadenkt over de resultaten van het mengen van urban taupe met andere materialen voordat u aan een project begint! Dus als u op zoek bent naar diversiteit in uw project, probeer Urban Taupe dan eens uit en kijk welke interessante mogelijkheden het kan bieden voor uw ruimte!


Advies van de professional

Kortom, Urban Taupe is een prachtige kleurkeuze voor elke ruimte - binnen of buiten. Niet alleen voegt het een unieke zachte tint toe, maar het kan ook worden gemengd in alle soorten verf dus altijd Urban Taupe geschikt in een verf voor uw project Ook valt Urban Taupe goed te combineren met andere kleuren van Flexa Creations, evenals andere merken. Als u deze lichte grijsbruine tint combineert met een donkerder tint, kunt u een heel andere look creëren die uw ruimte zal doen opvallen. U zult dan een erg mooi warme en zachte sfeer creeëren, wilt u graag eerst even testen hoe dat bij uw project zal staan kunt u ook altijd een Urban Taupe tester bij ons kopen. Als professioneel kleurenspecialist raad ik u ten zeerste aan Urban Taupe een kans te geven als u uw woonomgeving wilt opfleuren. U kunt altijd deze kleur op meerdere oppervlakken en muren te testen voordat u uw definitieve beslissing neemt om het gewenste resultaat te krijgen! Uiteindelijk vertrouw ik erop dat u geen spijt zult krijgen van mijn advies om deze geweldige kleur in uw huis op te nemen.

Uit welke kleurenwaaier komt Urban Taupe?

Vanuit het oogpunt van een professionele kleurenspecialist, kan ik het gebruik van Urban Taupe uit de Flexa Creations kleurencollectie ten zeerste aanbevelen. Met zijn zachte grijsbruine tint voegt het precies de juiste hoeveelheid rustgevende en natuurlijke aantrekkingskracht toe aan uw project. Bovendien creëert het een zachte lichte tint, wanneer het terecht wordt gecombineerd met andere kleuren uit bijvoorbeeld de Flexa Creations kleurencollectie of andere kleuren. Met Urban Taupe creëert u, een verfijnde look voor uw huis. Bovendien kunt u altijd experimenteren met verschillende combinaties om persoonlijke looks te krijgen die passen bij uw individuele stijl. Urban Taupe is dus een kleur uit de Flexa Creations kleurenwaaier.

Urban Taupe muurverf laten mengen

Het is gemakkelijk te zien waarom Urban Taupe zon populaire kleur is geworden in Nederland. Niet alleen kan het worden gebruikt om een zachte en rustgevende sfeer binnen te brengen, maar het kan ook een hele frisse en moderen sfeeer creeëren! Hangt enorm af hoe u uw kleuren combineert, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dus voor degenen die op zoek zijn naar een perfecte kleur voor hun interieur of exterieur design project, overweeg vanaf nu het gebruik van Urban Taupe! Twijfelt u nog kunt u ook altijd eerst een Urban Taupe tester bij ons kopen. Wij kunnen Urban Taupe mengen in alle soorten verf en is erg geschikt als muurverf, vaak zien wij ook dat Urban Taupe het meest in muurverf word besteld. Met de klassieke verfijning van Urban Taupe zal uw huis zacht en uitnodigend aanvoelen voor gasten. Veel succes met het creëren van een verbluffend mooi huis met de tijdloze tint van Urban Taupe!

Relius R1 Pro
VP Extra Mat
Pastolex Borasca Mat

Urban Taupe voor kozijnen

Urban Taupe wordt binnen steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Urban Taupe is samen met Brave Ground, Subtle Stone en de Early Dew een van de populairste kleuren om je muren mee te verven, maar worden ook steeds meer gebruikt voor je kozijnen. De kleur Urban Taupe is een grijs bruine kleur, en is met zijn zachte kleur een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het beschermen van muren, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Urban Taupe voor binnen kopen - Tester

Urban Taupe is een veelzijdige en zeer gewilde kleur voor binnen die zijn eigen specifieke uitstraling heeft. Of u de kleur nu wilt gebruiken voor een accentmuur, raamdecoratie of een ander interieurproject, Urban Taupe biedt ongekend gemak bij het combineren met uw kleuren. Deze diepe tint is goed mengbaar in alle soorten verf, waardoor u al uw projecten snel en efficiënt kunt verfijnen en voltooien. Als u opzoek bent naar een mooi zachte en verfijnde kleur voor binnen, zoek dan niet verder dan Urban Taupe - het maakt zeker een statement! Dus waag een kans op deze zorgvuldig samengestelde tint - u zult niet teleurgesteld zijn!

Urban Taupe (3024) in mat

Urban Taupe in mat is een uitstekende keuze voor binnenmuren. Het geeft een uitstraling van warmte en helderheid tegelijk, zodat u niet hoeft te kiezen tussen een van beide. De subtiele schakering en textuur van mat dragen verder bij tot de rustgevende sfeer die hij in elke kamer oproept. Als u binnen wilt genieten van de prachtige kwaliteiten van deze prachtige taupekleur, ga dan aan de slag en neem hem op in uw kleurenpalet voor binnen! Als kleurenspecialist voor het in- en exterieur beveel ik Urban Taupe van harte aan! Wij kunnen Urban Taupe in alle soorten verf mengen, ook in matte verf. Door Urban Taupe in mat te nemen creëert u een mooi zachte moderne uitstraling. Urban Taupe is een kleur uit de Flexa Creations kleuren waaier en heeft de kleurcode 3024.

Urban Taupe combineren

Urban Taupe is een kleur die erg goed te combineren is met verschillende kleuren. Urban Taupe is erg mooi te combineren met andere kleuren van de Flexa Creations kleurenwaaier. Urban Taupe wordt vooral veel gebruikt in combinatie met donkere kleuren. Zoals: Epic Mud, Royal Intrigue en Dazzling Night komt Urban Taupe goed tot haar recht. Urban Taupe geeft een zachte maar mooie uitstraling aan een woning en kan met de juiste kleur combinatie de accenten van een woning goed weergeven.

Urban Taupe met Fresh Linen

Urban Taupe is een kleur die erg goed met wit tinten te combineren is omdat Urban Taupe een grijs bruine kleur is. Urban Taupe heeft een zachte maar mooie uitstraling die samen met een wittint voor een mooie zachte maar strakke sfeer zorgt. Urban Taupe kun je zowel binnen als buiten met wittinten combineren. Maar meestal wordt er binnenshuis voor deze combinatie gekozen.

Urban Taupe combineren met donkere kleuren

Kortom, Urban Taupe gebruiken en combineren met donkere kleuren is een prachtige manier om je interieur of exterieur meer karakter te geven. Van raamkozijnen tot eenvoudige muren in huis, zelfs buiten het huis - er zijn talloze mogelijkheden wanneer u deze warme grijsbruine kleur combineert met verschillende donkere tinten. Voor ervaren verfprofessionals is deze bijzondere combinatie een geweldige manier om hun vak te oefenen en iets echt unieks en bijzonders te maken. Omdat Urban Taupe een lichte kleur is is het combineren met een donkere kleur erg mooi. Zo krijgt u een mooie warme en zachte uitstrling. Hoe dan ook - wij raden u ten zeerste aan om Urban Taupe toe te voegen aan uw toekomstige plannen! Wij kunnen Urban Taupe in alle verfsoorten mengen dus er is altijd een keus voor uw project.

Urban Taupe Flexa of Sikkens?

Urban Taupe is een kleur uit de Flexa Creations kleurenwaaier. Sikkens fabriek heeft Flexa verf uitgebracht en zijn allebei onderdeel van de akzonobel-groep. Allebei hebben ze hun eigen soort producten en kleuren. Urban Taupe is een kleur ontwikkeld door de kleur specialisten van Flexa, de kleur Urban Taupe komt uit de Flexa Creations kleurenwaaier. Urban Taupe is een hele mooie zacht grijsbruine kleur, die wij in alle soorten verf kunnen mengen en eindeloze mogelijkheden heeft om te combineren door zijn lichte kleur.

Is Urban Taupe Ral een RAL-kleur?

Kort gezegd, Urban Taupe is geen RAL-Kleur maar een kleur van Flexa. De kleur Urban Taupe komt uit de Flexa Creations kleurencollectie. Als specialist in buiten- en binnenkleuren wil ik alle doe-het-zelvers die Urban Taupe willen gebruiken voor hun project, aanmoedigen om voorzichtig te zijn en precies te weten welke kleur ze bestellen. Zorg altijd dat u uit dezelfde kleurenwaaier schildert, om kleur verschil te voorkomen. Vergeet niet dat niet alle taupekleuren hetzelfde zijn, dus controleer goed of u het product Urban Taupe van Flexa Creations krijgt met kleurcode 3024. Er zijn namelijk kleuren die hier erg op lijken ook van RAL zoals de RAL-7044.




RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen