Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Histor Aquamarine Dream PPG1135-4

Histor Aquamarine Dream PPG1135-4
Geplaatst op 2-2-2023 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Aquamarine Dream?

Aquamarine Dream is een kleur van Histor uit het MY Color kleurenpalet van Histor. Aquamarine Dream is een neutraal groene kleur. De kleur wordt veel voor de binnen kant van de woning gebruikt voor bijvoorbeeld in de: slaapkamer, de keuken of de woonkamer. Maar ook voor buiten is de kleur te bestellen. Het is een erg mooie strakke neutrale groene kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met lichte kleuren, ook vallen ze goed te combineren met andere kleuren van het MY Color kleurenpalet. Aquamarine Dream verkrijgbaar in bijna alle mogelijke verf, en kan met bijna alle verven worden gemengd.

Waarmee Histor Aquamarine Dream te combineren?

Kortom, een Histor Aquamarine Dream kan gemakkelijk worden gecombineerd met veel verschillende kleuren. Andere kleuren uit Histor MY Colors kleurenpalet is een uitstekende keuze om Histor Aquamarine Dream mee te combineren omdat er zowel lichte als donkere kleuren beschikbaar zijn die passen bij de tint van Aquamarine Dream. Deze neutrale en moderne kleur combineert mooi met zowel lichtere als donkerdere tinten, waardoor hij perfect is voor allerlei moderne architectuur en ex-interieurontwerpen. Wij kunnen Aquamarine Dream in alle verfsoorten mengen dus zo is er altijd een goede keus voor uw project.

  • Radisson 
  • Swansong 
  • Wing Commander 


Waarmee Aquamarine Dream te mengen?

Aquamarine Dream kan een uitstekende keuze zijn wanneer u een vleugje dynamische kleur wilt toevoegen aan zowel de binnen- als de buitenkant van uw huis. Als professioneel specialist in buiten- en binnenkleuren kan ik met een gerust hart zeggen dat dit een van de meest veelzijdige kleuren is die u kunt kiezen. Het paart prachtig met vele andere tinten en maakt het gemakkelijk om te mixen en matchen in verschillende gebieden, waardoor uw huis een unieke uitstraling die onderscheidt van de massa. Bovendien zult u jarenlang genieten van de levensbevestigende levendigheid die het gebruik van Aquamarine Dream in uw interieur met zich meebrengt! Dus waarom niet overwegen om een vleugje van deze prachtige kleur in uw huis toe te voegen? U zult er geen spijt van krijgen!

  • Muurverf
  • Extra matte muurverf
  • Hoogglans muurverf
  • Zijdeglans muurverf


Advies van de professional

Aquamarine Dream is een kleur uit de Histor MY Color kleurenpalet. Deze kleur komt uit de Histor MY Color kleurenpalet en is te mengen in bijna alle Histor producten maar ook in andere merken. Aquamarine Dream is een erg mooie kleur voor bijvoorbeeld in uw slaapkamer of in de woonkamer. Aquamarine Dream is een hele mooie strakke neutrale groene kleur, omdat het een tussenkleur is is het erg mooi om te combineren met een lichtere kleur zowel een donkere soms ook nog. Deze kleur word voornamelijk voor binnenshuis gebruikt maar valt ook te leveren als buitenverf.

Uit welke kleurenwaaier komt Aquamarine Dream?

Aquamarine Dream wordt ook wel een strakke neutrale groene kleur genoemd en is een kleur uit de Histor MY Color kleurenpalet. De Histor MY Color kleurenpalet is een mooie kleuren collectie die vaak gezien worden binnenshuis. Deze kleur is erg mooi te combineren met andere kleuren uit het MY Color kleurenpalet van Histor.

Aquamarine Dream muurverf laten mengen

Aquamarine Dream is een veel gebruikte kleur in Nederland, Aquamarine Dream kan dan ook in veel verven gemengd worden voor zowel binnen als buiten gebruik, vaak wordt Aquamarine Dream gebruikt op muren en kozijnen. Muurverf met de kleur Aquamarine Dream geeft een mooie moderne strakke sfeer volle uitstraling en is erg populair. Muurverf met de kleur Aquamarine Dream is een erg goede keuze, Aquamarine Dream is een neutraal groene kleur en kan gemakkelijk worden gecombineerd met zowel lichte als donkere kleuren. Wij kunnen Aquamarine Dream in alle soorten verf mengen zo heeft u altijd de juiste soort verf voor uw project.

Relius R1 Pro
VP Extra Mat
Pastolex Borasca Mat

Aquamarine Dream voor kozijnen?

Aquamarine Dream wordt binnen steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Aquamarine Dream is samen met RAL 9010, Subtle Stone en de Urban Taupe een van de populairste kleuren om je muren mee te verven, maar worden ook steeds meer gebruikt voor je kozijnen. De kleur Aquamarine Dream is een neutrale groene kleur, en is met zijn strakke neutrale uitstraling een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het extra beschermen, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Aquamarine Dream voor buiten bestellen?

De natuurlijke en zachte maar toch opvallende kleur van Aquamarine Dream maakt het een geweldige keuze voor elke buitenruimte die u wilt vullen met rust en evenwicht. Als u alle opties en keuzes overweegt die komen met het bestellen van Aquamarine Dream in een buitenverf, maak u dan geen zorgen. Aquamarine Dream is ook een erg mooie keuze voor huizen omringd door groen. Welk merk of type verf u ook kiest, wij kunnen Aquamarine Dream in elke soort verf mengen. Lees vooral verder in dit blog voor meer informatie over Aquamarine Dream!

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Drenth Sublime SB

Aquamarine Dream voor binnen kopen?

Aquamarine Dream is een erg gewilde kleur voor binnen omdat het een mooie strakke neutrale groene kleur is die met veel kleuren te combineren valt. Aquamarine Dream valt met zowel lichte als donkere kleuren te combineren maar word het meest gecombineerd met lichtere kleuren. Dus word daarom ook in veel huizen binnen gebruikt. Aquamarine Dream kunnen wij in bijna elke verf mengen, zowel in muurverf of binnenlak, en in verf voor buiten. In de meeste gevallen is dit een verf op waterbasis. Hierbij een aantal veel verkochte producten voor binnen welke we in de kleur Aquamarine Dream kunnen mengen. 

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
VP Platina Aqua Satin
Nelf Xcellent Resist Satin

Aquamarine Dream (PPG1135-4) in mat?

Aquamarine Dream (PPG1135-4) in mat geeft uw huis gegarandeerd de strakke, moderne uitstraling die u wenst. Of u nu een toplaag van matte verf in uw interieurontwerp wilt verwerken of hele muren met deze majestueuze kleur groen wilt schilderen. Aquamarine Dream kunnen wij in alle soorten verf mengen zo heeft u Aquamarine Dream altijd geschikt voor uw project. De mogelijkheden met Aquamarine Dream zijn onbeperkt en worden ze alleen beperkt door uw eigen fantasie. Vergeet niet: als het gaat om matte afwerkingen voor binnenmuren, is Aquamarine Dream (PPG1135-4) een uitzonderlijke keuze! Voor meer informatie over deze kleur lees dan vooral even verder in dit blog.

Aquamarine Dream combineren?

Kortom, Aquamarine Dream is een fantastische kleuren en makkerlijk een combinatie te maken voor elke ruimte. Het heeft vele voordelen, Aquamarine Dream is een neutrale kleur en kan zowel met donkere als lichtere kleuren combineren. Met de juiste technieken in gedachten kunt u precies het juiste palet vinden om uw droomhuis samen te stellen. Als u niet zeker weet welke kleuren u moet kiezen, kijk dan vooral even op onze site bij blogs wij hebben al erg veel kleuren beschreven hopelijk helpt dat u. Aquamarine Dream heeft een mooie lichte strakke uitstraling die uw huis erg mooi kan maken in de juiste combinatie.

Aquamarine Dream met Swansong

Aquamarine Dream is een kleur die erg goed met wit tinten te combineren is omdat Aquamarine Dream een neutrale groene kleur is. Swansong is daarom ook een erg mooie wittint uit de Histor MY Color kleurenpalet om mee te combineren. Aquamarine Dream heeft een neutrale maar mooi strakke uitstraling die samen met een wittint voor een mooie strakke en moderne sfeer zorgt. Aquamarine Dream kan je zowel binnen als buiten met wittinten combineren. Maar meestal wordt er binnenshuis voor deze combinatie gekozen.

Aquamarine Dream combineren met donkere kleuren

Kortom, Aquamarine Dream is een zeer veelzijdige kleur waarmee prachtige combinaties kunnen worden gemaakt met donkere en lichte kleuren. Omdat Aquamarine Dream een redelijk neutrale kleur is kan hij dus gemakkelijk met donkere en lichte kleuren gecombineerd worden. Talrijke combinaties van deze bijzondere kleur zullen charme en leven toevoegen in elk deel van uw huis, binnen en buiten. Vaak zien wij deze combinatie binnenshuis, maar wij kunnen Aquamarine Dream mengen in alle soorten verf dus is ook mogelijk voor buiten bijvoorbeeld. Wij raden u ten zeerste aan creatief te worden en het uit te proberen! Ook is Aquamarine Dream een erg mooie kleur om te combineren met donkere kleuren, zo krijgt u een wat warmer en moderner resultaat. Bekijk vooral even onze website bij blogs hebben wij best wat meer kleuren beschreven en bergelijkings kleurpaletten gemaakt zoals hieronder. Hopelijk heeft u zo meer inspiratie. Laten we samen meer schoonheid van Aquamarine Dream in deze wereld brengen!

Aquamarine Dream Histor of Sigma?

Aquamarine Dream is een kleur uit het Histor MY Color kleurenpalet. Dit kleurpallet is speciaal door Sigma ontwikkeld on jou als consument te inspireren. Histor is dus een onderdeel van Sigma, de producten worden in dezelfde fabriek gemaakt. Ondanks dat het dus in dezelfde fabriek wordt gemaakt kunnen de producten verschillen. Houd hier dus rekening mee bij de keuze die je maakt.

Is Aquamarine Dream Ral een RAL-kleur?

Als specialist in buitenkleuren kan ik u vertellen dat, hoewel Aquamarine Dream geen RAL-kleur is, er wel soortgelijke kleuren beschikbaar zijn, en dat u voor de zekerheid altijd exact dezelfde kleurcode moet kiezen binnen een kleurenwaaier of palet om de perfecte tint te bereiken en kleur verschil te voorkomen. Zelfs kleine variaties in kleurcodes kunnen resulteren in sterk verschillende resultaten en de aantrekkingskracht verminderen, wat niemand wil! Aquamarine Dream heeft de kleurcode PPG1135-4 en is een kleur uit het Histor MY Color kleurenpalet. Vergeet niet om creatief te worden met uw ex- en interieur verf keuzes als er zo veel opties beschikbaar zijn om uw huis te onderscheiden van de menigte. Uiteindelijk komt het neer op uw eigen persoonlijke voorkeuren voor wat betreft het kiezen van de ideale buitenverf, vinden een die resoneert met u en ga er gewoon voor!




RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen