Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Histor Boulder Lichen PPG1127-4

Histor Boulder Lichen PPG1127-4
Geplaatst op 2-2-2023 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Boulder Lichen?

Boulder Lichen is een kleur van Histor uit het MY Color kleurenpalet van Histor. Boulder Lichen is een neutraal groene kleur. De kleur wordt veel voor de binnen kant van de woning gebruikt voor bijvoorbeeld in de: slaapkamer, de keuken of de woonkamer. Maar ook voor buiten is de kleur te bestellen. Het is een erg mooie strakke neutrale groene kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met lichte kleuren, ook vallen ze goed te combineren met andere kleuren van het MY Color kleurenpalet. Boulder Lichen verkrijgbaar in bijna alle mogelijke verf, en kan met bijna alle verven worden gemengd.

Waarmee Histor Boulder Lichen te combineren?

Al met al is het duidelijk dat als het gaat om het combineren van Boulder Lichen met andere kleuren, men zowel creatief als tijdloos kan zijn. Of het nu in combinatie met een donkerdere kleur uit het Histor MY Color-palet of in contrast met een lichtere tint wordt gebruikt, Boulder Lichen maakt een spannende verkenning mogelijk van de kleurmogelijkheden voor woningverbouwingen. De combinatie van deze tint brengt de ruimte op intelligente wijze tot rust, maar sluit niet uit dat iemand meer gedurfde ontwerpkeuzes maakt. Boulder Lichen is door zijn licht groene kleur een kleur die met zowel lichte als donkere kleuren kan word gecombineerd. Wilt u meer iets straks dan kunt u kiezen voor het comnbineren met wittinten en wilt u liever wat warms en moderns dan kunt u kiezen voor het combineren met donkeretinten Er is iets heel bijzonders aan het realiseren van de droom van uw perfecte vaste verblijfplaats - iets dat u 'thuis' kunt noemen. U zult er geen spijt van krijgen te ontdekken wat Boulder Lichen te bieden heeft!

  • Radisson 
  • Swansong 
  • Wing Commander 


Waarmee Boulder Lichen te mengen?

Kortom, Boulder Lichen is een prachtige verfkleur die gemakkelijk kan worden gemengd in alle soorten verf. Of u nu op zoek bent naar het interieur van uw huis bij te werken of uw buitenruimte een nieuwe look te geven, zal Boulder Lichen de perfecte keuze maken. Als specialist in buitenkleuren is mijn beste advies om altijd een professional te raadplegen voordat u veranderingen aanbrengt, zodat u zeker weet dat u de gewenste uitstraling en resultaten krijgt tijdens uw project. Neem gerust contact op voor meer informatie of als u nog vragen heeft over het gebruik van deze unieke tint in uw plannen. Ga nu genieten van deze prachtige tint en creëer iets geweldigs!

  • Muurverf
  • Extra matte muurverf
  • Hoogglans muurverf
  • Zijdeglans muurverf


Advies van de professional

Boulder Lichen is een kleur uit de Histor MY Color kleurenpalet. Deze kleur komt uit de Histor MY Color kleurenpalet en is te mengen in bijna alle Histor producten maar ook in andere merken. Boulder Lichen is een erg mooie kleur voor bijvoorbeeld in uw slaapkamer of in de woonkamer. Boulder Lichen is een hele mooie strakke neutrale groene kleur, omdat het een tussenkleur is is het erg mooi om te combineren met een lichtere kleur zowel een donkere soms ook nog. Deze kleur word voornamelijk voor binnenshuis gebruikt maar valt ook te leveren als buitenverf.

Uit welke kleurenwaaier komt Boulder Lichen?

Boulder Lichen wordt ook wel een strakke neutrale groene kleur genoemd en is een kleur uit de Histor MY Color kleurenpalet. De Histor MY Color kleurenpalet is een mooie kleuren collectie die vaak gezien worden binnenshuis. Deze kleur is erg mooi te combineren met andere kleuren uit het MY Color kleurenpalet van Histor.

Boulder Lichen muurverf laten mengen

Kortom, Boulder Lichen is een prachtige kleur om te gebruiken voor muurverf. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar uw huis een moderne uitstraling te geven of gewoon iets unieks toe te voegen, het toevoegen van Boulder Lichen aan uw palet kan zeer gunstig zijn. Met deze veelzijdige kleur, kan het worden gebruikt zowel binnen als buiten en kan een sfeer van warmte en gezelligheid te creëren. Voor degenen met een meer avontuurlijke benadering van het ontwerp, zal deze binnentint zeker opvallen in huis! Boulder Lichen voor uw muren. Laten we eerlijk zijn: iedereen heeft af en toe iets nieuws nodig en er gaat niets boven een frisse kleur op uw muren! Als u Boulder Lichen gebruikt voor uw muur krijgt u een mooie strakke en frisse uitstraling.

Relius R1 Pro
VP Extra Mat
Pastolex Borasca Mat

Boulder Lichen voor kozijnen?

Boulder Lichen wordt binnen steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Boulder Lichen is samen met RAL 9010, Subtle Stone en de Urban Taupe een van de populairste kleuren om je muren mee te verven, maar worden ook steeds meer gebruikt voor je kozijnen. De kleur Boulder Lichen is een neutrale groene kleur, en is met zijn strakke neutrale uitstraling een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het extra beschermen, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Boulder Lichen voor buiten bestellen?

Nu u veel weet over Boulder Lichen uit het Histor MY Color kleurenpalet, bent u wellicht geïnspireerd om het te gebruiken voor uw volgende buitenschilderproject. Met zijn strakke neutrale groene kleur zal deze mooie tint verfijning en diepte toevoegen aan je buitenruimtes. Door zijn mooie groene kleur gaat deze ook goed samen met huizen omringd door groen, daar komt Boulder Lichen mooi tot haar recht. Dus als u op zoek bent naar de beste manier om het uiterlijk van uw huis op te frissen, dan zal de klassieke combinatie van Boulder Lichen en andere kleuren uit het Histor MY Color kleurenpalet zeker voldoen. Hiermee creëer je een prachtig exterieur dat zeker de aandacht zal trekken! Als specialist in buitenkleuren raad ik u ten zeerste aan gebruik te maken van deze boeiende kleurencombinatie. Al met al zult u met Boulder Lichen en andere prachtige tinten van Histor MY Color gegarandeerd thuiskomen in een prachtige en uitnodigende ruimte waar iedereen van kan genieten.

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Drenth Sublime SB

Boulder Lichen voor binnen kopen?

Boulder Lichen is een erg gewilde kleur voor binnen omdat het een mooie strakke neutrale groene kleur is die met veel kleuren te combineren valt. Boulder Lichen valt met zowel lichte als donkere kleuren te combineren maar word het meest gecombineerd met lichtere kleuren. Dus word daarom ook in veel huizen binnen gebruikt. Boulder Lichen kunnen wij in bijna elke verf mengen, zowel in muurverf of binnenlak, en in verf voor buiten. In de meeste gevallen is dit een verf op waterbasis. Hierbij een aantal veel verkochte producten voor binnen welke we in de kleur Boulder Lichen kunnen mengen. 

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
VP Platina Aqua Satin
Nelf Xcellent Resist Satin

Boulder Lichen (PPG1127-4) in mat?

Als specialist in buiten- en binnenkleuren heb ik gemerkt dat Boulder Lichen in mat een geweldige optie is voor veel projecten. Niet alleen geeft deze verf een strakke, moderne uitstraling aan elke binnenruimte, maar de duurzaamheid maakt hem bijzonder geschikt voor toepassingen als het schilderen van muren of het aanbrengen van aflak. Met zijn brede scala aan kleuren en texturen, kan Boulder Lichen u de perfecte frisse tint geven wanneer het gebruikt wordt met andere meer levendige tinten. Dus als u op zoek bent naar iets dat zowel mooi als praktisch is, zoek dan niet verder dan Boulder Lichen mat - uw beste gok om elke kamer de perfecte finishing touch te geven! Voor meer informatie over dit geweldige product en zijn vele toepassingen, kijk dan vooral even verder in dit blog. Wij kunnen Boulder Lichen mengen in alle soorten verf, dus er is altijd een goede optie voor uw project.

Boulder Lichen combineren?

Boulder Lichen een kleur die erg goed te combineren is met verschillende kleuren. Boulder Lichen is erg mooi te combineren met andere kleuren van het Histor MY Color keurenpalet. Boulder Lichen wordt gecombineerd met donkere kleuren zowel veel gebruikt in combinatie met lichte kleuren. Zoals: Radisson, Swanson en Wing Commander komt Boulder Lichen goed tot haar recht. Boulder Lichen geeft een neutrale maar mooi strakke uitstraling aan een woning en kan met de juiste kleur combinatie de accenten van een woning goed weergeven.

Boulder Lichen met Swansong

Al met al kunnen we, rekening houdend met de frisse lichte uitstraling van Boulder Lichen en de tinten waarmee het combineert uit het MY Color kleurenpalet, prachtige binnen- en buitenruimtes creëren. Een combinatie van Boulder Lichen en Swansong zal een perfect resultaat opleveren waarbij beide kleuren het beste van elkaar naar boven halen en toch een strakke en moderne sfeer mogelijk maken. Als specialist in buiten- en binnenkleuren raad ik u aan creatief te worden door verschillende kleuren en tinten te combineren om uw ideale huis of ruimte te ontwerpen. Wees niet bang om te experimenteren; kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken! Of u er nu voor kiest om Boulder Lichen te combineren met Swansong of een andere kleurencombinatie, waarom probeert u het vandaag niet eens? Alles wat tussen u en het creëren van uw droomruimte staat, is één kleine stap. Laten we die samen zetten!

Boulder Lichen combineren met donkere kleuren

Boulder Lichen een mooie tussen kleur en daardoor prima te combineren is met donkere kleuren kleuren zoals bijvoorbeeld, RAL 7016 Antraciet. Vaak zien we een combinatie tussen deze Boulder Lichen en lichtere kleuren i.p.v. donkere kleuren binnen op de muren, maar Boulder Lichen is bijv. ook een goede kleur om buiten mee te verven, bijvoorbeeld de kozijnen te schilderen. Door de tussenkleur van Boulder Lichen zijn er erg veel combinaties mogelijk met deze neutrale maar moderne kleur.

Boulder Lichen Histor of Sigma?

Boulder Lichen is een kleur uit het Histor MY Color kleurenpalet. Dit kleurpallet is speciaal door Sigma ontwikkeld on jou als consument te inspireren. Histor is dus een onderdeel van Sigma, de producten worden in dezelfde fabriek gemaakt. Ondanks dat het dus in dezelfde fabriek wordt gemaakt kunnen de producten verschillen. Houd hier dus rekening mee bij de keuze die je maakt.

Is Boulder Lichen Ral een RAL-kleur?

Boulder lichen is een kleur van Histor uit de MY Color kleurencollectie, en dus geen RAL-kleur. Boulder Lichen heeft de kleurcode PPG1127-4. Nu u het antwoord weet op de vraag "Is Boulder Lichen een RAL-kleur?", zou u zich zekerder moeten voelen in uw zoektocht naar de perfecte kleur. Het is essentieel om op te merken dat terwijl Boulder Lichen geen RAL kleur is, er veel alternatieve opties beschikbaar zijn die enorm op Boulder Lichen kunnen lijken. Schilder daarom altijd met Boulder Lichen uit dezelfde kleurenwaaier om kleur verschil te voorkomen. Met deze kennis kunt u nu met een gerust hart uw project gaan starten. Als u hulp zoekt bij het beslissen over een buitenmuurkleur kijk dan vooral even verder tussen onze blogs wij hebben daar veel verschillende kleuren al beschreven en vergelijkings palets gemaakt. Hoop dat we u zo kunnen helpen de juiste keuze te maken voor uw project, wij kunnen Boulder Lichen mengen in alle soorten verf.




RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen