Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Little greene Jack Black 119

Little greene Jack Black 119
Geplaatst op 16-5-2023 door Marco verfspecialist

Snel naar:

Wat is Little greene Jack Black 119

Little greene is het merk dat uit is gekomen met de verfkleur Jack Black 119. Dit is een diepzwarte kleur die fantastich toe te passen is in elk huishouden. Little greene produceert miieuvriendelijke verf en behang. Wij bij De Verfmenger zijn vooral fan omdat de producten van hoge kwaliteit zijn. Little green is het merk van de toekomst omdat ze zich richten op sociaal en ecologish verantwoorde productie, deze maatschappelijke problemen worden steeds belangrijker, vooral als we nog lang van mooi geverfde muren willen genieten moeten we ons openstellen voor nieuwe producten. Dus wil je indruk maken met je verf geverfde muur, en een positieve voetafdruk achterlaten, neem dan eens een kijkje bij ons Little green assortiment.




Little greene Jack Black 119 - buiten toepassen

Little greene Jack Black 119, en overens alle kleuren van Little green kan je uitstekend binnen en buiten toepassen. Buiten geeft deze donker zwarte tint een chique uitstraling aan je woning. Je kan hem op kozijnen deuren of gewoon buitenmuren toepassen. Een woning in de stad springt er direct uit als uniek met deze kleur op de muren. Heb je lichte tegels in de tuin, dan krijg je een beeldig contrast tussen donker en licht.

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol SB
Sikkens Rubbol AZ

Uit welke kleuren waaier komt Little green Jack Black 119

Jack Black 119 komt uit de kleuren waaier van Little greene. In deze kleurenwaaier staan verschillende mooie kleuren. Deze kleuren zijn ook goed te combineren met Jack Black 119. Handig voor als je nog meer inspiratie zoekt.

Plus en min punten van Little green Jack Black 119

  • Milieuvriendelijk
  • Eenvoudig te combineren
  • Tijdloos


Wanneer zou ik voor Little greene Jack Black 119 kiezen?

Wanneer je opzoek bent naar een mooie donker zwarte kleur dan is Jack Black 119 een uitstekende keuze. RAL 9005 is de meest bekende en donkerste zwarte RAL kleur. Deze tint van Little Greene straalt net iets meer vriendelijkheid uit dan de donkerste zwart in de RAL-kleurenwaaier. Hierdoor is Jack Black 119 net iets prettiger om toe te passen in een woonruimte. Je creeerd eenvoudig sfeer zonder het er kill uit te laten zien.




Little greene Jack Black 119 combineren?

Little greene Jack Black 119 is uitstekend te combineren met zowel donkere als lichte kleuren.

  • Related White (Little Greene)
  • Heat (Little Greene)
  • RAL 9019


Waar kan ik Little greene Jack Black 119 in mengen?

Deze diepzwarte kleur kan ik elke verfsoort worden gemengd, zowel voor binnen als buiten.

  • Muurverf
  • Buitenlak
  • Binnenlak


Kleur advies van de professional

Als kleur professional zal ik aanraden Jack Black te combineren met twee andere kleuren. Op deze manier kan je harmonie en rust toepassen in je woning. Door deze zwarte tint te combineren met een lichte wit of creme tint houd je mooi contrast en komen beide kleuren beter tot hun recht. Deze combinatie kan je vervolgens uniek maken aan jouw door een accent kleur toe te passen. Een rood, licht groen, of demin-blauw zijn allemaal kleuren die uitstekend met dit pallet kunnen worden gecombineerd. Om het helemaal af te maken zal ik aanraden om lichte kartoenen gordijnen en een warm tapijt toe te passen in de kamer. Op deze manier maak je ondanks de strakke kleuren een comfortable plek om helemaal tot rust te kunnen komen.



Little greene Jack Black 119 op de kozijnen - buiten

Het is de trend, en met een goede reden, donkere kozijnen. Het is een eenvoudige smaakvolle manier om stijl aan te brengen aan de buiten-of binnenkant van je woning.Het straal een luxe uit die je niet op veel andere manieren kan berijken. Ik raad het dan ook graag aan. Vooral in combinatie met lichtere muren is het erg smaakvol. Wil je een zachte look houden combineer het dan met lichte gordijnen.
Hanteer altijd de onderstaande volgorde bij het schilderen van houtwerk zoals kozijnen.

  • 1. Ontvetten
  • 2. Schuren
  • 3. Schilderen


Little greene Jack Black 119 op de buitendeur - buiten

De buitendeur krijgt vaak een donkere kleur, deze Jack Black is een smaakvolle kleur die ondanks de donkere tint uitnodigend en warm uitstraalt. Vooral in combinatie met donkere kozijenen is dit een smaakvolle keuze.
Denk erom dat je de volgende volgorde aanhoud als je je buitendeur van een nieuwe kleur gaat voorzien.

  • 1. Ontvetten
  • 2. Schuren
  • 3. Schilderen


Little greene Jack Black 119 combineren

Little greene is ondanks zijn misschien intimenteerende donkere kleur goed te combineren met veel verschillende kleuren. Bijna elke lichte kleur gaat gemakkelijk samen met deze donkere tint. Maar durf ook een kijkje te nemen bij verschillende donkere tints. Je kan er echt alle kanten mee op. Kies je voor een donkere kleur, is het wel aan te raden om op een andere manier licht in de kamer te bregen. Dit is eenvoudig door een derde lichte kleur te kiezen om mee te combineren, of om lichte meubels te gebruiken. Als je deze donkere kleuren toepast in een ruimte met veel natuurlijk licht bereik je ook het gewenste contrast. Houd je juist dan een donkere ruimte, combineer het dan met verschillende texturen, bijvoorbeeld met een tapijt of gordijnen, hierdoor hou je de ruimte speels en levendig, maar kan je het zo donker houden als je zelf wilt.

RAL kleurenwaaier K7

Little greene Jack Black 119 buiten combineren

Wil je Jack Black buiten toepassen, maar weet je niet zeker welke andere tinten er goed bij passen. Dan is een goede plaats om te beginnen de Sikkens authentieke kleurenwaaier. In deze keurenwaaier zitten de meest gebruikte kleuren voor buiten. Deze kleuren worden door profecionals veel toegepast, en door klanten veel gekozen. Deze kleuren zie je ook vaak terug op monumenten of gemeente gebouwen. Hieronder zie je Jack Black gecombineerd met verschillende kleuren uit de kleurenwaaier. Zit jouw ideaale combinatie er niet tussen, geen stress. Wij gaan hieronder nog verder door op verschillende goede kleuren combinaties. Je kan doormiddel van deze kleurenvergelijker wel gemakkelijk zien in wat voor tinten je jouw woning wilt schilderen. Laat je dus vooral inspireren door de mogelijkheden.

 

Little greene Jack Black 119 combineren met grijstinten

Jack Black is een donkere kleur, deze zwarte tint kan in combinatie met grijstinten een chique, luxe uitstraling geven. Houd je van een industriele look? Dan is grijs en zwart een super combinatie. Er zijn zoveel verschillende kleuren grijs dat je op basis daarvan verschillende kante op kan. Je dan namelijk een licht grijs kiezen voor een meer open look. Door deze zwart met een donker grijs te combineren wordt de uitstraling strakker. Wil je wel voor een donker grijs gaan maar wel 'leven' in de ruimte houden, combineer het dan met zachte materiaale in lichte kleuren. Dit kan door lichte gordijnen, lichte tapijten, en lichte kussens toe te passen. Door verschillende structuren toe te passen creeer je een levendig gebalanceerd geheel.

 

Little greene Jack Black 119 combineren met wittinten

Het is misschien een voor de hand liggende keuze, en je denk misschien dat het te simple is, maar juist daardoor werkt het zo goed. De combinatie zwart en wit. Het is een perfecte basis voor elke andere kleur. En hou je ervan om je interieur vaak aan te passen? Om me te kunnen gaan met de nieuwste trends, en om regelmatig andere meubels aan te schaffen? Dan is een basis van zwart en wit perfect. Nog nooit zo eenvoudig en succesvol heb je je interieur een compleed nieuwe look kunnen geven. Door deze kleuren-combo als basis te nemen kan je je vervolgens helemaal uitleven. De meest voorkomende witte tinten zijn die uit de RAL-kleurenwaaier.

  • Gebroken wit - RAL 9001
  • Zuiver wit - RAL 9010
  • Verkeers wit - RAL 9016



Little greene Jack Black 119 Combineren met blauwtinten

Zwart is uitstekend te combineren met verschillende blauw tinten. Ga voor een frisse lichtblauwe tint om je ruimte vrolijkheid en frisheid uit te laten stralen. Ga je Jack Black toepassen in de slaapkamer, dan is een donkerblauwe tint ook een fantastiche keuze. Hierdoor wordt de kamer nog knusser, en door de donkere kleuren kan je eenvoudig in slaap vallen, en goed uitrusten. Combineer dit met witte of creme kleurige gordijnen en dezelfde kleur dekbed om alles weer in balans te brengen. Vind je het net wat de donker, voeg dan een licht tapijt toe, dit geeft het een nog knussere uitstraling, en de structuur van een tapijt steekt mooi af tegen de donkere kleuren op de muur. Voeg want decoratie toe, zwart wit foto's doen het altijd goed, en je ideaale slaapkamer is af.

 

Little greene Jack Black 119 Combineren met groentinten

Groentinten zien we steeds vaker terug komen of het nauw een lichte of donkere kleur is, groen is een prachtige kleur voor de slaapkamer, woonkamer, of keuken. Je kan deze kleur goed binnen, maar ook buiten is zwart en groen een pracht combinatie. Laat je inspireren. Hou je van planten in huis, dan is groen ook een fantastische kleur om op de muur te doen. Combineer dit met gewoven manden voor je assortiment aan planten, en alles stroomt mooi in elkaar over.

 


Welke merken kan ik in Little greene Jack Black 119 Dennengroen kopen?

De kleur Little greene Jack Black 119 en alle andere kleuren van Little green kunnen wij bij de Verfmenger voor u op kleur mengen in bijna alle producten. Hierbij kunt u denken aan de grote merken als Sikkens en Sigma, maar ook aan ons eigen merk VP (Verfmenger Prof) Hieronder vindt u een aantal bekende merken die wij met de officiële mengmachines en bijbehorende pigmenten in Little green Jack Black 119 kunnen mengen:

VP:
VP staat voor Verfmenger Prof, dit is een merk wat wij zelf op de markt hebben gebracht in samenwerking met professionele fabrikanten. De VP Synthetische muurverf is bijvoorbeeld een product op terpentine basis.
Pastolex:
Pastolex heeft goede muurverven in de prijs kwaliteitsverhouding. De muurverven van Pastolex zijn relatief goedkoop vergeleken met andere merken. Echter leveren ze wel top producten. Bijvoorbeeld de Pastolex super mateffect die zich onderscheidt door zijn extra matte afwerking.
Sigma:
Sigma verf is evenals Sikkens erg bekend in het schildersvak door de kwaliteits producten die ze leveren. Buiten muurverf leveren ze ook in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld de muurverf voor buiten op siliconen basis, dit is de Sigma Eurosil.
Sikkens:
Het merk Sikkens verf is erg bekend onder de schilders door de kwaliteit van hun lakken. Sikkens heeft zo ook een relatief klein assortiment in de buiten muurverven. Sikkens heeft met de Alphatex IQ een buiten muurverf die een schrobklasse 1 en een dekklasse 1 heeft.
Relius:
Het merk Relius verf is relatief onbekend onder de particulieren in Nederland omdat dit merk vooral gebruikt wordt door schilders. Echter steken ze met kop en schouders boven de anderen merken uit in de muurverf categorie. Dit komt omdat Relius voor alle ondergronden een soort verf heeft.

Wat voor kleur is RAL Little greene Jack Black 119?

Jack Black 119 is een donker zwarte kleur, zelf beschijven ze het pigment als het roet van brandende olie.

Welke zwarte kleur is het donkerst - zwart tinten vergelijken

Er worden verschillende zwarte kleuren aangeboden, niet alleen door Little Greenee maar ook in andere kleuren-waaiers zijn worden er zwarte kleuren aangeboden. De meest bekende kleurenwaaier is de RAL-kleurenwaaier. Deze kleurenwaaier wordt wereldwijd gehanteerd en toegepast. Hieronder kan je een vergelijking zien met de meest populaire donkere RAL- kleuren, in vergelijking met Jack Black 119.

 


Little greene Jack Black 119 binnen gebruiken

Eerder hadden we het over Jack Black voor rondom je huis, maar ook voor in je huis is het een fantastiche optie. Door deze chique zwart toe te passen in je huis berijk je direct een luxe gevoel. Deze kleur is tijdloos, je zal er jaren lang van kunnen genieten. Welke stijl je ook hebt. Zowel landelijk, industieel als modern, alles gaat gestroomlijnt met deze kleur samen.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat
Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss

Little greene Jack Black 119 op de muren

Uiteraad kan je Jack black op verschillende plekken toepassen, op meubels, kastjes, kozijnen en vloeren. Maar het meest zien we hem terug op de muur. Het staat uitmuntend op een strakke muur, maar ook op een muur met textuur staat het uitermate goed. Pas hem toe op een manier dat bij jou past en je zult er jaren plezier van hebben!

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Relius R1 Pro
Pastolex Super Mateffect



RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com


Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Marco Postma verfspecialist


Marco

Marco is dé specialist als het gaat om verf. Met zijn jarenlange ervaring in de verfwereld heeft hij uitgebreide kennis van alles wat met verf te maken heeft, van verf kleuren tot verfproducten Marco heeft er verstand van. Marco heeft al meer dan 20 jaar ervaring en heeft meerdere certificaten aan de Sikens Academie behaald. Marco staat ook dagelijks in contact met verschillende verflaboratoria, waardoor hij altijd op de hoogte is van de meest recente ontwikkelingen in de verfindustrie. Marco deelt zijn jarenlange ervaring met verfproducten en zijn kennis over verf in onze blogs




Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen