Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Flexa kleur van het jaar 2024: Sweet Embrace

Flexa kleur van het jaar 2024: Sweet Embrace
Geplaatst op 26-12-2023 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Sweet Embrace kleur van het jaar 2024

Flexa heeft de Kleur van het Jaar 2024 aangekondigd: Sweet Embrace. Deze licht roze-beige tint is een reactie op de huidige trends in design en interieurdecoratie. Sweet Embrace is een veelzijdige kleur die goed samengaat met verschillende stijlen en materialen. De kleur is geselecteerd op basis van het thema van dit jaar: Een plek waar je je thuis voelt. vandaar dat deze frisse en stoere maar ook warme en zachte kleur het home-sweet-home gevoel oproept! Het kan een rustgevende sfeer creëren in elke kamer, of het nu gaat om een moderne woonkamer of een traditionele keuken. Deze kleur is zowel comfortabel als uitnodigend, wat het ideaal maakt voor ruimtes waar we ontspannen en tot rust komen. Dus als je denkt aan een frisse nieuwe look voor je interieur in 2024, overweeg dan Sweet Embrace van Flexa. Het zou net de verandering kunnen zijn die je zoekt.

VP Extreme Clean Mat Flexa Kleuren van het jaar
VP Extreme Clean Mat Flexa Kleuren van het jaar

Hoe bedenkt Flexa elk jaar weer een nieuwe kleur?

Het is nog niet zo simpel om de juiste kleur te kiezen, Hier komen een hoop specialisten bij kijken. Kleurspecialisten en designers komen al vroeg in het jaar bij elkaar om zich voor te bereiden op de lang verwachte kleur van het jaar. Hierbij kijken zij naar het consumentengedrag en de maatschappelijke- en designertrends. Al deze informatie wordt meegenomen in uitgebreide brainstormsessies, die uiteindelijk hebben geleid tot de nieuwe kleur: Sweet Embrace. Er is behoefte aan een home sweet home gevoel en het tonen van mogelijkheden. Net als ieder jaar is het een kleur die zich goed laat combineren met iedere andere kleur.

Waarmee Flexa Sweet Embrace te combineren?

Sweet Embrace is goed te combineren met veel verschillende kleuren maar het is een licht roze kleur en dus het mooist met donkere kleuren te combineren van bijvoorbeeld de kleurenwaaiers bedacht bij Sweet Embrace. Sweet Embrace is een hele mooie lichtroze kleur dus kan daarom goed gecombineerd worden met een donkerere kleur uit 1 van de 4 bijpassende kleuren palets van Sweet Embrace van Flexa, maar kan ook goed tot haar recht komen bij andere lichte kleuren. Als u uw combinatie eerst in het echt wilt zien kunt u ook altijd een Sweet Embrace tester bij ons halen.


Waarmee Sweet Embrace te mengen?

Sweet Embrace kan in elke verfsoort worden gemengd, zowel voor binnen als buiten. Deze kleur word voornamelijk gemengd als muurverf maar valt ook te mengen als buitenverf of buitenlak en kan bij beide erg goed tot haar recht komen.

Relius R1 Pro
VP Extra Mat
Pastolex Super Mateffect

Advies van de professional

Sweet Embrace is een kleur uit 4 kleurenwaaiers van de kleur van het jaar 2024 van Flexa. Deze kleur is de kleur van het jaar in 2024 en is te mengen in alle Flexa producten maar ook in andere merken. Sweet Embrace is een erg mooie kleur voor bijvoorbeeld in uw slaapkamer of in de woonkamer. Deze kleur word voornamelijk voor binnenshuis gebruikt maar valt ook te leveren als buitenlak of buitenverf. Wij raden u aan eerst een Sweet Embrace tester te halen van 100ml om in het echt te kijken of de kleur goed past bij uw project.

Andere kleuren van het jaar

Sweet Embrace muurverf laten mengen

Sweet Embrace is een nieuwe kleuren tint in Nederland, Sweet Embrace kan dan ook in veel verven gemengd worden voor zowel binnen als buiten gebruik, de verwachting is dat Sweet Embrace gebruikt op muren. Muurverf met de kleur Sweet Embrace geeft een mooie warme look aan jouw interieur. Mocht u nog twijfelen kunt u ook altijd een Sweet Embrace tester halen bij ons zodat u de kleur kunt bekijken en testen in het echt.

Sweet Embrace in (extra) matte muurverf

Sweet Embrace is bij ons verkrijgbaar met een (extra) matte uitstraling. Sweet Embrace mat wordt voornamelijk voor binnen gebruikt omdat matte verf van wegen haar duurzaamheid minder geschikt is voor buitengebruik. Vaak zien we dat Sweet Embrace als een matte muurverf of aflak voor binnen wordt gebruikt. Sweet Embrace sfeervolle uitstraling die erg goed te combineren is met vele verschillende kleuren. Wilt u dit nou graag eerst testen voordat u een hele emmer besteld dat kan, dan kunt u bij ons een Sweet Embrace tester halen van 100ml.

  • Trendy look
  • Goed om onheffenheden in de ondergrond te verbergen
  • Moderne uitstraling


Sweet Embrace combineren

Sweet Embrace is een kleur die erg goed te combineren is met verschillende kleuren. Sweet Embrace is erg mooi te combineren met andere kleuren van de 4 bijpassende kleurenwaaiers van de kleur van het jaar 2024 van Flexa Sweet Embrace is een lichtere/donkere kleur en wordt dus vooral veel gebruikt in combinatie met lichte/donkere kleuren maar soms ook wel met andere lichte/donkere kleuren. Zoals: Sweet Embrace komt Sweet Embrace goed tot haar recht. Sweet Embrace moderene uitstraling aan een woning en kan met de juiste kleur combinatie de accenten van een woning goed weergeven.

Sweet Embrace combineren

Sweet embrace is een Unieke roze kleur die erg goed te combineren is met andere kleuren, Sweet embrace kan op de muren gebruikt worden maar oo prima als accent kleur, kies bij voor beeld voor een spaannende combi tussen sweet embrace en de donkere denim drift, beide kleuren geven een unieke look aan jouw interieur. het is ook zeker aan te raden om te spelen met accessoires en je inrichting! Ga bijvoorbeeld voor een groene tropische plant het groen steekt prachtich af tegen de roze tint van sweet embrace! Kort om de flexa kleur van het jaar 2024 is een kleur om mee te combineren en te spelen in je interieur!

Sweet Embrace

Zodra je het kleuren pallet Sweet Embrace ziet doet dit direct denken aan een warme "thuis"kleur! De Sweet embrace roept het home sweet home gevoel bij velen van ons naar boven en dat is niet voor niks! het thema van de kleur van het jaar 2024 is namelijk: Een plek waar je je thuis voelt. Verschillende tinten zijn perfect voor in je eigen woonkamer kan je de mooie Sweet Embrace kleuren naar binnen halen, en mooie combinaties maken. Dit pallet bevat ook Sweet Embrace Je kan je dus vollop laten inspireren.

Sweet Embrace

Kan je niet kiezen tussen de verschillende kleuren combinaties? geen zorgen wij hebben nog veel meer kleuren op een die wij goed vinden passen bij de kleur van het jaar 2024. Kijk ook nog eens naar dit Sweet Embrace pallet. Dit pallet combineerd verschillende tinten van de andere palleten goed samen. De Sweet embrace achtergrond geeft goed weer hoe bepaalde kleuren prachtig afsteken tegen het licht roze Sweet embrace!

Sweet Embrace

Ook in dit pallet worden de verschillende interesante kleuren gecombineerd met Sweet Embrace! Dit pallet vergelijkt de lichtere kleuren maar ook de aller donkerste kleuren met sweet embrace, zo kun je zien dat sweet embrace een kleur is die eigenlijk met elke kleur te combineren valt!

Sweet Embrace Sikkens of Flexa?

Sweet Embrace is een kleur uit 4 kleurenwaaiers van de kleur van het jaar 2024 van Flexa. Sikkens fabriek heeft Flexa verf uitgebracht en zijn allebei onderdeel van de akzonobel-groep. De producten worden in dezelfde fabriek gemaakt maar zijn toch soms nog verschillend. Wild Wonder is zowel een Flexa kleur van het jaar als een kleur van het jaar Sikkens wij kunnen Wild Wonder ook mengen in zowel Flexa als Sikkens producten.

Is Sweet Embrace ral een RAL-kleur?

De kleur Sweet Embrace is gemaakt door flexa dus het is geen RAL-kleur, RAL kleuren hebben een eigen kleuren systeem, de Flexa kleuren hebben een andere kleuren waaier.

Sweet Embrace bestellen in buitenverf?

Sweet Embrace wordt in de meeste gevallen besteld in een binnenlak of binnenverf. Maar deze valt ook te bestellen als buiten verf, aflak of beits. Ook is deze verf goed te gebruiken als een optimaal dekkende lak. Wij kunnen Sweet Embrace mengen in alle verf en in alle merken, hierbij onze beste producten voor buiten.

Wat is het thema van 2024 bij het kiezen van de kleur van het jaar?

Elk jaar wordt er weer een nieuw thema gekozen zo ook dit jaar. Sweet Embrace is een mooie zachte kleur met een lichtroze ondertint, het thema dat bij de kleur van dit jaar hoort is: Een plek waar je je thuis voelt. Dit thema staat in het teken van het je thuis voelen. En daar wouden ze graag een goeie frisse draai aangeven door de kleur Sweet Embrace, deze licht roze kleur is kenmerkend aan een mooie zachte kleur met een licht roze ondertint. Elk jaar is er een kleur van het jaar van Flexa, in 2024 word dit Sweet Embrace omdat dat werd gezien als een warme maar moderne kleur.




RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen